s
Γενέθλιος χάρτης και πατέρας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 39

re: Γενέθλιος χάρτης και πατέρας

Asas,

Δεν αναφερω γενεθλιες γιατι ηδη αυτα που εγραψα είναι ενδεικτικα και αερκετα για να καταλαβεις..ειδικα για τον αξονα 4-10, που ειναι οι οικοι σπιτι-status (=καριέρα, πατερας, γάμος). Ιδιαιτερο ενδιαφερον έχει να ψάξεις και οικογενιακους χάρτες, μεταξυ τους. 'Η συναστρια... εκει θα δεις πολλα!
    Αναφερω στο παραδειγμα μου κυριως διελευσεις και δευτερευουσες/προοδευτικες όψεις (πχ. ηλιακο τόξο) που ειναι δεικτης προβλεψης γεγονοτων.
    Η σεληνη που αναφερεις δεν ειναι απαραιτητα η μητερα.. μπορει να ειναι η υγεια, ή η εργασια, απο όσο γνωριζω.

Επισης μια όψη ποτε δεν έχει μόνο μια ερμηνεια. Το παραδειγμα που αναφερεις με τον ηλιο, αντιθεση κρόνο, δεν λεει κανεις ότι απαραιτητα χάνεις με θανατο τον πατερα, θα μπορουσε να δηλώνει, όχι καλες σχεσεις μαζί του, ή απομακρυνση, ή επειδη ο ήλιος ειναι ο χαρακτηρας μας... καταπιεσμένος χαρακτηρας που ισως πηγάζουν απο προβληματα με πατερα!

Quote Originally Posted by water View Post
    Asas,

Ιδιαιτερο ενδιαφερον έχει να ψάξεις και οικογενιακους χάρτες, μεταξυ τους. 'Η συναστρια... εκει θα δεις πολλα!
    Αναφερω στο παραδειγμα μου κυριως διελευσεις και δευτερευουσες/προοδευτικες όψεις (πχ. ηλιακο τόξο) που ειναι δεικτης προβλεψης γεγονοτων.
    ΘΕΜΑ1

Εμένα μου λες! Πράγματι έχει ενδιαφέρον!
    Ρώτησα για το γενέθλιο χάρτη, επειδή λογικά κάτι παραπάνω θα υπάρχει και εκεί για να ενεργοποιηθεί με τις διελεύσεις (και προς το παρόν ακόμα μαθαίνω για τον γενέθλιο χάρτη), τις οποίες αρχικά δεν κοίταξα. Επίσης, ρώτησα γιατί ζητούσες την αποψή μας.
    Έτσι όπως το εξηγείς, ο συνδιασμός αυτών των διελεύσεων μαζί με τον γενέθλιο μάλλον εξηγεί οικογενειακά θέματα σε σχέση με τον πατέρα.
    Για τον ήλιο και την σελήνη, δεν διαφωνώ ότι μπορεί να έχει σχέση και με άλλα θεματα ή ότι μπορεί να είναι καταπίεση, περίπου το ίδιο λέω... Αλλά, η σελήνη (ως κυβερνήτης του 4) πιστεύω ότι έχει να κάνει πολύ περισσότερο με την μητέρα. Το θέμα της υγείας είναι πιο σύνθετο σε έναν χάρτη για να αποδοθεί σε μία όψη...

ΘΕΜΑ2

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει όταν η ακμή του τέταρτου είναι σε τετράγωνο με τον πωσειδώνα, αν εξηγείται κάπως?

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Quote Originally Posted by asas View Post
    ΘΕΜΑ1

ΘΕΜΑ2

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει όταν η ακμή του τέταρτου είναι σε τετράγωνο με τον πωσειδώνα, αν εξηγείται κάπως?
    Πολυ γενικα, νομιζω οτι φερνει μπερδεμενες κ θολες υποθεσεις μεσα στην οικογενεια.
    Θα πρεπει ομως να το εξετασεις αναλογα κ με τον οικο του ποσειδωνα. Ειναι κοντα
    στον ωροσκοπο ή κοντα στον εβδομο? ποιος ειναι ο κυβερνητης του τεταρτου
    κ τι οψη κανει κ αυτος με τον ποσειδωνα?. Για ενα πιο ξεκαθαρο συμπερασμα...

