s
Όνειρα και Αστρολογία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Όνειρα και ¶στρα

σεληνη στον 8ο γεννημενη σε πανσεληνο
    μια ζωη ονειρα ασχημα θα ελεγα αγχωτικα
    και διαισθητικα
    οψεις ασχημες με ουρανο
    οταν ο ουρανος επιασε τον 12ο μου εκει τα ειδα ολα:nuts:
    ενταξει.. αλλα βγαινουν αλλα οχι
    αναλογα και τως πως αισθανομαστε στο ξυπνιο μας ψυχολογικα δηλαδη πως ειμαστε
    και το πως αντανακλουνε τα γεγονοτα στα ματια μας και στο υποσεινηδυτο μας:bigsmile:

Δεσποινα -κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    σεληνη στον 8ο γεννημενη σε πανσεληνο
    μια ζωη ονειρα ασχημα θα ελεγα αγχωτικα
    και διαισθητικα
    οψεις ασχημες με ουρανο
    οταν ο ουρανος επιασε τον 12ο μου εκει τα ειδα ολα:nuts:
    ενταξει.. αλλα βγαινουν αλλα οχι
    αναλογα και τως πως αισθανομαστε στο ξυπνιο μας ψυχολογικα δηλαδη πως ειμαστε
    και το πως αντανακλουνε τα γεγονοτα στα ματια μας και στο υποσεινηδυτο μας:bigsmile:

Δεσποινα -κουκι
    και αν μου επιτρέπεις ο Ποσειδώνας σου που βρίσκεται;;;

μπίνγκο! και εγώ έχω σκληρή όψη Σελήνης με Ουρανό. Όλο νομίζω ότι τον ξέρω τον χάρτη μου και όλο κάτι νέο βρίσκω...:blink:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by super_lela View Post
    και αν μου επιτρέπεις ο Ποσειδώνας σου που βρίσκεται;;;

μπίνγκο! και εγώ έχω σκληρή όψη Σελήνης με Ουρανό. Όλο νομίζω ότι τον ξέρω τον χάρτη μου και όλο κάτι νέο βρίσκω...:blink:
    1ο οικο- σκορπιο
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Ρένα

Quote Originally Posted by Astro Liv View Post
    Νομίζω ότι μια σεληνη στο 9 και ενας Ποσειδωνας στο 1 οικο, θα δώσουν όνειρα και οχι αστεία ... αλλά λενε οτι δεν είναι καλό για να αφετη υπνωτισμένος ο ανθροπως, αμα αυτες της πλανήτες ειναι σε αυτά τα σπίτια. Με μια σεληνη στο ιχθεις αλλα ενας Κρονος στο 12 οικο, τα ονειρα βγαινουν αλλα εχετε ενα ονειρα στο μηνα. :embarrest
    ..σεληνη στον 9 και ποσειδωνας στον 1!!!ζω μεσα στα ονειρα....τα περισσοτερα ειναι η συνεχεια της ζωης σε επεισοδια..εχω υποβληθει σε υπνωση αρκετες φορες γιατι ημουν καλος δεκτης...
    ...επισης εχω παρατηρησει οτι οταν η σεληνη ειναι στον καρκινο μες τον 8 μου εχω προφητικα ονειρα .

