s
12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 32
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: 12ος Οίκος Μυστικά – αυτοθυσία – ανιδιοτελής αγάπη

Quote Originally Posted by Triantafyllia* View Post
    Exw dwdekato oiko stous ixthues k Dia ston krio anadromo ston dwdekato oiko epishs. Ti mporei na sumenei auto?
    Toksotina 8-12-1987, 14.52h
    Αρχικα και γενικα μιλωντας υπάρχει η προδιάθεση, στην ψυχανάλυση, στην τέχνη και στις μεταφυσικές αναζητήσεις.Απο εκει και περα κοιταμε και τον ποσειδωνα(οικος,ζωδιο,οψει )
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Σοφία

Καλησπέραα!

έχω 12ο οίκο στις πρώτες μοίρες του Λέων (2-3). ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να δείχνει σε αυτή τη θέση?
    έχω παρατηρήσει ότι με ελκύουν πρόσωπα με αυτό το ζώδιο και δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε φιλικό. το θέμα είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις είναι σχέσεις στις οποίες δεν υπάρχει κάτι κοινό και μπορεί μην καταλήγουν καλά, αλλά νιώθω ότι κάτι παίρνω πάντα απο τα λιοντάρια και δίνω όμως. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο βέβαια και ο Β.Δεσμός στον Λέων στον 12ο οίκο, αλλά δεν είναι επί του παρόντος έτσι και αλλιώς..:bigsmile:

Ουσιαστικά θα ήθελα να μάθω για την ακμή του 12ου στον Λέων!

Ευχαριστώ!!!

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Καλησπέραα!

έχω 12ο οίκο στις πρώτες μοίρες του Λέων (2-3). ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να δείχνει σε αυτή τη θέση? .....

Ουσιαστικά θα ήθελα να μάθω για την ακμή του 12ου στον Λέων!

Ευχαριστώ!!!
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DC%F0%E7.html
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Σοφία

Ευχαριστώ Γιάννα!:bigsmile:

Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε αυτό απο την αναζήτηση. Ίσως ανάλογα πως γράφω το ζητούμενο στην αναζήτηση δεν μου τα βγάζει όλα.
    Ευχαριστώωωω!

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

καλησπέρα δωδέκατο οικο στισ 18,25 τοθ ταυρου με σεληνη στον ταύρο σε συνοδο με δια στισ πρωτες μοιρες του διδιμου.μπορω να εχω τα φωτα καποιου π γνωρίζει κατι παραπανω απο τιν επιφάνεια???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Plutwnian

υπάρχει βιβλίο της Ντάκου "οι 360 μοίρες του ζωδιακού"

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Plutwnian View Post
    καλησπέρα δωδέκατο οικο στισ 18,25 τοθ ταυρου με σεληνη στον ταύρο σε συνοδο με δια στισ πρωτες μοιρες του διδιμου.μπορω να εχω τα φωτα καποιου π γνωρίζει κατι παραπανω απο τιν επιφάνεια???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Plutwnian

Καταρχην να πουμε ετσι για την ιστορια, οτι ο 6ος οικος εχει να κανει με τα κρυφα ανομολογητα μυστικα μας/με το υποσυνειδητο μας με σοβαρες καταστασεις και μπερδεμενες.
    Με κυβερνητη 12ου τον ταυρο(καλο θα ηταν να ξερουμε που πηγαινει και η Αφροδιτη) καταλαβαινουμε οτι ολα τα παραπανω τα λειτουργουμε καπως πιο πρακτικα,πιο γηινα αν θελεις και λογω Σεληνης επισης στον ταυρο βλεπουμε ενα ατομο που εχει εντονο αυτοπραστατευτισμο, επιζητα την ψυχικη ηρεμια,εχει πεισμα και σταθερα συναισθηματα.
    Αυτα τωρα τα στοιχεια ερχονται λιγο να μας μπερδεψουν γιατι στον 12ο οικο εχουμε ταραγμενο ψυχισμο,αρκετη ευαισθησια, ατομο με ψυχολογικες μεταπτωσεις, και πιθανον μητερα που εχει αντιμετωπισει αρκετες ταλαιπωριες.
    Η συνοδος με τον Δια χαλαρωνει τον βαρυ ψυχισμο η τις δυσκολες καταστασεις η απλως τις μεγενθυνει αν η Σεληνη δεχεται αρνητικες οψεις.
    Επισης ο κυβερνητης του 12ου μπορει να δειχνει οτι αυτο που κρυβει το ατομο ειναι οτι επιζητα διακαως την συναισθηματικη και υλικη εξασφαλιση του.

