- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 51
Thread: Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας...
-
13-05-2009, 07:44 PM #11
Re: Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας...
Ευχαριστώ πολύ cancerian!
Αν και μου διμιουργούνται και άλλες ερωτήσεις, όπως το οτι ο κρόνος (στο συγκεκριμένο παραδειγμα) που είναι ο δευτερος σημειοδότης πλανήτης είναι αναδρομος, παίζει αρνητικά ρόλο στην απάντηση...
-
14-05-2009, 02:39 AM #12
Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση και τον Cancerian.
Όντως είναι δύσκολο η ανάλυση του χάρτη στην ωριαία! όχι ότι στο γενέθλιο είναι καλύτερα ή με τις διελεύσεις... Πάντως μου αρέσει πολύ... και είναι εξίσου δύσκολο με μία δύσκολη άσκηση μαθηματικών αλλά τουλάχιστον για μένα έχει περισσότερο ενδιαφέρον πως να βρεις τη λύση!!! σε όλους τους χάρτες!
Οι σηματοδοτες πλανητες θα πρεπει να αναλυονται παρα πολυ (φυσεις - θεσεις - ταχυτητα - ορθοδρομια /αναδρομια , οικοθεσια )
Ο άλλος πλανήτης σηματοδότης, για τον σύντροφο, είναι ο Κρόνος στην Παρθένο στον 2ο οίκο, αλλά είναι ανάδρομος και δεν βρίσκεται σε κυριαρχία, έξαρση, αδυναμία ή πτώση. Αυτός είναι σίγουρα αργός. Συνήθως ο Κρόνος δείχνει άτομο μεγαλύτερο, έμπειρο και σταθερό. Ο Κρόνος δεν έχει όψεις... Μετράνε οι όψεις με την Σελήνη; που είναι ο πιο γρήγορος πλανήτης έτσι κιαλλιώς... Επειδή όμως είναι ανάδρομος δείχνει αναποφασιστικότητα και καθυστέρηση?
Όσον αφορά στο ερώτημα όπως μου ανέφερε η αγαπητή Έρση, η Σελήνη είναι συγκυβερνήτης του ερωτήματος... και εδώ θέλω να ρωτήσω... γιατί; επειδή είναι αισθηματικής φύσεως κοιτάμε την Σελήνη ανεξαρτήτως σε ποιον οίκο είναι κυβερνήτης; δεν κοιτάμε την Αφροδίτη? επειδή είναι σεξουαλικής φύσεως το ερώτημα κοιτάμε τον κυβερνήτη του 8ου οίκου; στην προκειμένη περίπτωση τον Δία...
οι οψεις που θα κανει ο Ηλιος ειναι συνοδος με τον Ερμη τον αναδρομο,εξαγωνο με τον Ουρανο,τετραγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.
Ο Διας που αναφερεις εχει μπροστα του οψη με τον Ποσειδωνα κ τον Χειρωνα κ θα κανει τετραγωνο με τον Ερμη οταν θα προχωρησει αναδρομος στον Ταυρο
Η Σεληνη που ειναι συγκυβερνητης του ερωτηματος, εχει επισης κανει, την αντιθεση με τον Αρη κ οι οψεις που απομενουν να κανει ειναι τριγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα. οι οψεις που θα κανει ο Ηλιος ειναι συνοδος με τον Ερμη τον αναδρομο,εξαγωνο με τον Ουρανο,τετραγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.
Ο Διας που αναφερεις εχει μπροστα του οψη με τον Ποσειδωνα κ τον Χειρωνα κ θα κανει τετραγωνο με τον Ερμη οταν θα προχωρησει αναδρομος στον Ταυρο
Η Σεληνη που ειναι συγκυβερνητης του ερωτηματος, εχει επισης κανει, την αντιθεση με τον Αρη κ οι οψεις που απομενουν να κανει ειναι τριγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.ο ενας απο τους δυο να βρισκεται σε καποιο απο τους πλανητικους σχηματισμους με καποιον αλλο 3ο πλανητη
η εκβαση ενος θεματος μπορει να κριθει ειτε θετικα ειτε αρνητικα ακομα και χωρις να υπαρχουν οψεις μεταξυ σημαντικων πλανητων
Δεν ξέρω αν βρίσκομαι σε καλύτερο δρόμο... αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως διαβάζεται...
και πάλι ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και που μοιράζεστε μαζί μας τις γνώσεις σας...