Ο ποσειδώνας είναι στο 1, αλλά δεν κάνει όψη με τον ωροσκόπο. Είναι σε εξάγωνο με την σελήνη και νομίζω σε τετράγωνο με το μεσουράνημα (και εξάγωνο με πλούτωνα), δεν υπάρχουν άλλες όψεις. Τώρα, για τον κυβερνήτη του τέτερτου, υπάρχει ένα προβληματάκι : είναι ή στους ιχθείς με κυβερνήτη τον ποσειδώνα (αν η μαμά μου έχει δίκιο για τη ώρα γεννησής μου) ή είναι στην αρχή του κριού με κυβερνήτη τον άρη στον ζυγό στο δέκατο, σε εξάγωνο με τον ουρανό, ωροσκόπο, ερμή και τρίγωνο με τον δία.
    Και με τις δύο ώρες η ακμή του τέταρτου είναι σε τετράγωνο με τον ποσειδώνα και οι όψεις και θέσεις των πλάνητών δεν αλλάζουν (πλην του ερμή από τον 1 στον 12).

Αν είναι κοντά στον 1 ή στον 7 ο ποσειδώνας τι σημαίνει για το τετράγωνο με την ακμή του τέτερτου? Αν ο κυβερνήτης είναι ο ποσειδώνας΄ή ο άρης με τις όψεις που ανέφερα, τι σημαίνει για το συγκεκριμένο θέμα?
    Πάντως από θολές και μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια άλλο τίποτα (τουλάχιστον σε μικρότερη ηλικία), όχι ότι είχα ακριβώς δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά δεν ξέρω και ακριβώς.

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

asas...
    Ο ποσειδωνας στον 1ο μπορει να σημαινει οτι ονειροβατεις κ οτι πολλες φορες ζεις σε μια δικη σου
    πραγματικοτητα. Μπορει ομως να σημαινει κ οτι παρουσιαζεσαι σαν ατομο με πολλα προσωπα
    κ χωρις σταθερη προσωπικοτητα. Αυτα ειναι πολυ λιγα αναλογα με αυτα που σημαινει ο ποσειδωνας
    στον 1ο κ τα περισσοτερα μπορεις να τα βρεις ψαχνοντας.
    Το τετραγωνο του, με την ακμη του 4ου στο εγραψα, κ το τετραγωνο του, με το μεσουρανημα μπορει
    να σημαινει οτι δε συμβαδιζαν οι επιθυμιες σου κ οι στοχοι σου με της οικογενειας σου. Αλλου
    μπορει να σε εσπρωχναν κ αλλου να πηγες.
    Αν ο κυβερνητης του 4ου σου ειναι ο αρης, μπορεις να μελετησεις κ την οψη του με τον ποσειδωνα σου
    για να βοηθηθεις περισσοτερο. Γενικα διαβαζε.......

Αυτό ακριβώς είναι ο Ποσειδώνας στον 1ο...

Quote Originally Posted by asas View Post
    Πάντως από θολές και μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια άλλο τίποτα (τουλάχιστον σε μικρότερη ηλικία), όχι ότι είχα ακριβώς δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά δεν ξέρω και ακριβώς.
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by jungle View Post
    asas...
    Ο ποσειδωνας στον 1ο μπορει να σημαινει οτι ονειροβατεις κ οτι πολλες φορες ζεις σε μια δικη σου
    πραγματικοτητα. Μπορει ομως να σημαινει κ οτι παρουσιαζεσαι σαν ατομο με πολλα προσωπα
    κ χωρις σταθερη προσωπικοτητα. Αυτα ειναι πολυ λιγα αναλογα με αυτα που σημαινει ο ποσειδωνας
    στον 1ο κ τα περισσοτερα μπορεις να τα βρεις ψαχνοντας.
    Το τετραγωνο του, με την ακμη του 4ου στο εγραψα, κ το τετραγωνο του, με το μεσουρανημα μπορει
    να σημαινει οτι δε συμβαδιζαν οι επιθυμιες σου κ οι στοχοι σου με της οικογενειας σου. Αλλου
    μπορει να σε εσπρωχναν κ αλλου να πηγες.
    Αν ο κυβερνητης του 4ου σου ειναι ο αρης, μπορεις να μελετησεις κ την οψη του με τον ποσειδωνα σου
    για να βοηθηθεις περισσοτερο. Γενικα διαβαζε.......

