- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 28
-
25-05-2009, 07:36 PM #11
Re: Απορίες σχετικά με ζώδια, ωροσκόπους κτλ
Στην ενότητα που βρήκες τον Δία θα βρεις και για τους άλλους και θα δεις πού είναι σε πτώση, κυριαρχία και τα λοιπά. Κάπου πήρε το μάτι μου και μια σύνοψη σε χάρτη, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Σε αυτόν το σύνδεσμο έχει μια πρακτική και πανεύκολη λειτουργία πάντως για πιο άμεσες ...εξερευνήσεις http://www.myhoroscope.gr/?page=planets Πατάς κουμπάκια και σου βγαίνουν ερμηνείες και βλέπεις τουλάχιστον που είναι ποιος σε καλή θέση και που ...αδυνατίζει:toung:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
25-05-2009, 07:38 PM #12
Στην ενότητα Πλανήτες και πλανητοειδείς, υπάρχουν άρθρα για τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά όπου αναφέρονται οι θέσεις έξαρσης- πτώσης, κυβέρνησης και αδυναμίας και φυσικά αναλύεται η φύση του καθένα αστρολογικά.:bigsmile:
Πχ για τον Δίαεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
26-05-2009, 10:21 PM #13
καλησπερα ..εμενα ο οροσκοπος μου ο οποιος ειναι στο ζωδιο της παρθενου καταλαμβανει ξεκινα απο της 16 της παρθενου κ τελειωνει στις 16 του ζηγου αυτο συμαινει οτι παιρνω χαρακτιριστικα κ απο τα δυο ζωδια?
-
26-05-2009, 11:55 PM #14
-
27-05-2009, 12:29 AM #15
μμμ κοιτα υπαρχουν φορες που ασχολουμε με την εμφανιση μου κ γενικοτερα οτι εχει σχεση με την ομορφια κ το καλεσθητο που λεμε οσο δεν παει αλλο γινομαι αναποφασιστη ασχολουμε με πολλα πραγαμτα ταυτοχρονα κ τελικα δεν καταφερνω να τελειωνω κανενα ειμαι πιο γλυκια πιο θυληκη θελω ολοι να με προσεχουν κ να ειμαι το κεντρο του κοσμου κ να μου λενε πο πο τι ομορφη που εισαι η τι καταπληκτικο που ειναι αυτο που φορας κ υπαρχουν κ στιγμες που γινομαι τακτικοτατη τελειωμανης την εμφανιση την θεωρω το τελευταιο προσφερω στον αλλον ακομα κ αν δεν εχω να παρω κατι θελω να βρισκομαι πιο πολυ στο παρασκινιο ωταν νιωθω οτι τραβαω την προσοχη των αλλων προσπαθω να φυγω τρεχοντας γινομαι πολυ επικριτηκη με τους αλλους σε ολα βρισκω καπιο ελατωμα ..ουφ αυτα πανω κατω...
-
27-05-2009, 09:12 AM #16
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-09-2009, 10:29 PM #17
Γεια σας! οσο πιο πολυ ασχολουμε με την αστρολογια τοσο πιο πολλες αποριες εχω!! Μια απο αυτες ειναι..οταν μιλαμε για οικους και ζωδια εννοουμε την οικοθεσια που ξεκιναει απο τον 1ος(το σημειο του ωροσκοπου 2ος... κτλ και τους κυβερνητες των ζωδιων που βρισκονται σαυτους) ή αναλογα με τον πλατητη στα ζωδια και σε ποιον οικο βρισκονται πχ εχω ηλιο,ερμη,αφροδιτη στο ζυγο και ολα στον 8ο οικο..και στον 8ο οικο βρισκεται ο ζυγος!φανταζομαι ολα παιζουν ρολο..η απορια μου ειναι πως σχετιζονται αυτοι μεταξυ τους για τις οψεις!!
Επισης εχω τον γενεθλιο κρονο και ουρανο στον τοξοτη στον 10ο οικο,μεσουρανημα και 11ος στον τοξοτη . στον 4ος και 5ος οικο βρισκεται το ζωδιο των διδυμων ...πως ερμηνευεται αυτο??