-
14-05-2009, 04:01 AM #13
Πολυ σωστα υποθετεις , ειναι καααααπως ετσι , αλλα προσεχε , δεν κοιταμε μονο τον σημειοδοτη. Πολλες πληροφοριες για το ατομο μπορουμε να αντλησουμε απο τον οικο στον οποιο ανηκει ο σημειοδοτης (με τους πλανητες μεσα.. αν υπαρχουν) και ακομα απο την ακμη του οικου ( η οποια αναλογα στην μοιρα την οποια βρισκεται προσδιδει καποια χαρακτηριστικα. ). Συν , οτι οι οψεις του σημειοδοτη με τους αλλους πλανητες δινουν επιπλεον χαρακτηριστικα.
Μην φανταστεις οτι οι περισσοτεροι τα θυμουνται απο εξω.. Για αυτο αλλωστε υπαρχουν κ τα βιβλιαρακια... για να ανατρεχουμε...
Φυσικα και μετρανε οι οψεις με την Σεληνη. Η Σεληνη θεωρειται στην Ωριαια ως ο 2ος σημειοδοτης του ατομου και εκτος αυτου , μεσα απο την Σ. μπορουμε να δουμε την εκβαση της καταστασης. Το πως θα καταληξει (συγκλινουσες οψεις ) και το πως ηταν μια κατασταση (αποκλινουσες οψεις).
Ο αναδρομος θα δειξει πισωγυρισματα , ενα γυρισμα σε παλιες καταστασεις , μια αναβολη , εναν αγνοουμενο , κατι χαμενο , μη ευνοικες συνθηκες , αδυναμια , καθυστερηση , επανασυνδεση κ.ο.κ.
Οταν αφορα τον ερωτα , κοιταμε την κατασταση της Αφροδιτης και φυσικα τον 5ο κ 7ο οικο (για τους ηδη δεσμευμενους ) ---> πολυ σε αυτο ομως εχουν αλλη αποψη.
Το σεξ με συναισθημα θεωρω οτι ειναι θεμα του 5ου οικου , το ωμο σεξ θεωρω οτι ειναι ζητημα του 8ου.
Ο 4ος οικος εκτος των αλλων , σημειοδοτει το τελος και την εκβαση στην εκαστοτε ερωτηση και λαμβανεται σοβαρα υποψην σε καθε ωριαια ερωτηση. Μπορει να ληφθει υποψιν θεωρω σε καθε πιθανη ερωτηση ωστε να δουμε το τελος της υποθεσης.
Αν θελει να σου απαντησει η Ερση , γιατι μπορει να λεω κατι λαθος ή να εχει διαφορετικη αποψη. Ακομα μπορεις να παρεις μια ιδεα απο εδω http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%EB%F9%3B.html εδω http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%F5%F3%E7.html και εδω http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%F3%E7-ii.html για να εξασκηθεις ..
με εκτιμηση
Cancerian
-
14-05-2009, 02:22 PM #14
Αγαπητη diavolina, το κλειδι για την ερμηνεια της ωριαιας ειναι να βρουμε τους σωστους σημειοδοτες κ εδω ειναι που μπλεκονται τα πραγματα κ ψαχνουμε σε λαθος κατευθυνσεις,ετσι λοιπον συμφωνα με τον τροπο που εγω ερμηνευω τα ωριαια ο κυβερνητης του φιλου της ειναι ο Διας (5ος οικος) κ αυτο γιατι η κοπελα που εθεσε το ερωτημα,ουτε παντρεμενη ειναι,ουτε ρωτα για σχεση,επομενως ουτε 7ο θα κοιταξω ουτε την Αφροδιτη που σημειοδοτει σχεσεις,γαμο,κτλ.
Η Σεληνη οπως σωστα αναφερει ο Γιαννης,σε ολα μα σε ολα τα ωριαια ειναι ο δεικτης του ερωτηματος κ ειναι κ ο Πλανητης που θα δωσει πληροφοριες για τον θεμα που αφορα αμεσα τον ερωτων,επομενως με μια Σεληνη στον 3ο αυτο που θα ελεγα ειναι,οτι αυτο που την ενδιαφερει αμεσα ειναι το αν πρεπει η οχι να επικοινωνησει μαζι του,να συναντηθει μαζι του,η να του στειλει μην κ οχι τοσο το σεξουαλικο που υποτιθεται πως ρωτα.
Ο 4ος οικος εκτος των αλλων που δειχνει( οικογενεια,κατοικια,πατριδ α κτλ) μας προδιαθετει για το τελος των πραγματων,την τελικη εκβαση του ερωτηματος δηλ.
Το σεξ με συναισθημα θεωρω οτι ειναι θεμα του 5ου οικου , το ωμο σεξ θεωρω οτι ειναι ζητημα του 8ου
.
