s
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 33
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ!

αγαπητα μελη θα πατησω σε αυτο το θεμα και θα ηθελα σε οποιο μελος θελει να πει την γνωμη για εναν γενεθλειο χαρτη ενος παιδιου 11\03\2004 ωρα γεννησεως 23.50 τοπος βουκουρεστι Ρουμανια .
    Γνωριζω την μητερα του ζει στην Ελλαδα και το μικρο κοριτσι ζει στην Ρουμανια με τους παπουδες της .
    Δεν μπορει η μητερα να το φερει κοντα της λογω οτι δεν εχει παρει διαζυγιο και δεν υπογραφει τα χαρτια της μικρης ο εν διασταση συζυγος.
    Οταν την συναντω αυτην την κοπελα την βλεπω παντα να κλαιει και ειπα μηπως απο τον γενεθλειο της μικρουλας μπορουμε να δουμε τον χωρισμο μανας -κορης και αν φαινεται η μαλλον αν υπαρχουν τασεις ανταμωσης και οριστικος ερχομος της μικρης να ζησει επιτελους με την μητερα της καποια στιγμη.

Σας ευχαριστω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη απο τους εραστες της αστρολογιας...

Με εκτιμηση προς ολα τα μελη
    Δεσποινα-κουκι

Όνομα:
    Δεσποινα

ευχαριστω το μελος Ερση και το μελος καρκινακι[Γιαννη] για την βοηθεια τους
    φιλικα

θα το κοιταξω το αρθρο....αλλα πιστευω οτι παντα ετσι θα ειναι κ δεν νομιζω οτι θα βρω ποτε κατι να με γεμιζει... δεν εχω να παρω κατι απο τους υπολοιπους ανθρωπους... ολα αυτα που τους κανουν να χαιρονται εμενα μου φαινονται ασημαντα.... μπορει να κανω κ λαθος.. Ομως σιγουρα αυτο που μετραει δεν ειναι τα λεφτα κ τα σπιτια...αλλα το πως αισθανεσαι μεσα σου....κ εγω αισθανομαι οτι ο κοσμος κοιμαται.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by libra15 View Post
    θα το κοιταξω το αρθρο....αλλα πιστευω οτι παντα ετσι θα ειναι κ δεν νομιζω οτι θα βρω ποτε κατι να με γεμιζει... δεν εχω να παρω κατι απο τους υπολοιπους ανθρωπους... ολα αυτα που τους κανουν να χαιρονται εμενα μου φαινονται ασημαντα.... μπορει να κανω κ λαθος.. Ομως σιγουρα αυτο που μετραει δεν ειναι τα λεφτα κ τα σπιτια...αλλα το πως αισθανεσαι μεσα σου....κ εγω αισθανομαι οτι ο κοσμος κοιμαται.
    ο κοσμος αγωνιει εχει πολλα προβληματα οπως το παραπανω που εθεσα αγαπητο μελος και κανεις μεγαλο λαθος που δεν βλεπεις λιγο πιο περα απο τον εαυτο σου......

να με συγχωρει το αγαπημενο φορουμ για το οφ τοπικ μου αλλα ανθρωπος ειμαι και εγω και δεν κοιμαμαι....

και τα λεφτα μετρανε και τα σπιτια ,αν τα εχεις κανει μονη σου ισως πονεσεις ανθρωπους που δεν εχουν να φανε και που να κοιμηθουν

με σεβασμο σε ολους που χαιρονται και εκτιμουν την ζωη

Όνομα:
    cancerian

Εχεις δικιο , στο πληθος των περιπτωσεων ο κοσμος κοιμαται. Σιγουρα τα πραγματα που κανουν καποιους χαρουμενους , για καποιους αλλους δεν εχουν σημασια.
    Το θεμα ομως ειναι εσυ τι θα κανεις για να τους ξυπνησεις..
    Η ανασα που περνεις καθε 10 δευτερολεπτα ειναι δωρο ζωης. Ισως η συνομιλια με καποιον ειδικο να σε βοηθησει.