Τα όνειρα είναι συνδεδεμένα με τις σκέψεις μας και το υποσυνείδειτο, οπότε αν έχουμε διαίσθηση για κάποιο γεγονός μπορούμε να δούμε κάτι ανάλογο στον ύπνο μας. Νομίζω ότι ο πρώτος πλανήτης που πρέπει να κοιτάξουμε αν είναι η σελήνη σε ζώδιο του νερού (κυρίως ιχθείς). Ένας τονισμένος δωδέκατος οίκος ίσως μπορεί να δώσει σε κάποιον πολύ καλή διαίσθηση και μιας και είναι ένας οίκος του υποσυνείδητου να μπορεί αυτή η διαίσθηση να εκφραστεί μέσω "προφητικών" ονείρων. Ένας γωνιακός πωσειδώνα και με όψεις με πλανήτες θα μπορούσε να συνδέσει τα όνειρα με την πραγματικότητα ώστε αυτά να βγαίνουν αληθινά (ή θα δημιουργούσε ψευδεσθήσεις) ?
    Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από αστρολογία (τώρα έχω αρχίσει να διαβάζω!), πάντα κοιτάω τον δικό μου χάρτη για να βγάλω συμπεράσματα και ίσως βγάλετε και εσείς κάτι. Με βάση λοιπόν τα όσα διάβασα παραπάνω σας αναφέρω τα εξής :
    1)Έχω σελήνη στους ιχθείς
    2)Ποσειδώνα στον 1ο οίκο (αλλά όχι σε όψη με ωροσκόπο)
    3)Ποσειδώνας εξάγωνο σελήνη (ανοχή 5 μοίρες)
    4)Κρόνος στον 12ο οίκο στον τοξότη

Σαν άτομο έχω καλή διαίσθηση και πολλές φορές με έχει βοηθήσει να κάνω σωστά βήματα (φυσικά πάντοτε χρησιμοποιώντας και τη λογική) ή διαισθάνομαι καταστάσεις που αφορούν δικά μου πρόσωπα, τίποτε όμως σε υπερβολικό βαθμό και μερικές φορές όχι και πολύ επιτυχημένα !! Βλέπω αρκετά όνειρα που διαδραματίζονται διάφορα γεγονότα και αρκετές φορές τα όνειρα αυτά είναι έντονα σε σημείο που να με επηρεάζουν για όλη την επόμενη εβδομάδα, αλλά ποτέ δεν έχω δει κάτι που να το συνδέσω με κάποιο πραγματικό γεγονός. Τα όνειρα τα συνδέω περισσότερο με τις σκεψεις μου και τα συναισθήματα μου πριν αποκοιμηθώ !!

Λατρεύω τα όνειρα, ως γνήσιο παιδι του Ποσειδώνα, είμαι ιχθύς με αφροδίτη,ερμή και δία στους ιχθείς και εναν Ποσειδώνα που κάνει αρκετές όψεις!!! Είναι σχεδόν όλα πολυ ζωντανά..Και αρκετά από αυτά βγαίνουν! Βασικά ξέρω πάντα πότε ένα όνειρο που θα δώ είναι προφητικό ή όχι. Τα προφητικά μου αφήνουν μία διαφορετική αίσθηση. Όλα τα προφητικά όνειρα μου είναι πάντα με σύμβολα που εγώ για κ΄΄αποιο λόγο όταν ξυπνάω ξέρω να ερμηνεύσω..Πάντως ο καθένας έχει τα δικά του σύμβολα στα όνειρα και δεν πιστεύω καθόλου στον ονειροκρίτη!!Αν με απασχολεί ένα θέμα πολύ πολλές φορές ζητάω να δώ ένα όνειρο που θα με βοηθήσει να καταλάβω τι γίνεται. Νομίζω ότι πιάνει!!!Δοκιμάστε το!!!
    Δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τα όνειρα είτε καλά είτε κακα, νομίζω ότι είναι ένα χάρισμα. Κρίμα που δεν τα εμπιστευόμουν στην αρχή θα είχα γλιτώσει πολλά δυσάρεστα γεγονότα!!!Επίσης πιστεύω ότι τα όνειρα είναι μία κατηγορία που μπορεί κάποιος να δουλέψει και να την εξελίξει εφόσον έχει μία Α διαίσθηση..
    Ανέφερε κάποιος πριν για daydreaming , σε δύο άσχημα γεγονότα που είχα στη ζωή μου την προηγούμενη μέρα ενώ ήμουν ξαπλωμένη δεν κοιμόμουν και εκεί που σκεφτόμουν διάφορα άσχετα ξαφνικά φαντάστηκα κάτι σαν φωτιά..'Ετσι χωρίς λόγο.Ήταν πολύ περιέργη αίσθηση.Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον από εσας;;

Τέλειο θέμα!!!!

