s
Τ- τετραγωνο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Re: Τ- τετραγωνο

Αγγελική μου σ'ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για την απάντηση σου

''Θα γυρίσει αλλού τις χαρακιές της παλάμης η μοίρα ... σαν κλειδούχος ... μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο καιρός ...πως αλλιώς ? αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι ...
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Όνομα:
    Μαίρη

Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς ένα άτομο με τ-τετράγωνο (για να μην πω τετράγωνα) μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά την ενέργεια που δίνει ένας τέτοιος σχηματισμός; και ποιος είναι ακριβώς ο καταλυτικός ρόλος του πλανήτη που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του συνδυασμού;
    Για παράδειγμα σε ένα από τα τ-τετράγωνα στο χάρτη μου [Αφροδίτη (1ος-Δίδυμοι)-Ποσειδώνας (7ος-Τοξότης)-Κρόνος (5ος-Παρθένος)], μπορώ να καταλάβω μεμονωμένα τι γίνεται με κάθε όψη, αλλά δυσκολεύομαι να δω συνδυαστικά το σχηματισμό.
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Όνομα:
    Γιάννης

Αγαπητή Strange
    Η σωστή χρήση της ενέργειας-που πολύ ορθά θέτεις ως ζήτημα-έχει να κάνει σχεδόν πάντα με δημιουργικές εφαρμογές, που συνδυάζουν τις ιδιότητες των πλανητών.
    Και ο ρόλος της ελεύθερης βούλησης είναι καταλυτικός ως προς το τι τελικά θα συμβεί.

Αν αφήσουμε τέτοιες έντονες όψεις να δουλέψουν μόνον στη σφαίρα των διαπροσωπικών σχέσεων, οι δυσκολίες θα γίνονται ολοένα και πιο ...δυσβάστακτες (στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος διαδοχικών διαψεύσεων, αναγκαστικής φροντίδας αγαπημένων προσώπων η συναισθηματικών εμπλοκών σε πολύ ...μπερδεμένες ιστορίες.

Ένα από τα μηνύματα του ταυ-τετραγώνου σου είναι η παροχή βοήθειας σε άτομα που μειονεκτούν και ιδιαίτερα σε παιδιά. Όχι όμως απαραίτητα στα δικά σου...
    Επίσης η καλλιτεχνική δημιουργία, συνυφασμένη με τη χρησιμότητα η ένα "πάντρεμα" της μεταφυσικής με τις όποιες πρακτικές της εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες διεξόδους.

Το ποιός πλανήτης βρίσκεται στην κορυφή του ταυ έχει βέβαια τη σημασία του.
    Γενικότερα, όσοι πλανήτες λειτουργούν πιο συγκροτημένα, μπορούν δηλαδή να ισορροπήσουν και να συγκροτήσουν την ενέργεια χωρίς να "διαλυθούν"η να διαλύσουν το ...σύμπαν, είναι ...ευπρόσδεκτοι.
    Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν ο Ήλιος και ο Κρόνος, ενώ ο Δίας διογκώνει συνήθως τα συμπτώματα-θετικά και αρνητικά.
    Ο Ποσειδώνας λειτουργεί συχνά σαν "μαξιλαράκι" μειώνοντας η ακόμη και ...εξαφανίζοντας τους "κραδασμούς".
    Ο Πλούτωνας-ως συνήθως-είναι ικανός για το καλύτερο και το ...χειρότερο.
    Αντίθετα οι πιο "αδύναμοι χαρακτήρες" όπως η Σελήνη και η Αφροδίτη αλλά και οι "ταραξίες" όπως ο ¶ρης και ο Ουρανός συνήθως αυξάνουν τα προβλήματα.

Ουσιαστικά ο πλανήτης στην κορυφή καταλήγει να είναι ο εκφραστής της όλης ...ανισορροπίας και οι ιδιότητες του κυριαρχούν.
    Στην περίπτωση σου, ο Κρόνος κατευθύνει σε ανάληψη ευθυνών και παραγωγή έργου, δίνοντας υπόσταση στην επαφή σου με έναν "άλλο κόσμο"και διορθώνοντας παράλληλα τα ...ατοπήματα του Ποσειδώνα.
    Και όλα αποκτούν μια πιο ρεαλιστική διάσταση...
    Αν ήταν ο Ποσειδώνας στην ίδια θέση, θα ήταν πιο εύκολο να υιοθετήσεις μια πιο "χαλαρή" πολιτική και να μην βιώνεις τις πιέσεις, προς όφελος βέβαια της προσωπικής σου ευτυχίας...

Κλείνοντας να επισημάνω ότι μεγάλη σημασία έχει και η "άδεια" περιοχή απέναντι από την κορυφή, που συχνά συμμετέχει καθοριστικά στην εκδήλωση των εκάστοτε τάσεων.

Στο παράδειγμα σου, η ένταξη σε μια ομάδα η ένα σύλλογο αλλά και η συμβολή φίλων μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα τις αναζητήσεις σου, συμβάλλοντας σε μια πιο διευρυμένη αλλά και πιο στοχευμένη δημιουργία.
    Και όσον αφορά τις συναστρίες, η παρουσία κάποιου πλανήτη εκεί, είναι ένα από τα κλειδιά της έλξης.

Ελπίζω να βοήθησα...
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    Μαίρη

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Strange

Ένα από τα μηνύματα του ταυ-τετραγώνου σου είναι η παροχή βοήθειας σε άτομα που μειονεκτούν και ιδιαίτερα σε παιδιά. Όχι όμως απαραίτητα στα δικά σου...
    Επίσης η καλλιτεχνική δημιουργία, συνυφασμένη με τη χρησιμότητα η ένα "πάντρεμα" της μεταφυσικής με τις όποιες πρακτικές της εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες διεξόδους.

Ελπίζω να βοήθησα...
    Γιάννη,
    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψες για να σιγουρευτώ ότι καταλαβαίνω κάθε σου λέξη και δεν μου ξεφεύγει τίποτα. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.......:embarrest
    Στο θέμα της παροχής βοήθειας σε άτομα που μειονεκτούν και ιδιαίτερα σε παιδιά, θα μπορούσε αυτό να καλυφθεί-συσχετιστεί με παροχή βοήθειας σε μικρά ζώα; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί πριν από λίγους μήνες βρήκα έναν γάτο (2 μηνών) τυφλό και μετά από θεραπεία και πολύ προσπάθεια (και από αυτόν και από εμένα) σώθηκε μερικώς το ένα μάτι. Τώρα τον έχω και κόβει βόλτες στο σπίτι μου...
    Ειλικρινά Ευχαριστώ

Όνομα:
    Μαίρη

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Strange
    Η σωστή χρήση της ενέργειας-που πολύ ορθά θέτεις ως ζήτημα-έχει να κάνει σχεδόν πάντα με δημιουργικές εφαρμογές, που συνδυάζουν τις ιδιότητες των πλανητών.
    Επανέρχομαι γιατί προσπαθώ να καταλάβω την έννοια της δημιουργικής εφαρμογής. Αν για παράδειγμα υπάρχει τ-τετράγωνο με τον πλανήτη κορυφή στον 4ο οίκο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει δημιουργία σε θέματα σπιτιού (πχ διακόσμηση) ή ενασχόληση με δημιουργικές εφαρμογές στο σπίτι;

Όνομα:
    Γιάννης

Σωστό είναι όπως το θέτεις αλλά προτιμώ να μην το περιορίσουμε.
    Συνήθως τέτοιου είδους θέσεις ενισχύουν τις τάσεις για κοινωνικές-πολιτικές η επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ενεργοποιούν δηλαδή τον άξονα 4ου-10ου στην κατεύθυνση και με τον τρόπο που υποδηλώνουν τα ζώδια και οι πλανήτες.
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    Αντζελα

Τ-τετράγωνο σε συναστρία; Έχω σύνοδο Ερμή-Αφροδίτη στην 13η μοίρα του Ταύρου (7ος) και ο άντρας μου ¶ρη στην 13η Υδροχόου σε σύνοδο με Ωροσκόπο και Βόρειο Δεσμό και όλο αυτό σε τετράγωνο με την Σελήνη στην 13η Σκορπιού (9ος). Όταν γίνονται διελεύσεις του ¶ρη από τον Λέοντα (10ος-11ος για μένα, 6ος-7ος για εκείνον) περνάμε δύσκολα!!!
    Αν ισχύει το Τ-Τ σε συναστρία, πως υπολογίζουμε την κορυφή; Την πάμε βάση σειράς ζωδίων; Την υπολογίζουμε ξεχωριστά για κάθε χάρτη;

Καλησπέρα σε όλους. Έχω γεννηθεί 9 -9-1979 ώρα 19.30, στην Αθήνα. Νομίζω πως έχω ένα Τ-τετράγωνο μεταξύ ήλιου,αφροδίτης, κρόνου,ερμή-ποσειδώνα, μεσουρανήματος-ωροσκόπου. Θα μπορούσατε να μου πείτε αν όντως έχω Τ- τετράγωνο στο γενέθλιο χάρτη μου και αν ναι πώς ερμηνεύεται ; Ευχαριστώ πολύ όποιον θελήσει να με διαφωτίσει...

Quote Originally Posted by Naskout View Post
    Καλησπέρα σε όλους. Έχω γεννηθεί 9 -9-1979 ώρα 19.30, στην Αθήνα. Νομίζω πως έχω ένα Τ-τετράγωνο μεταξύ ήλιου,αφροδίτης, κρόνου,ερμή-ποσειδώνα, μεσουρανήματος-ωροσκόπου. Θα μπορούσατε να μου πείτε αν όντως έχω Τ- τετράγωνο στο γενέθλιο χάρτη μου και αν ναι πώς ερμηνεύεται ; Ευχαριστώ πολύ όποιον θελήσει να με διαφωτίσει...
    Όντως σχηματίζεται Τ-τετράγωνο, αλλά το εντυπωσιακό είναι η πληθώρα των πλανητών και των σημείων που υπάρχουν στον 7ό σου! :nuts: Η ανάλυση του συγκεκριμένου τετραγώνου προϋποθέτει ...πλήρη ανάλυση του ωροσκοπίου σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσάκο , σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις , καταλαβαίνω πως ο έβδομος οίκος είναι παραφορτωμένος αλλά τι εννοείς σε σχέση με το Τ-τετράγωνο ;

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)