- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Λίλιθ και ζώδια
-
30-10-2008, 05:00 PM #11
Re: Λίλιθ και ζώδια
Σε ευχαριστώ πολύ, Μητσάκο. Από τον ένα σύνδεσμο στον άλλο έφτασα σε πιο ικανοποιητικά επιπεδα κατατοπισμού. Όπως θα κατάλαβες, η Λίλιθ με τραβάει αρκετά σαν θέμα, αλλά μάλλον θα έπρεπε να εστιάσω αλλού, αφού η Λίλιθ έχει την χροιά της αυτοκαταστροφής με κανένα στοιχείο "αναγέννησης", αντίθετα με τον Πλούτωνα. Δεν ξέρω άλλωστε τί θετικό έχει η δική μου Λίλιθ και ασχολούμαι τόσο πολύ - μάλλον δεν θα έπρεπε:unsure:
Αισθάνομαι όμως μια καταπιεσμένη σκοτεινή πλευρά μέσα μου(αυτό ακούστηκε σαν ατάκα κλασικού αμπελοφιλόσοφου, το ξέρω:toungκαι πίστευα οτι είχε να κάνει κυρίως με αυτή τη θέση.
(Έπρηξα τα συκώτια όλων?)
-
31-10-2008, 12:05 AM #12
[QUOTE=Μητσάκος;68909Επιπλέον, δεν νομίζω ότι η Λίλιθ από μόνη της "κάνει" όσα της καταλογίζουν/αποδίδουν. Σε συνδυασμό με άλλες παραμέτρους, ναι. Μόνη της, όχι, ιδίως σε ένα γήινο ωροσκόπιο.[/QUOTE]
Ευχαριστω για την διευκρινηση.Δεν ανεφερα απο την αρχη οτι ενεργοποιητε κατω απο ορισμενες συνθηκες.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
17-12-2010, 02:21 PM #13
Μια σύνοδος της Λίλιθ στον Σκορπιό με πλανήτες όπως Αφροδίτη και Πλούτωνα σε μια ερωτική συναστρία και ένας ¶ρης και Κρόνος σε τρίγωνο με τη Λίλιθ φανερώνει δηλ χειριστική συμπεριφορα από την Λίλιθ ?
Αυτή οι όψη δεν είναι μια ανταλλαγή ενεργειών η επιρροή δεν είναι αντανακλαστική ?
σε ένα ισχυρό ζώδιο όπως του σκορπιού ότι προσπαθεί η λίλιθ ή οτι εκπέμπει το ίδιο δεν συμβαίνει και με τον πλούτωνα ή με τον ¶ρη ή με τον ¶φροδίτη ή η Λίλιθ κρατάει τα πρωτεία σε θέματα εξουσίας ,παίζει ρόλο το ζώδιο ?
,
(στη συγκεκριμένη περίπτωση η λίλιθ στον αστρολογικό χαρτη του ενός τριγωνίζει τον ήλιο του απο το ζώδιο του Σκορπιού στον 5 οικο .
Υ.Γ υπάρχει σχετική βιβλιογραφεία για τη Λιλιθ παιδιά ?
-
17-12-2010, 02:44 PM #14
Το τρίγωνο είναι από τις θετικές όψεις+δε νομίζω να έχει σχέση με ελεγκτική συμπεριφορά... τώρα από προσωπική εμπειρία, σε συναστρία η αφροδίτη μου με τον πλούτωνα του κυρίου ναι, έβγαζε κάτι αυταρχικές-εξουσιαστικές-ελεγκτικές τάσεις, από την άλλη πλευρά έκανε σύνοδο+η λίλιθ του με την αφροδίτη μου αλλά δε γνωρίζω τί επιρροή είχε αυτή η σύνοδος (αν είχε), μιας και η επιρροή του πλούτωνα είναι τόσο ισχυρή+ μάλλον καλύπτει ή καπελώνει την επιρροή της λίλιθ... φυσικά αν λανθάνω κάπου παρακαλώ κάποιον εμπειρότερο να με διορθώσει...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.