φυσικα κ νοιαζομαι για τα προβληματα των αλλων... αφου οσοι εχουν προβλημα σε μενα ερχονται.. αλλα οταν εχω εγω προβλημα κανεις δεν βοηθαει....αφου αυτα που μου λενε τα ξερω ηδη... δεν το παιζω εξυπνη κ τετοια... απλα σας λεω πως αισθανομαι... κ μαλιστα προχθες εγινε κατι περιεργο αλλα θελω να πιστευω οτι ηταν τυχαιο..... εβλεπα στο χαρτη μου οτι οταν γενηθηκα ειχα την Λιλιθ στο ζωδιο μου....κ μετα διαβασα ενα κειμενο κ το ονομα της συγγραφεως ηταν λιλιθ...μετα εβαλα τηλεραση κ το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν μια ταινια κ ελεγε στους υποτιτλους ''Για πες μας λιλιθ'' και εχθες πηγα σε ενα σπιτι κ καποιος ειχε μια τραπουλα της λιλιθ.....πηγα να την ριξω ομως δεν τελειωσα γιατι στη μεση καταλαβα οτι ελειπε ενα χαρτι..... ισως ειναι τυχαια ολα αυτα... ομως στο τελος θα βρω τι γινεται.....αφου παντα ετσι γινεται.

Όνομα:
    Σέβη

μήπως πρέπει να μελετήσεις διεξοδικά τον 5ο οίκο??? Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά και ψυχολογικά ότι έδωσες μεγαλύτερη σημασία στη λίλιθ και για αυτό την βρήκες μπροστα σου.

οταν ημουν μικρη δεν μπορουσα να κοιμηθω επειδη ειχα εφιαλτες.....κ οχι απλους...ειχαν σχεση με δαιμονικα πλασματα...αλλα μπορει κ να τα εβλεπα τυχαια οπως ολα τα παιδια....ομως η μανα μου με ειχε παει σε παπα για να με διαβασει επειδη μιλουσα στον υπνο μου κ στριφογυρνουσα.....κ απο τοτε δεν ξανα ειδα τιποτα... κ επεισης οταν καποιος γνωστος μου πεθαινει τον βλεπω παντα στον υπνο μου ακομα κ ας τον ξερω μονο φατσικα.... μαλιστα μια φορα ειχα δει οτι ενας ηθελε να μου στειλει μηνυμα στο κινητο.. ενω δεν ειχαμε μιλησει ποτε.. Ισως δεν θα πρεπει να δινω σημασια..ομως δεν γινεται κ να τα προσπερνας ετσι!

Όνομα:
    Τίνα

επιτρεψε μου να διαφωνισω στο οτι δεν εχεις να παρεις κατι, διοτι αυτη την στιγμη παιρνεις κατι απο το φορουμ και απο αγνωστα ατομα και αυτο ειναι το ενδιαφερον μας.
    Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις καλά καλα τον 1ο οικο που εχεις μεσα τον κρονο που φερνει τρομερη απαισιοδοξια,καταθλιψη και απομονωση αλλα συχρονως δινει και τα μεγαλυτερα μαθημα στην ζωη μας , επισης τον Ποσειδωνα γιατι μαλλον εχεις χαωθει λιγο και ισως να μην εισαι ρεαλιστρια και φυσικα τον ουρανο που οπως σου ειπα και πριν ευθυνεται για τα περιεργα και τα αναπαντεχα που μας συμβαινουν.

εγω δεν ανυσηχω, απλα τα ανεφερα πανω στην συζητηση.. ετσι κ αλλιως κανεις δεν ξερει τι συμβαινει πραγματικα. Να ρωτησω κ κατι αλλο?! αν βλεπουμε εναν αριθμο συχνα σημαινει κατι??

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)