Τρελλαίνομαι για τον κόσμο των ονείρων!
    Αλλά νομίζω ότι πρώτα πρέπει να συστηθώ..

Ποσειδώνας στο 1 σπίτι στον Σκορπιό (Τετράγωνο με Δια)
    Σελήνη στο 9 σπίτι στον Καρκίνο.
    Ερμής στα Ψάρια.
    Αφροδίτη στα Ψάρια.
    Κι όλα αυτά σε ένα μεγάλο τριγωνάκι..

Έχω δει απίστευτα όνειρα..Όνειρα σε συνέχειες για μήνες ολόκληρους :bigsmile: !Προφητικά πολύ συχνά (έχω σώας τας φρένας, η έτσι νομίζω τουλάχιστον :bigsmile: ).Απο το πιο απλό, μπορει κάποιος-α να μου στείλει ενα μήνυμα κι εγω το προηγούμενο βράδυ να το έχω "δεί",έως το πιο σύνθετο.Για να μην μακρηγορώ πολλά από τα πράγματα που μου έχουν συμβεί τα ήξερα ήδη.
    Ευτυχώς (?) που εχω Κρόνο σύνοδο με Ηλιο,και τετράγωνο με Σελήνη και με γειώνει αρκετά θα έλεγα .

καλημερα κ απο εμενα!το daydreaming πιανει σε εμενα σαν παιδι του ποσειδωνα!θεωρουσα οτι εχει να κανει με την pallas στον 12ο σε αντιθεση με λιλιθ,αλλα τωρα καταλαβαινω οτι μαλλον ειναι η συνοδος σεληνη ποσειδωνα στην ακμη 8ου που κανει τετραγωνο με τον αρη κυβερνητη 12ου!!κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι καθε φορα που η διελαυνουσα σεληνη κανει οψη με τον γεννεθλιο πλουτωνα (οποιαδηποτε)ξυπναω οσο κουρασμενη κ να ειμαι!!κ φυσικα ναι ,κραταω ονειρολογιο,οχι μονο λογω δουλειας αλλα αυτοψυχαναλησης κ μελετης των αστρολογικων οψεων πανω στον χαρτη μου

Quote Originally Posted by MARJORY View Post
    καλημερα κ απο εμενα!το daydreaming πιανει σε εμενα σαν παιδι του ποσειδωνα!θεωρουσα οτι εχει να κανει με την pallas στον 12ο σε αντιθεση με λιλιθ,αλλα τωρα καταλαβαινω οτι μαλλον ειναι η συνοδος σεληνη ποσειδωνα στην ακμη 8ου που κανει τετραγωνο με τον αρη κυβερνητη 12ου!!κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι καθε φορα που η διελαυνουσα σεληνη κανει οψη με τον γεννεθλιο πλουτωνα (οποιαδηποτε)ξυπναω οσο κουρασμενη κ να ειμαι!!κ φυσικα ναι ,κραταω ονειρολογιο,οχι μονο λογω δουλειας αλλα αυτοψυχαναλησης κ μελετης των αστρολογικων οψεων πανω στον χαρτη μου
    Καλά, έχεις Ήλιο στους Ιχθείς, Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα και εξηγούσες τα όνειρα με την αντίθεση ...Λίλιθ- ....Pallas
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλημέρα σε όλους!

Μερικές εμπειρικές παρατηρήσεις. Ειπώθηκε ότι κατά την Πανσέληνο υπάρχει πληθώρα ονείρων. Σε μένα δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο. Ενώ τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος εχώ τρελάθεί στα όνειρα!! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο, που πάλι ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Η ερώτηση αν θα βγουν ή όχι, περιμένει ακόμη να απαντηθεί...

Εσείς;

super_lela

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)