- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: περί διελεύσεων
-
22-01-2009, 11:00 PM #11
Re: περί διελεύσεων
σε ευχαριστω πολυ ρανια. εχεις δικιο πρεπει να μαθω τα πολυ βασικα πρωτα.μηπως ομως θα μπορουσες να μου απαντησεις και στην αλλη μου ερωτηση η αν ξερεις καποιο αρθρο που θα μπορουσα να διαβασω. εχω ακουσει και διαβασει αρκετες φορες οτι μια ασχημη οψη μπορει να την ανερει καποια αλλη η να τησ μετριαζει αυτο που κανει.
-
22-01-2009, 11:17 PM #12
To παραδειγμα με τα χρωματακια δεν ηταν πετυχημενο τελικα, ε?
Καλα.Λοιπόν, ας πουμε πως εχεις μια δυσαρμονική οψη δυο πλανητων οχι κι απο τους καλύτερους για παραδειγμα (παραδειγμα δεν δινουμε για ευνόητους λόγους ). Απο την άλλη όμως μπορει αυτοι οι δυο να κανουν πολλες ή έστω κάποιες αρμονικες όψεις με καποιους ευνοικους πλανήτες, και ετσι να λειτουργουν βοηθητικά. Ενας αλλος παραγοντας ειναι η τοποθετηση των πλανητων της δυσαρμονικής όψης. Πχ ενας Αρης σε εξαρση ή κυριαρχια θα δυσκόλευε τα πράγματα στην περίπτωση της δυσαρμονικής με κάποιον αλλο "ζορικο" πλανήτη, οπότε να που και οι πτώσεις και οι αδυναμίες καμια φορά χρειαζονται. Υπάρχουν κι αλλα πολλα που μπορει να παιξουν κατευναστικό ρολο, αλλα πρέπει πρωτα να μαθεις στοιχεια-ποιοτητες κλπ, κυριαρχιες-εξαρσεις-πτωσεις-αδυναμιες,τετραγωνα-τριγωνα-αντιθεσεις-εξαγωνα κλπ και μετα θα αρχισουν να ερχονται μονα τους στο μυαλό σου οταν θα τα χρειαζεσαι
-
22-01-2009, 11:32 PM #13
σε ευχαριστω πολυ. κατι αλλο που θα ηθελα να μου πεις ειναι για τον Β.δεσμο αναδρομο δεν βρισκω κατι.
-
23-01-2009, 12:02 AM #14
Ψαξε απο την αναζήτηση. Θα βρεις πολλα σχετικα θεματα. Και μια παρακληση! Μην ποσταρεις σε όποιο θεμα να 'ναι για κατι αλλο. Ανοιγε νεο θέμα :embarrest
-
23-01-2009, 04:03 PM #15
Δεν ήξερα πως αυτή η όψη αφορά κ στα παιδικά χρόνια.Βέβαια απόρριψη δεν δέχτηκα ποτέ απο τους γονείς μου ούτε κριτική..Το αντίθετο μάλλον.Υπήρχαν όμως άλλα... Πλουτώνια θέματα μεταξύ τους που εννοείται πως επηρρέασαν αρνητικά την ψυχοσυνθεση μου .
thanks a lot:bigsmile:What goes around comes around
-
23-01-2009, 04:26 PM #16
-
23-01-2009, 04:35 PM #17
Κωνσταντίνα μου, επειδή με ενδιαφέρει πολύ να μάθω περισσότερα γι' αυτή την όψη, αν μπορείς και δεν τα θεωρείς πολύ προσωπικά σου θέματα, θα μπορούσες να μου πεις ποια είναι αυτά τα πλουτώνια θέματα που σε επηρέσαν πολύ στην παιδική ηλικία και ποιες ήταν οι σχέσεις σου με το υπόλοιπο περιβάλλον σου (π.χ. αδέλφια, θείοι) και αν θυμάσαι τέτοιες πλουτώνιες εμπειρίες από την σχολική σου ζωή;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.