s
H 29η μοίρα....! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 162
    Όνομα:
    Silia

Re: H 29η μοίρα....!

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    σ αυτο υπαρχει καποια ανοχη σε μοιρες?? γιατι εχω αφροδιτη ιχθυες 27'42 και αρη 28'20 και χειρωνα 29'41.....

δηλαδη αν καταλαβα καλα συμφωνα μ αυτο στα ερωτικα, οικονομικα (αφροδιτη), πρωτοβουλιες, δραση (αρη), για χειρωνα δεν ξερω και πολλα, εχω να παρω παρω καποια μαθηματα οπως του τυπου να χρησιμοποιησω σωστα την ενεργεια αυτων των πλανητων...???:unsure:
    δεν υπάρχη καμία ανοχή... το 27 είναι 27 το 29 είναι 29. ο Xείρωνας στο παράδειγμα που αναφέρεις είναι στην αναιρετική μοίρα.
    may..

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Λαλιστατη σε βρισκω!!!
    και είμαι... :embarrest αν κ μετά από 12 ώρες 3γλωσση εργασία, δικαιούμαι να πατάω κ κανένα λάθος κουμπάκι...
    may..

Όνομα:
    κατερινα

Δηλαδή η 29η μοίρα αφορά τα μεταβλητά ζώδια και δίνει κάτι από λέοντα;;;και αν ναι , γιατί συμβαίνει αυτό; και γενικά μπερδεύτηκα. Η 29η μοίρα και κάτι παίζει; δηλαδή 29 .40 ή 28.60;;;:weird:

Όνομα:
    κατερινα

Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    white

άλλες κρίσιμες μοιρες ;

υπάρχουν κάποιε ς άλλες κρισιμες μοιρες ; για παραδειγμα οι πιο πολλοι πλανητες μου βρισκονται στην 27 , ή 28 μοιρα καποιων ζωδιων...πχ ποσειδωνας που ειναι στην 28 και 58 μοιρα του τοξοτη και στον 11 οικο...

καλημερα σε ολους..

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Aπ' όσο ξέρω -κι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος- η 29η αναιρετική ή καρμική μοίρα, αφορά μονο πλανήτες (και όχι σημεία) τοποθετημένους σ'αυτή.Αφορά κάθε ζώδιο και ασχέτως οίκου, και υποτίθεται οτι δίνει καποια μαθήματα της φύσεως του πλανήτη.Υποτίθεται πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πιο σωστά την ενέργεια αυτου του πλανήτη, γιατί δεν το εχουμε κάνει ως τωρα.
    Αυτο ξερω κι εγω.Επι πλεον νομιζω οτι ''αναιρετικη''σημαινει το να εχει παρει καποιος μια αποφαση αλλα να μην την τηρει ποτε.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα!

Εχω τον κληρο της τυχης στις 29,35 και τον ηλιο στις 28,49....στο σκορπιο....Ο κληρος της τυχης ειναι δηλαδη ασχημα τοποθετημενος αφου αυτη τη μοιρα στο σκορπιο ειναι σαν να τη κυβερναει ο Μπουνγκουλα σωστα? και τι σημαινει αυτο? επισης ο ηλιος που ειναι κατι λεπτα πριν την 29 μοιρα και σε συνοδο με τον κληρο της τυχης επηρεαζεται κι αυτος κι αν ποια η σημασια? καπου ειχα διαβασει οτι ο κληρος της τυχης σε συνοδο με τον ηλιο στο ζωδιο του σκορπιου ειναι ουτως ή αλλως κακη οψη ισχυει κι αυτο?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή artemis06

Ο Χείρωνας στη συγκεκριμένη μοίρα βρίσκεται σε ένα θολό τοπίο, στο νεφέλωμα των Πλειάδων και συγκεκριμένα στην Αλκυόνη. Δείχνει πως κάποιες ευαισθησίες που προβάλει ως ιδιότητα, λόγω ζωδίου, οίκου και όψεων, θα δημιουργούν θλίψη και μία σύγχυση, μέχρι να τον κατανοήσετε. Ο Χείρωνας είναι σημαντικό στοιχείο του γενέθλιου χάρτη και προβάλλει ψυχικά τραύματα που αιμορραγούν μέχρι να τα θεραπεύσουμε.

φίλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Κα Σιμου σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σας...

Ο χειρωνας μου ειναι στον 5ο οικο... στον 5ο επισης ειναι και η σεληνη μου στους διδυμους(07'04) και ο ΒΔ μου στους διδυμους(7'38) και κανουν συνοδο με χειρωνα με ανοχη περιπου 8 μοιρων...

οποτε αυτο μαλλον εντεινει την κατασταση που προαναφερατε και μαλιστα οσον αφορα τις διασκεδασεις, τα φλερτ κτλ...??? (αν βοηθαει να γινει πιο ξεκαθαρη η εικονα να πω οτι ο χειρωνας κανει αντιθεση με αρη με ανοχη 1'21 (ο αρης ειναι στον 10ο)....)

ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας...

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    σ αυτο υπαρχει καποια ανοχη σε μοιρες?? γιατι εχω αφροδιτη ιχθυες 27'42 και αρη 28'20 και χειρωνα 29'41.....

δηλαδη αν καταλαβα καλα συμφωνα μ αυτο στα ερωτικα, οικονομικα (αφροδιτη), πρωτοβουλιες, δραση (αρη), για χειρωνα δεν ξερω και πολλα, εχω να παρω παρω καποια μαθηματα οπως του τυπου να χρησιμοποιησω σωστα την ενεργεια αυτων των πλανητων...???:unsure:
    Δηλαδή έχεις την Αφροδίτη σου στην απόλυτη έξαρση της που είναι η 27 των Ιχθύων.Αυτό καλό μου ακούγεται...

Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)