- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 145
Thread: Μεσοδιαστήματα
-
28-01-2009, 12:05 PM #11
Re: Μεσοδιαστήματα
-
28-01-2009, 12:29 PM #12
Ολος αυτος ο συνδυασμος μπορει να δειξει καποια αποξενωση απο γυναικες αλλα και απο την κοινωνια γενικοτερα για πραγματα που καταπιεζουν τις γυναικες και ισως σου δημιουργουν εσωτερικη κυριως επανασταση .
Αν για παραδειγμα υπαρχει μια καταπιεστικη μητερα στη ζωη μας που δεν μας αφηνει να εκδηλωσουμε την κρυμμενη γυναικεια μας φυση με αυτη την διελευση το πιθανοτερο ειναι πως θα αντιδρασουμε με αποτελεσμα να αποξενωθουμε και να αλλαξει ριζικα η σχεση μας μαζι της.
-
29-01-2009, 03:06 PM #13
Σ΄ευχαριστώ 'Ερση, για το χρόνο σου!!!
-
03-02-2009, 04:11 PM #14
Πρόσεξα ότι η μητέρα μου ρίχνει τον Κρόνο της πάνω στο μεσοδιάστημα αυτό. Πως μπορεί να συσχετιστεί όλο αυτό απ' τη στιγμή που είναι ένας άνθρωπος καθόλου καταπιεστικός και αφήνει τον άλλο να λειτουργεί όπως αισθάνεται? Μπορεί η όψη συνόδου του διελαύνοντα Πλούτωνα στον Αιγόκερω με τη lilith μου και το μεσοδιάστημα Κρόνου-σελήνης να σημαίνει και απώλεια? Ο Ηλιος της μητέρας μου βρίσκεται σε σύνοδο με τη σελήνη μου (Σκορπιό).
-
04-02-2009, 12:56 AM #15
Αγαπητη alxeb ενας κρονος δεν δινει παντα μια καταπιεστικη μητερα, μπορει να δειχνει μια γυναικα αρκετα κουρασμενη στην ζωη της που μπορει να εχει τασεις μελαγχολιας,η πολυ απλα καποια γυναικα ειτε η μητερα σου ειτε καποια αλλη να σε φορτωσει με περισσοτερες ευθυνες κ υποχρεωσεις που να σε φερουν αντιμετωπη με καποιες αλλαγες στην ζωη σου.
Επισης εσυ η ιδια θα μπορουσες να εχεις μελαγχολικη διαθεση κ να προτιμας την απομονωση κ οχι την κοινωνικη ζωη,δεν χρειαζεται να πηγαινει το μυαλο μας παντα στην καταστροφη, καλο ειναι να εχουμε θετικη κ ωριμη σταση.
Ο Ηλιος της μητερας σου πανω στην Σεληνη σου ειναι μια θετικοτατη οψη γιατι δειχνει ισχυρο δεσιμο κ το ποσο εναρμονιζεται η προσωπικοτητας της με τον ψυχισμο σου κ επισης δειχνει οτι μπορει να ειναι ιδιαιτερα ανεκτικη στις οποιες συναισθηματικες σου εξαρσεις.
-
04-02-2009, 10:34 AM #16
Ερση,
Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ!! Οντως η μητέρα μου είναι μια γυναίκα κουρασμένη και ταλαιπωρημένη στη ζωή της. Οντως είναι ανεκτική με τις συναισθηματικές μου "εξάρσεις" όπως τις αναφέρεις...Οντως έχουμε ένα πολύ ισχυρό δέσιμο και πάντα αγωνιώ και φοβάμαι γι' αυτήν, εξού και η ανησυχία μου..
Να 'σαι καλά!!
-
23-04-2009, 06:29 PM #17
Μεσοδιαστήματα
Καλησπέρα...
Μήπως ξέρει κανείς όταν στο μεσοδιάστημα Αφροδίτη/Δία (ΜP γάμου αν δεν κάνω λάθος) βρίσκεται ο γενέθλιος Χείρων (στις 6 μοίρες τάυρου και τρίτο οίκο) είναι θετική ή αρνητική όψη?
Πιο ρόλο παίζει ο Χείρων εδώ Θεραπευτής ή πληγή???
Ευχαριστώ!
-
23-04-2009, 07:43 PM #18
-
24-04-2009, 11:22 AM #19
Δηλάδή??
:blink:Ο γάμος στην περίπτωση αυτή θα είναι μια πληγή?
Ή με καλές διελέυσεις θα μπορέσει να επέρθει η θεραπεία? Αν σηκώνει θεραπεία!!!
Το ίδιο ισχύει και αν θεωρήσουμε σημείο μεσοδιασιαστηματος το ακριβώς απέναντι?? Όψη αντίθεσης δηλαδή με χείρων.
-
24-04-2009, 03:46 PM #20
Όλα γιατρεύονται, αν έχεις λεφτά. Ο Ρήγκαν, για παράδειγμα, 15 διαφορετικούς καρκίνους είχε και πήγε από ...αλτσχάιμερ :toung:
Πέρα από την πλάκα όμως, μην κολλάς στα μεσοδιαστήματα, ιδίως αν θες να δεις αν θα παντρευτεί κάποιος ή όχι.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό Αστρολογία για όλους - View Single Post - ΜεσοδιαστήματαΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.