Ευχομαι να εγινα κατανοητη κ μια απαντηση θα με βοηθουσε πολυ!!! :-)
-
23-11-2009, 05:52 PM #18
καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε μια απορια μου...χτες στην εκπομπη της Αση Μπηλιου μια ερωτηση τηλεθεατριας ηταν η εξης ...οταν εχουμε γεννηθει καλοκαιρινους μηνες προσθετουμε η αφερουμε?...η απαντηση ηταν οτι προσθετουμε 3 ωρες.....ΙΣΧΥΕΙ?
-
23-11-2009, 11:43 PM #19
murocha σωστά τα λες για την οικοθεσία που ξεκινάει από το σημείο του ωροσκόπου. Ύστερα κοιτάμε τους πλανήτες σε σχέση με το σημείο που ξεκινάει ο κάθε οικος (η ακμή του): ακόμα και αν ξεκινάει από την 29° ενός ζωδίου, ο οίκος θεωρείται ότι «ανήκει» σε αυτό άσχετα αν έχει μέσα πλανήτες και βρίσκονται σε επόμενο ζώδιο. Οι πλανήτες θα πάρουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους και θα τα εκφράσουν μέσα στον οίκο που βρίσκονται.
Κυβερνήτες: σε κάθε οίκο, ψάχνουμε ποιόν κυβερνήτη έχει το ζώδιο που βρίσκεται η ακμή του. Τον εντοπίζουμε και κοιτάμε τη θέση του, σε ποιον οίκο και ζώδιο βρίσκεται καθώς και τις όψεις που δέχεται. Έτσι παίρνουμε τις αστρολογικές πληροφορίες για τα θέματα του εκάστοτε οίκου - πώς θα εκφραστούν, δια μέσου ποιών καταστάσεων κλπ.
Είδες ότι οι όψεις είναι το τελευταίο που ψάχνουμε σε έναν χάρτη, έστω και αν συνήθως είναι το πιο πολύπλοκο (γι αυτό άλλωστε ακούγεται περισσότερο, επειδή δημιουργεί απορίες). Οι όψεις σαν όψεις είναι ανεξάρτητες από τις θέσεις - πάντα μία αντίθεση θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας αντίθεσης άσχετα από τα ζώδια ή τους οίκους που βρίσκονται τα σώματα που τη σχηματίζουν. Υπάρχει εδώ μία μικρή υποπερίπτωση, αλλά δούλεψε πρώτα τα βασικά και μετά με το καλό τα επόμενα
Ρουλα 3 ώρες προσθέτουμε στην ώρα Γκρήνουιτς (GMT ή UTC) όταν έχουμε θερινό ωράριο και 2 όταν έχουμε χειμερινό. To υπολογιστικό μας πρόγραμμα το κάνει αυτόματα για την Ελλάδα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
24-11-2009, 01:52 PM #20
Επειδή δεν την είδα την εκπομπή, Υπόθεση Νο. 1: το θέμα ήταν ο υπολογισμός του ωροσκόπου, σωστά;
Η ερώτηση της τηλεθεάτριας, αν ετέθη έτσι, είναι ούτως ή άλλως λανθασμένη, γιατί δεν είναι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες που αλλάζει η ώρα (Υπόθεση Νο. 2: περί αλλαγής ώρας ο λόγος) -- η αλλαγή αυτή διαρκεί 7 ολόκληρους μήνες!!! Δηλαδή παραπάνω από μισή χρονιά πάμε με λάθος ώρα!! Ας το υποστούμε κι αυτό αφού εξοικονομούμε ενέργεια έτσι , αλλά όχι για τρεις ώρες..., μόνο μια ωρίτσα μπροστά πάμε τα ρολόγια μας, δηλαδή οι 3 γίνονται 4, οπότε για να βρούμε την κανονική ώρα ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ μία ώρα.
Τώρα, αν μου πεις ότι κάθησαν σε τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψαν ολόκληρη τη χειροκίνητη διαδικασία υπολογισμού του ωροσκόπου, τότε θα κόψω τις φλέβες μου
Συγνώμη, δεν διάβασα την τελευταία πρόταση του Δείμωνα στο προηγούμενο ποστ, αλλά και πάλι διαβάζοντάς την επανέρχομαι με τη δική μου προηγούμενη πρόταση: είναι δυνατόν να μιλούσαν σε εκπομπή για ώρα Γκρίνουιτς;;;;Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.