s
Σελήνη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 71

Thread: Σελήνη

Re: ΣΕΛΗΝΗ

Εγω πάλι τι να πω με σελήνη στον Σκορπιο και συνοδο ανάδρομου Ποσειδώνα στον 5ο.
    Εξάγωνα με Πλουτωνα και Ουρανο στην Παρθενο και στον 3ο.
    Οψη 135ο με Κρόνο στους Ιχθυες στον 9ο.
    Ευτυχως υπαρχει η σωτηρια μπορω να πω οψη τριγωνου με Δια (Καρκίνος) απο 12ο καθως και τριγωνο με Ωροσκοπο Καρκίνο.

Παντως η σεληνη στον Σκορπιο ειναι μια σεληνη που ταλαιπωρει πολυ το ατομο (τουλαχιστον αυτο συμβαινει με μένα)

Φιλικά

Γιατί δεν μπαίνει και εδώ πίνακας ψηφοφορίας όπως και στο θέμα του Ήλιου & των ζωδίων; :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by melodia View Post
    Παντως η σεληνη στον Σκορπιο ειναι μια σεληνη που ταλαιπωρει πολυ το ατομο (τουλαχιστον αυτο συμβαινει με μένα)
    Και τους άλλους... :bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Και τους άλλους... :bigsmile:

ναι συμφωνω μαζι σου...

Όνομα:
    dnaki

Σελήνη στους Ιχθύες και στον 9ο...μιλάμε για φαντασία καλπάζουσας μορφής:nuts:
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Γιατί δεν μπαίνει και εδώ πίνακας ψηφοφορίας όπως και στο θέμα του Ήλιου & των ζωδίων; :unsure:

Ναι όντως!Γιατί;;;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

εγώ πάλι σελήνη στο λέοντα στον 1ο οίκο σε σύνοδο με ήλιο και ωροσκόπο, τετράγωνο με Δία (στις τελευταίες μοίρες του κριού) και με Πλούτωνα (δυστυχώς) στο Σκορπιό και χιαστί με Ποσειδώνα.

Quote Originally Posted by hannah View Post
    εγώ πάλι σελήνη στο λέοντα στον 1ο οίκο σε σύνοδο με ήλιο και ωροσκόπο, τετράγωνο με Δία (στις τελευταίες μοίρες του κριού) και με Πλούτωνα (δυστυχώς) στο Σκορπιό και χιαστί με Ποσειδώνα.
    Μια χαρά είσαι ...και φαίνεσαι!
    Είμαι σίγουρη πως δε περνάς ποτε απαρατήρητη.

Quote Originally Posted by dominia77 View Post
    Μια χαρά είσαι ...και φαίνεσαι!
    Είμαι σίγουρη πως δε περνάς ποτε απαρατήρητη.
    μάλλον. αλλα ήλιος,σελήνη και ωροσκόπος ειναι σε σύνοδο και με αρκέτες ίδιες και δύσκολες όψεις...

μάλλον. αλλα ήλιος,σελήνη και ωροσκόπος ειναι σε σύνοδο και με αρκέτες ίδιες και δύσκολες όψεις...

Τότε δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς όλα τα καλά που σου δίνει μια τετοια σύνοδος, και να αναπτύξεις τα ταλέντα σου.
    Η πολυαστρία στον Πρωτο οίκο, και ειδικά όταν εμπλέκονται και τα φώτα, μαρτυρά ή μάλλον κραυγάζει για ταλέντα και χαρίσματα.
    Κι αν μιλάμε για Λιοντάρι, ε τότε τίναξε τη χαίτη σου και κοίτα όλα τα θετικά. Τα αρνητικά απλώς ωχριούν...

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)