Γιαννη μου εδω θα διαφωνησω μαζι σου,το σεξ με συναισθημα ειναι ο 8ο οικος κ οχι ο 5ος που δηλωνει τα φλερτ,τα χαλαρα κ επιπολαια ερωτικα,αντιθετως ο 8ος ειναι αυτος που θα δειξει το δεσιμο ψυχης κ σωματος μεσα απο τα βαθια συναισθηματα με σκοπο οι δυο σαρκες να γινουν μια ωστε να συντελεστει η τελεια ταυτιση,οσο για το "ωμο σεξ" αυτο ειναι ιδιοτητα του του Αρη.
-
14-05-2009, 02:58 PM #15
-
14-05-2009, 03:23 PM #16
συμφωνω με τους προλαλησαντες για τη σημασια που εχει η σωστη επιλογη των σημειοδοτων. ειδικα στο παραδειγμα δεν ειναι ευκολο να απαντηθει - και δε θα μπορουσα κι εγω να κανω προβλεψη - αν δε διευκρινιστει απο τον ερωτωντα τι ειναι το ατομο που την ενδιαφερει. ειναι καποιο νεο φλερτ, ενας ερωτας, μια κανονικη σχεση; καθε περιπτωση μπορει να αποδοθει και σε αλλο οικο και επομενως και αλλο σημειοδοτη.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
14-05-2009, 04:00 PM #17
Ουάου!!! απλά ουάου!!! γιαυτό μου αρέσει η αστρολογία!!! Αγαπητή μου Έρση, νομίζω ότι έχεις βάλει κοριό στο τηλέφωνό μου :toung:. . . αυτά ακούω κάθε μέρα!!!! έτσι ακριβώς... ‘‘Θα πάρει; Να πάρω; και πήρε και δεν πήρε...‘‘ ¶σε!!! Όσον αφορά τον Δϊα γίνεται απόλυτα κατανοητό γιατί χρησιμοποιούμε τον Δία, αλλά εγώ που γνωρίζω τον φίλο της νομίζω ότι του ταιριάζει ο βαρύς Κρόνος, καθότι είναι μεγαλύτερός της και αρκετά σοβαρός και προσεκτικός! και γιαυτό μου καλάρεσε και τον χρησιμοποίησα όταν τον είδα κυβερνήτη του 7ου!
αν δε διευκρινιστει απο τον ερωτωντα τι ειναι το ατομο που την ενδιαφερει. ειναι καποιο νεο φλερτ, ενας ερωτας, μια κανονικη σχεση; καθε περιπτωση μπορει να αποδοθει και σε αλλο οικο και επομενως και αλλο σημειοδοτη.
-
14-05-2009, 04:43 PM #18
Βασιλη μου,ακομη κ να μην διευκρινιστει επακριβως το ερωτημα (που κανονικα θα επρεπε) τις περισσοτερες φορες φαινεται μεσα στο ωριαιο τι ακριβως ενδιαφερει τον ερωτων, στο συγκεκριμενο ωριαιο για εμενα φαινεται ξεκαθαρα,πως την κοπελα δεν την ενδιαφερει το σεξ, οσο η σχεση η καθ αυτη,κοιτα που πηγαινει ο κυβερνητης του 5ου,στον 7ο,που σημαινει οτι το επιπολαιο φλερτ θελει να το αναγαγει σε συντροφικη σχεση.:bigsmile:
-
14-05-2009, 08:20 PM #19
-
14-05-2009, 09:07 PM #20
Προσθετοντας και το δικο μου μικρο λιθαρακι , ομολογω οτι στο συγκεκριμενο παραδειγμα , με μια γενικη ματια , δυστηχως ο Ερωτας αποτελει πληγη για την κοπελα αυτη. Τα ερωτικα αισθηματα που εισπρατει δυστηχως ειναι κατα κυριον λογο ψυχρα.
Αυτο το παρατηρησα διοτι ο κυβερνητης του 5ου κατευθυνεται σε συνοδο με τον Χειρωνα μεσα στον 7ο οικο. Θα μπορουσα να πω , οτι η ροη της ερωτικης ενεργειας μεταξυ των , κατευθυνεται περισσοτερο απο τον φιλο μας κ οχι την φιλη μας. Δηλαδη μεσα στον χαρτη φαινεται οτι η κοπελα περιμενει να κανει την κινηση ο φιλος μας κ γενικοτερα σαν εξαρτονται τα παντα απο αυτον.
Το καταπληκτικο στον χαρτη ειναι οτι η Αφροδιτη , προσπαθει να πιασει τον Αρη , σε ενα τρελο κυνηγητο , με τον Αρη να τρεχει λιγο γρηγορα στο δικο του γηπεδο (Κριος ) και η κακομοιρα η Αφροδιτη να εχει βρεθει να λαχανιαζει ( σε αδυναμια)... χεχεχε Μπορει να φαινεται οτι ετοιμαζεται για συνοδο αλλα πραγματικη συνοδος συμβαινει καπου στα μεσα του Ιουνιου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.