- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
Thread: Συναστρία : Λίλιθ-Σελήνη
-
14-09-2009, 06:24 PM #11
Re: Συναστρία : Λίλιθ-Σελήνη
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
-
18-09-2009, 05:55 PM #12
Χαιρεται!!Παιδια,θελω βοηθεια!!Δεν θελω να μου αναλυσετε την ερωτικη μου συναστρια-αν και για να ειμαι ειλικρινησ θα ηθελα :d:d-αυτο που θελω ομως ειναι να μου πειτε που ακριβως να ψαξω εδω για να βρω πως ερμηνευουμε το καθετι...Την ειδα την συναστρια και δεν καταλαβα τιποτα..Υπαρχει καποιο θεμα που βοηθαει στην αναλυση και τι σημαινει το καθετι??
-
18-09-2009, 11:44 PM #13
Η Λίλιθ της γυναίκας σε σύνοδο με τη Σελήνη του άντρα στον Ταύρο και η Λίλιθ του άντρα σε σύνοδο με τη Σελήνη της γυναίκας στον Κριό. Πως σας φαίνεται;
-
23-05-2010, 12:25 AM #14
οταν η σεληνη κανει τριγωνο με την λιλιθ και τον κληρο της τυχης αλλα και χιαστι με τον πλουτωνα ειναι καλο?ευχαριστω!
-
23-05-2010, 03:14 PM #15
Τι σχέση έχει η Λίλιθ με τον ερωτισμό, την σαγήνη ή το πάθος; Η Λίλιθ είναι η σκοτεινή πλευρά της θηλυκής αρχής, η δαιμονοποιημένη γυναίκα, το αρχέτυπο της μαινάδας, το αρχέτυπο της άσχημης και κακιάς μάγισσας, το αρχέτυπο της Μήδειας. Της σκοτεινής θηλυκής αρχής που τον ερωτισμό και την σαγήνη τον χρησιμοποιεί ως μέσο για να παγιδέψει και να καταστρέψει.
Είναι η θεά Εκάτη, η θεά στην οποία κατάφευγαν οι γυναίκες που ήθελαν να κάνουν έκτρωση σε αντίθεση με την θεά Εστία που ήταν η προστάτιδα της οικογένειας και της νέας ζωής που γεννιέται. Έτσι έχει μια συνάφεια με την Σελήνη στον Σκορπιό ή το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα.
Είναι πολύ αμφισβητίσιμο αν αυτή η πλευρά της θηλυκής αρχής είναι αισθητή ή φανερή στον χάρτη ενός ατόμου, πόσο μάλλον να θεωρούμε αυτό το σημείο ως σημαντικό σε μια συναστρία.
-
23-05-2010, 09:29 PM #16
<<Πλανήτες που προκαλούν μιαν αύρα σεξουαλικότητας στον 1ο οίκο
Ιδανικες θεσεις είναι εκεινες του Ηλιου, της Αφροδιτης, του Αρη, του Δια, του Ουρανου και του Πλουτωνα. Οι θεσεις αυτές κανουν τα ατομα να δειχνουν αρκετα ερωτικα. Ακομα εχει μεγαλη σημασια να τονισουμε και την παρουσια της LILITH στον 8ο στο 7ο και στο 1ο οικο. Tην παρουσια αστεροειδη EROS στον 1ο και στον 8ο οικο. Και τελος ο αστεροειδης Orcus σε συνοδο με τον 1ο σε οποιαδηποτε γωνια με την Αφροδιτη >>
από το άρθρο του αγαπητού Cancerian : Σεξουαλικότητα και αστρολογία.
Αγαπητή Κοραλλία,
από τη μελέτη στο σάιτ, μου έχει προκύψει η ιδέα-γνώση ότι η Λίλιθ σχετίζεται με την σεξουαλικότητα του ατόμου όταν αυτή πέφτει στον 1ο του οίκο. Επίσης σε συναστρία έχω δει τη Λίλιθ του ενός ατόμου να πέφτει στον 1ο οίκο του άλλου ατόμου του οποίου περιέχεται εκεί η δική του Λίλιθ. Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος θεώρησα ότι τα άτομα αυτά ενίσχυσε το ένα στο άλλο την κρυμμένη τους σεξουαλικότητα την οποία τελικά και εξέφρασαν το ένα στο άλλο. Λοιπόν, αυτά που προανέφερα νομίζεις ότι τα εξέλαβα σωστά;
Ευχαριστώ!Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
23-05-2010, 10:28 PM #17
Κατερίνα μου,
διαφωνώ μ' αυτή την ερμηνεία της Λίλιθ και με την σημασία που της δίνεται από κάποιους στον γενέθλιο χάρτη και την συναστρία. Απλώς εξέφρασα αυτή την διαφωνία μου κι ο καθένας μπορεί να έχει όποια άλλη άποψη κρίνει σωστή.
Για την συναστρία που λες δεν μπορώ να πω κάτι επειδή δεν γνωρίζω τους χάρτες και την συναστρία αυτών των προσώπων.
-
24-05-2010, 01:14 AM #18
Καλησπερα σε ολους.Το θεμα της Λιλιθ μ'απασχολησε αρκετα κ πηρα το θαρρος (ειναι το πρωτο μου μνμ) να ρωτησω κι οποιος μπορει απανταει.Ευχαριστω εκ των πρωτερων.Εχω τη Λιλιθ σε συνοδο με τον Πλουτωνα στην ιδια μοιρα 22 με τοθς οποιους γινεται χιαστη με σεληνη κ εξαγωνο με Ποσειδωνα.Δυσκολο μου φαινεται,εσας?Ευχαριστω κ παλι
"Να κοιτας εκει που θελεις να πας,γιατι θα πας, εκει που κοιτας"
-
24-05-2010, 07:46 AM #19
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-05-2010, 10:15 PM #20
Ποσο πολυ σε ευχαριστω Μητσακο!!!!Προκειται για γενεθλιο χαρτη.ΕΥΧΑΡΙΤΩΠλοθτωνας κ Λιλιθ στο ΖΥΓΟ οι οποιοι χιαστι με Σεληνη κ εξαγωνο με Ποσειδωνα.Ηλιος κ Ωροσκοποσ στο σκορπιο.
"Να κοιτας εκει που θελεις να πας,γιατι θα πας, εκει που κοιτας"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.