Το τι σημαίνει ο ποσειδώνας, το έχω διαβάσει και τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι όψεις επίσης. Ο άρης δεν σχηματίζει όψη με τον ποσειδώνα. Αυτό που δεν μπορώ να κατάλαβω, αν οι όψεις αυτές δίνουν περισσότερα στοιχεία για τα θέματα του οίκου ή απλά κάποια χαρακτηριστικά, για παράδειγμα αν ο άρης είναι κυβερνήτης, το τρίγωνο άρη δία πέρα από κάποια χαρακτηριστικά που δίνει σε όποιον έχει αυτή την όψη πως επηρρεάζει θέματα του οίκου? Και επίσης πως συνδέονται όλες οι όψεις μεταξύ τους? Ή μήπως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και είναι ανόητη η ερωτηση μου.
    Νομίζω ότι έχω σταθερή προσωπικότητα και είμαι αρκετά προσγειωμένη, την οποία νομίζω ότι έχω από τότε που θυμάμαι και το εαυτό μου, τα θέλω μου και η στασή μου στους γύρω μου δεν έχει αλλάξει και ο τρόπος που αντιμετωπίζω ότι με αφορά, ίσως να αλλάζουν απλά τα εκφραστικά μέσα!! Ο ποσειδώνας στον 1 μπορεί να είναι και δυσκολία εκφρασης της προσωπικότητας στο περιβάλλον κατα μία ευρύτερη έννοια τα σχετικά περι δικής μου πραγματικότητας μπορεί και να ισχύουν. Αυτό που από τη μία ξέρω και από την άλλη όχι μάλλον με αντιπροσωπεύει... Θα το δεχτώ τι να κάνω! Ούτε η ψυχανάλυση δεν με σώζει!!

Ξέφυγα του θέματος... Συγνώμη!!1:toung::toung:

Ένα παιδί γεννημένο στις 1.1.2010,με Κρόνο σύνοδο Ωροσκόπο,σε τετράγωνο με Πλούτωνα,Αφροδίτη,Ήλιο στον 4ο.Και τετράγωνο Κρόνου/σελήνης στο 10ο, με τον πατέρα τα έχει σίγουρα τα προβλήματα?

Quote Originally Posted by Chrysiis View Post
    Ένα παιδί γεννημένο στις 1.1.2010,με Κρόνο σύνοδο Ωροσκόπο,σε τετράγωνο με Πλούτωνα,Αφροδίτη,Ήλιο στον 4ο.Και τετράγωνο Κρόνου/σελήνης στο 10ο, με τον πατέρα τα έχει σίγουρα τα προβλήματα?
    Για να έχει γεννηθεί μία 1/1/10 είναι ακόμα πολύ μικρό!! Είναι κοριτσάκι ή αγοράκι ? Δεν λες ώρα και τόπο, αλλά υποθέτω με βάση αυτά που λες ότι ο ωροσκόπος είναι στην αρχή του ζυγού. Ο κυβερνήτης του τέταρτου είναι ο κρόνος και κυβερνήτης του 10 είναι η σελήνη, η οποία βρίσκεται στον 10.
    Η ώρα που έβαλα είναι 12 το βράδυ, για να είναι η ακμή του αιγώκαιρου στην αρχή του τέταρτου.
    Ο κρόνος ως κυβερνήτης του 4, σχηματίζει τετράγωνο με τον ήλιο και με το μεσουράνημα και ο ήλιος αντίθεση με μεσουράνημα, σύνοδο με πλούτωνα ( ο οποίος βρίσκεται στον 4). Επίσης, η σελήνη στον 10 είναι χτυπημένη ( το τετράγωνο κρόνου σελήνης δεν το είδα - μάλλον δεν έχω βάλλει ακριβή ώρα).
    Γράφω τις όψεις, αλλά δεν μπορώ δυστυχώς να σου κάνω ανάλυση, κάποιος αστρολόγος ή που έχει περισσότερες γνώσεις ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει. Πάντως και ο τέταρτος, με τον πλούτωνα μέσα και ο 10 είναι χτυπημένος και σίγουρα δείχνει θέματα που σχετίζονται με τους οίκους αυτούς. Μπορεί να είναι κάποιο υπαρκτό πρόβλημα μέσα στην οικογένεια, μπορεί όμως να σχετίζεται και με άλλους παράγοντες που ίσως να ξεκινούν από την οικογένεια. Για ένα αγόρι για παράδειγμα ένας χτυπημένος τέταρτος σε συνδιασμό με άλλους παράγοντες πάντοτε μπορεί να δείχνει και την στάση του απέναντι στις γυναίκες... Επίσης, η σελήνη(που σχηματίζει αρνητικές όψεις) στον 10 μπορεί να δείχνει πως ένας από τους δύο γονείς έχει ή θα έχει υπερβολικές απαιτήσεις από το παιδί.
    Είπα να προσπαθήσω να απαντήσω στο ερωτημά σου, αλλά μου είναι τελικά δύσκολο. Κάποιος άλλος ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο. Το παιδί είναι πολύ μικρό όμως και ελπίζω απλά να είναι απορία και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Γεννήθηκε στις 12.01΄ τα μεσάνυχτα (Αθήνα),και είναι κορίτσι.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Ακόμη δεν έχει κανένα πρόβλημα και ο πατέρας το αγαπά υπερβολικά.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread