- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 24
Thread: Η γενιά του '65
-
02-10-2009, 12:31 AM #11
Re: Η γενιά του '65
Κοπελιά είσαι φοβερή. Κι εγώ νόμιζα ότι είμαι η μόνη της γενιάς του 65 που δεν έχει δει ... καλό...
Εννοώ , δεν έχω παράπονο, αλλά όπως πολύ σωστά είπες, δεν έχουμε πραγματοποιήσει όσα ονειρευόμασταν.
Χαίρομαι πραγματικά για το άρθρο σου. Εϊναι καλογραμμένο, με χιούμορ και εξηγεί ακριβώς τι μας συμβαίνει.
Μπορώ να προσθέσω σε αυτά που ανέφερες και μια φοβία , λόγω πλούτωνα και ουρανού στην παρθένο, με τις αρρώστιες και γενικά μια παραξενιά;
Αν το έχεις ψάξει περισσότερο, μήπως γνωρίζεις αν θα τα ξεπεράσουμε ποτέ όλα αυτά που μας ταλανίζουν, ή μάλλον στην επόμενη ζωή;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην κουραζόμαστε και άδικα.
Σε ευχαριστώ για το άρθρο σου.
Εύη
-
02-10-2009, 12:57 AM #12
Απόλυτα χαρισματική, άξια εκπρόσωπος ! Ευχαριστώ θερμά
-
02-10-2009, 06:35 AM #13
Θεωρητικά, από το 2015 και μετά μπορεί και να δούμε άσπρη μέρα, όταν ο Πλούτωνας (και κάποια στιγμή ο Κρόνος) από τον Αιγόκερω θα έχει αρχίσει να τριγωνίζει τη γενέθλια σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο και από από το 2019, όταν την ίδια σύνοδο θα την τριγωνίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο....:bigsmile:
Φυσικά, θα πρέπει να έχουμε επιβιώσει και από το τετράγωνο που θα κάνουν οι διελ. Ουρανός-Πλούτωνας και από την αντίθεση του διελ. Ποσειδώνα στη συγκεκριμένη σύνοδο :toung:
Εν ολίγοις, μια ζωή από το "δόξασι ο θεός" στο "βόηθα Παναγιά" μας βλέπωΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-10-2009, 01:31 PM #14
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άρθρο δίνει τόσες πληροφορίες !! μπράβο !!
[QUOTE=Κοραλλία Μόζορα;87410]Τόνια μου,
εγώ κάνω ότι δουλεύω και το αφεντικό μου κάνει ότι με πληρώνει.
:bigsmile::bigsmile:Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
08-10-2009, 12:02 PM #15
ευχαριστω για τα καλά σας λόγια....
για τα ερωτικά της γενιας της δεκαετιας του 60 υπάρχει ένα άρθρο του κ. ¶ρχου που μιλάει για την ....καντήφλα μας και σε αυτόν τον κλάδο!!
πάντως πιστεύω πως τα γενεθλια ωροσκόπια της γενιας του 65 δίνουν μεγάλες συγκινήσεις και στον πλέον ερασιτέχνη αστρολόγο!! ομολογώ πως δεν μπορώ να τους αντισταθώ.....
http://www.youtube.com/watch?v=Ne4s_Ob0Ods
http://www.youtube.com/watch?v=X3txgJO1YrI
(του θεοφάνους παρακαλώ!! )
http://www.youtube.com/watch?v=cl9axmrFnEcΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
21-10-2009, 01:39 PM #16
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!( και νόμιζα οτι μόνο εγω τα περνουσα όλα αυτά).
-
25-10-2009, 12:45 AM #17
Evxaristo para poli ....m,aresei apistevta .Eime 30.06.1965-.....3ke 58 to proi .perasa omorfa......eime stin ELLADA APO 13.10.1995.evxaristo palh.....
-
26-10-2009, 08:27 PM #18
dena σε παρακαλώ όμως γράφε με πεζά ελληνικά
. Mind over matter.
.
.
> >
-
18-11-2009, 02:40 AM #19
..Και το '67 εκει ηταν ο πλουτωνας.... μπορει να μην γιναμε αυτο που ονειρευτηκαμε αλλα πιστευω πως η γενια μας ζει αρκετα καλα .
Παρολα αυτα το αρθρο ηταν υπεροχο και αρκετα κατατοπιστικο, αφου δεν ηξερα πως ο πλουτωνας ειναι υπευθυνος για αυτο που δεν γιναμε ποτε!
Μπραβο!!!Ο κοσμος κρεμεται-εντελως ιδιαιτερα σημερα-απο μια λεπτη κλωστη, κι αυτη η κλωστη ειναι η ψυχη του ανθρωπου.(Καρλ Γκουσταφ Γιουνγκ)
-
18-11-2009, 08:43 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.