Όνομα:
    Μιχαηλ-Κων/νος

Kαταρχάς girl γνωρίζω για το βιβλιο της Κας Ντακου απλα δεν το εχω διαβάσει ακόμα...αλλά απο ατομο σε ατομο πιστευω μπορει να μαθει κανεις εξαιρετικα πραγματαευχαριστω πολυ παντως για την ενημερωση!!!!Ερση σε ευχαριστω παρα πολυ ...επιασες αυτο π ζηταω...θελω να συμπληρωσω
    για να το ολοκληρωσουμε: αυτη την συνοδο δεν τιν αγγιζει τιποτα αλλο στο χαρτη μου ειναι το διαμαντακι μου .Ο διας μονο βοηθαει στο σημειο π ειναι έκτος βεβαια απο μια ενστικτωδη ταση να αρθρωνει τα οσα δεν λεκτικοποιουνται και να μην γινομαι κατανοητος γιατι τ καταλαβαινω μονο εγω...τελικα μου αρκει και μ τ παραπανω που τα κατανοω!!επισης η αφροδιτη βρισκεται στους διδυμους σε συνοδο με τον ωροσκοπο μ με ελαχιστη ανοχη αλλα με μια σκληροπυρινικη αντιθεση κρονου-ουρανου π βρισκονται σε συνοδο ο κρονοσ(στον τοξοτη) στο τελος του 6 και ο ουρανος(στον τοξοτη) στην αρχη του 7.... επισης ποσειδωνας στο 7(στον αιγωκερο)...σε παρακαλω βαλε και το τελευταιο κομματι στο puzzle οταν μπορεσεις.

Ευχαριστω ειλικρινα

με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Όνομα:
    Τίνα

Καταρχην να πουμε ετσι για την ιστορια, οτι ο 6ος οικος εχει να κανει με τα κρυφα ανομολογητα μυστικα μας/με το υποσυνειδητο μας με σοβαρες καταστασεις και μπερδεμενες

ΔιορθωσηΦυσικα καταλαβατε οτι μιλαω για 12ο οικο και οχι για 6ο.

Όνομα:
    Τίνα

Kαι για να βαλω το τελευταιο κομματι του puzzle (για τα συγκεκριμενα στοιχεια παντα και οχι φυσικα για ολο τον γενεθλιο), εφοσον ο κυβερνητης του 12ου οικου ειναι η Αφροδιτη και παει στον 1ο οικο και στον Διδυμο, ουσιαστικα εσυ δεν θα θελεις να κρατας μυστικα και οτι υπαρχει στο υποσυνειδητο σου θα θελεις να το εκφραζεις,οι αλλοι πιθανον να μην το αντεχουν, γιατι μαλλον τα βγαζεις με αρκετη εκκεντρικοτητα, με αντιδραστικο τροπο για τον απλο λογο οτι η γνωμη τους μπορει να μην σε αγγιζει η να μην θελεις δειξεις οτι σε αγγιζει, γιατι ειναι εκει και ο Κρονος και σε κανει πιο ελεγχομενο , πιο αξιοπρεπη πιο σοβαρο και υπευθυνο
    ειδικα οταν νιωθεις οτι χανεις την αυτοπεποιθηση σου γι αυτα που εκφραζεις η δεν εκφραζεις.
    Να σου πω για τα αισθηματικα σου, (αφου δινεις στοιχεια και τον 7ο οικο ) οτι ελκυεις μπερδεμενες και χαοτικες σχεσεις,δειχνεις αρκετο ιδεαλισμο και πολλες φορες θα παραδινεσαι ανευ ορων με αποτελεσμα να αποσυντονιζεσαι τις περισσοτερες φορες η και να απογοητευεσαι οταν πεφτουν οι μασκες.
    Με τον Ουρανο στον 7ο οικο,ισως να προτιμας σχεσεις που δεν εχουν δεσμευτικο χαρακτηρα,ιδιορρυθμες με εντονο το πρωτοποριακο στοιχειο η με ατομα που σχετιζονται με το εξωτερικο,σχεσεις που κατα πασα πιθανοτητα,αρχιζουν και τελειωνουν απροσδοκητα.

ΥΓ.Ταραγμενο ψυχισμο:unsure:
    δειχνει η Σεληνη στον 12ο οικο.
    Οταν μιλησα για μεγεθυνση,εννουσα απο τον Δια λογω του οτι φερνει πολαπλασιασμο και επεκταση και ειναι σε θεση να φουσκωνει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα,( στην δικη σου περιπτωση τα θετικα το διαμαντακι σου οπως λες).
    Μονο που θα προσεχεις, μην σου φερνει επιπολαιοτητα καποιες φορες λογω υπεραισιοδοξιας.
    Ελπιζω να φανηκα ανταξια των προσδοκιων σου

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)