- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: Ωροσκοπος
-
06-03-2010, 10:02 PM #11
Re: Ωροσκοπος
Κλικ στο κουμπί χάρτες πρόγνωσης
Κλικ στο κουμπί προοδευτικό
Voila !Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
06-03-2010, 10:03 PM #12
-
06-03-2010, 11:07 PM #13
ευχαριστω παιδια!:bigsmile:
-
06-03-2010, 11:11 PM #14
-
07-03-2010, 11:07 PM #15
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω το θέμα όμως είναι ότι ο γενέθλιος ωροσκόπος μας δεν αλλάζει....
αν σε ρωτούσαν αγαπητή ¶ννα τι ωροσκόπο έχεις...φαντάζομαι θα έλεγες καρκίνο και όχι αυτή την περίοδο έχω Λέων και μετά από 10 χρόνια θα έχω Παρθένο....έτσι δεν είναι....?
Καλησπερα :bigsmile:
Whisperer δεν ειπα πως οταν με ρωτανε για τον ωροσκοπο μου τους λεω πως τωρα ειμαι Λεων και επειτα απο 10 χρονια θα ειμαι Παρθενος.Λεω κανονικα πως ειμαι Καρκινος.
Απλα ηθελα να πω πως σε ορισμενες περιπτωσεις μου βγαινει ο Λεων απο μεσα μου και πως φανταζομαι πως πρεπει να οφειλετε στον προοδευμενο ωροσκοπο.
Ο προοδευτικος χαρτης δεν μας δειχνει πως αλλαζουμε ζωδιο η ωροσκοπο η αφροδιτη,απλα οταν απο τον προοδευτικο αλλαζει ζωδιο ο ηλιος μας (παραδειγμα) δεν ειναι πως ''γινομαστε'' αυτο το ζωδιο αλλα ''χρωματιζομαστε'' απο αυτο το ζωδιο.
Ελπιζω να με καταλαβες.
Υ.Γ.(Χωρις να εχω επιθετικο υφος) Το ονομα μου ειναι Λινα οχι Αννα:bigsmile:
Φιλικα:bigsmile:
-
07-03-2010, 11:17 PM #16
Καταρχήν συγνώμη για το ¶ννα....(πως μου ρθε...? :blink: )
Ναι Λίνα μου...δεν ήθελα να πω κάτι για σένα με αυτό μου το σχόλιο...έχεις δίκιο ότι ο προοδευτικός ωροσκόπος μας επηρεάζει και διαμορφώνει ίσως τις επιθυμίες και τους στόχους μας....δε διαφωνώ σε αυτό...
το σχόλιο αυτό περισσότερο το έκανα για να δείξω στο FLOROS ότι ο γενεθλιος ωροσκόπος μας δεν αλλάζει...και με αυτόν συστηνόμαστε.....θέλουμε δε θέλουμε, μας ταιριάζει δε μας ταιριάζει...
Συγνώμη και παλι.... :embarrest
-
07-03-2010, 11:41 PM #17
Κανενα προβλημα Whisperer αλοιμονο:bigsmile:
Δυστηχος ειναι ευκολο να παρερμηνευτη καποιος με τον γραπτο λογο για αυτο εγραψα σε παρενθεση το χωρις επιθετικο υφος.
Καλο σου βραδυ:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.