- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 64
Thread: Όψη χιαστί
-
18-12-2008, 05:33 PM #11
Re: όψη "χιαστί"
Καλησπερα,επειδη ειδα τον χαρτη σου οι μονες οψεις χιαστι που εχεις ειναι ηλιος με β.δεσμο και αρη με πλουτωνα.
Οι αλλες που αναφερεις εχουν μεγαλη αποσταση και δεν πιανονται, στην χιαστι δινουμε μεχρι 1,5 μοιρα ανοχη.
Ετσι λοιπον θα πω για την πρωτη χιαστι οτι πολλες φορες θα υπαρχει μια συγκρουση προσωπικοτητας και οτι αντιστοιχει στον πλανητη αυτον, σε σχεση με την πορεια που πρεπει να εχεις σ αυτην την ζωη για να εκπληρωσεις τον Β.δεσμο σου που βρισκεται σε μια θεση που δινει διαισθηση αλλα ισως οχι τοσο ξεκαθαρη ματια για το που πρεπει να προσανατολιστεις, σιγουρα εχει σχεση με το οικογενειακο περιβαλλον αλλα και και με την πορεια σου γενικα στην ζωη μεσα απο την παροδο του χρονου.
Η αλλη χιαστι τωρα,δειχνει οτι η οποια συμμετοχη εχεις κυριως σε συλλογικους χωρους σου δημιουργει καποια προβληματα λογω αρκετου εγωισμου που δινει ο πλουτωνας σε αυτην τη θεση,επισης θα πρεπει να προσεχεις που διοχετευεις την δραση σου και την τεραστια δυναμη που υπαρχει, λογω αυτων των δυο πλανητων ωστε να μην γινει αυτοκαταστροφικη αλλα και καταστροφικη για τους αλλους
-
18-12-2008, 06:10 PM #12
Σε ευχαριστω και παλι Ερση μου
ειδα και εγω οτι οι υπολοιπεσ δεν ισχυουν....μπορεις να μου πεις παλι για την πρωτη οψη γιατι δεν καταλαβα και πολυ τι ηθελες να μου πεις..η οικογενεια πως σχετιζεται με το βορειο αφου εχει να κανει με τον νοτιο που ειναι στην παρθενο στο 4 ενω ο Βορειος στο δεκατο στους ιχθεις....
ευχαριστω οπως και να χει θα δω και γω το χαρτη σου..Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
18-12-2008, 09:07 PM #13
καλησπερα θα ηθελα να μαθω και εγω λιγα πραγματα για την οψη Κρονος χιαστι με Δια με Πλουτωνα με Ουρανο με Ποσειδωνα ευχαριστω
-
18-12-2008, 10:39 PM #14
Γεια σας!!! Διαβασα ολα οσα γραψατε με προσοχη και καταλαβα πως για να ανταπεξελθεις στο QUINCUX δεν χρειαζεται μονο υποχωρηση , αλλα Θυσια. Αν ομως καποιος εχει τον Αρη σε quinqux ακριβειας με την συνοδο Ουρανου -Δια τι θα μπορουσε να σημαινει αυτο??? Επισης Ουρανος-Διας τριγωνο με Ωροσκοπο και Αρης συνοδο MC. Αυτα...
-
19-12-2008, 12:22 AM #15
Μαλλον σε μπερδεψα λιγακι γιατι ημουν περιεκτικη.
Ο Β.δεσμος μπορει να κανει την οψη με τον ηλιο ομως για να τον καταλαβουμε καλυτερα θα πρεπει να καταλαβουμε τι μας λεει και ο νοτιος.
Στην δικη σου περιπτωση αυτο που λεει ειναι οτι σε προηγουμενες ενσαρκωσεις ασχοληθηκες υπεραρκετα με την οικογενεια σου και γενικα αναλωθηκες πολυ σε θεματα του τεταρτου, εξαντλησες με καθε λεπτομερεια τα παντα και σ αυτη την ενσαρκωση θα πρεπει κυριως να αναλωθεις στο πως θα βγεις στην κοινωνια, πως θα καταξιωθεις,κυριως με πιο χαλαρο τροπο, ισως και με το να αφησεις και λιγο τα πραγματα στην τυχη τους (Ποσειδωνας ειναι αυτος δεν θελει και πολυ αναλυση) και επιπλεον θα εχεις καλλιτεχνικες τασεις που οπως ξερουμε τις εχεις.
Η χιαστι τωρα σου δημιουργει προβληματα γιατι ο ηλιος στον Λεοντα εχει τον εγωισμο του το πεισμα του και τελος παντων χαρακτηριστικα (πλην της καλλιτεχνιας φυσικα ) διαφορετικα πολυ απο του Ιχθυ που βρισκεται ο Β. δεσμος.
-
19-12-2008, 12:44 AM #16
Ευχαριστω πολυ
καταλαβα επακριβως τι θες να πεις εχεις δικιο απολυτο... αλλα αναρωτιεμαι ολη αυτη η καταδυση στην οποια βαζει ο πλουτωνας καταναγκαστηκα τον ηλιο να κανει δεν του κοβει τις πολλες γαρνιτουρες και τις φιεστες για να αφιερωθω τελικα σε κατι μεταφυσικο και ουσιαστικο...αυτο καταλαβαινω πως θα γινει με το αναπτυχθω ως πνευματικο ον και να καλλιεργησω περισσοτερο την διαισθηση μου σωστα???
παρακαλω διορθωσε με αν παρανοοω κατι....Με αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
19-12-2008, 01:07 AM #17
-
10-01-2009, 05:47 PM #18
έχω στον γενέθλιο μου τις ακόλουθες όψεις:
Ήλιος χιαστί Πλούτωνας με ανοχή 1.85
επίσης ¶ρης χιαστί Πλούτωνας με ανοχή 2.7
δεν ξέρω αν έχουν ισχύ και αν πρέπει να τους δώσω σημασία..
ισχύει ότι για να κάνει εμφανή τη δυναμική της μια χιαστί όψη πρέπει να έχει μικρή ανοχή?
-
10-01-2009, 06:45 PM #19
Kρασακι μου,δεν νομιζω εγω προσωπικα πως πρεπει να τους δωσεις σημασια,
ειδικα σε αρη με πλουτωνα ειναι σχεδον 3 μοιρες, τωρα, εγω θα την επαιρνα χιαστι του ηλιου με τον πλουτωνα μονο αν ο ηλιος ειχε συνοδο με αλλο πλανητη με μια μοιρα διαφορα κ εκανε χιαστι ο αλλος πλανητης με τον πλουτωνα σχεδον ακριβειας.
-
10-01-2009, 07:22 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.