- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 62
-
31-03-2008, 06:01 PM #11
-
31-03-2008, 06:19 PM #12
Re: H πλεκτανη + το πανω χερι , στον γενεθλιο χαρτη
Να προσθεσω πως τετοιες οψεις μπορει να δινουν ατομο πολυ ιδεαλιστικο, που ομως αδυνατει να πραγματωσει τα ονειρα και τις ιδεες του ειτε γιατι αυτες ανεδαφικες, ειτε γιατι πελαγοδρομει απο ελλειψη πρακτικοτητας. Νομιζω πως το τετραγωνο Δια- Ποσειδωνα μπορει να κανει το ατομο υποκειμενο εξαπατησης κα με τασεις φυγης [απο την πραγματικοτητα]! Αν ειναι ετσι, ο Ομπαμα μαλλον εχει ταση να πεφτει θυμα απατης/εξαπατησης, να εχει φτωχη κριση και να το βαζει στα ποδια μπροστα στα δυσκολα. Αν κανω λαθος διορθωστε με!:embarrest
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
31-03-2008, 07:10 PM #13
Εγώ με το άκουσα περί εξαπάτησης μου ήρθε στο μυαλό ο Ποσειδώνας σε κάποια οψη που να δίνει στο άτομο ευχέρεια εξαπάτησης...Ίσως με Ερμή σε Σύνοδο και σε ένα τρίγωνο με Δία που να δίνει επέκταση σε όλη αυτήν την όψη.Επίσης οι όψεις του ¶ρη και η θέση του μπορούν να μας δείξουν για το άν ένα άτομο μπορεί να στήσει πλεκτάνες...Ένα τετράγωνο είτε Ποσειδώνα με Αφροδίτη όπως προαναφέρθηκε,που να συμμετέχει και ο ¶ρης...:embarrest
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
31-03-2008, 08:40 PM #14
Καλησπερα zeta.
Επειδη εχω συνοδο ερμη -ποσειδωνα, νιωθω την αναγκη να υπερασπιστω το σπιτι μου!!!
Στα καλα της αυτη η οψη δινει φαντασια και εμπνευση, στα κακα της μπερδεμενες σκεψεις. Δε πιστευω ομως οτι δημιουργει θυτη σε καμια περιστωση, περισσοτερο νομιζω οτι φτιαχνει θυμα, γιατι οδηγει σε θεωρητικη εξιδανικευση και οχι σε σκοπιμη παραποιηση ή παραπλανηση ή πλεκτανη.
-
31-03-2008, 09:32 PM #15
Η εξαπάτηση σίγουρα φαίνεται από τον Ποσειδώνα ή/και όταν υπάρχει τονισμένο το στοιχείο των Ιχθύων. Τις περισσότερες όμως φορές λειτουργεί σαν θύμα και όχι θύτης, τρέφοντας αυταπάτες. Σχετικά με πλεκτάνες και δολοπλοκίες θα πρέπει να εξετάσουμε την θέση του Ερμή, του Κρόνου και του Πλούτωνα, αν και μονάχα από τη μελέτη ενός χάρτη και μόνο δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα, γιατί είναι τελικά και θέμα προσωπικής επιλογής και "παιδείας" ο δρόμος που κάποιος ακολουθεί.
-
31-03-2008, 10:17 PM #16
Σιγουρα είναι θεμα παιδειας ο δρομος που θα ακολουθησει ένα ατομο σε σχεση με το βιωμα μιας οψης στο γενεθλιο χαρτι , δεν μπορω να συμφωνισω περισσοτερο σε αυτό που λεει ο stratos11 .
Ένα ατομο το οποιο εχει γεννηθει κατω από την αντιθεση Ηλιου- Ποσειδωνα , είναι ικανο να δημιουργει εξαπατητικες φασεις στην ζωη του , όχι μονο σε σχεση με τους αλλους αλλα και σε σχεση με τον εαυτο του. Ποσο μαλλον όταν ο Ηλιος είναι γωνιακος και σε ένα ευαισθητο ζωδιο . Τα ατομα αυτά πλαθουν διαρκως ένα διαφορετικο ειδωλο σε σχεση με τον εαυτο τους και ετσι εμφανιζεται ενας φαυλος κυκλος στο τι μεταδιδουν προς τα εξω σε σχεση με τους αλλους και κυριως με τον εαυτο τους. Βεβαια η οψη αυτή χρησιμοποιειται αναλογα με τα βιωματα …
Απλα προσδιδει μια χαμαιλεοντιστικη ταση και παραμορφωνει ειδωλα ….
Θα πρεπει βεβαια να δουμε και τον τομεα τον οποιο κατι τετοιο είναι ικανο να γινει, (οικοι)
Νομιζω ότι ενας Ποσειδωνας αρνητικος με οψεις μεταξυ των προσωπικων πλανητων σε γωνιωδεις οικους και σε ευαισθητα ζωδια θα οδηγησει σε εξαπατηση .
-
31-03-2008, 10:18 PM #17
Σιγουρα είναι θεμα παιδειας ο δρομος που θα ακολουθησει ένα ατομο σε σχεση με το βιωμα μιας οψης στο γενεθλιο χαρτι , δεν μπορω να συμφωνισω περισσοτερο σε αυτό που λεει ο stratos11 .
Ένα ατομο το οποιο εχει γεννηθει κατω από την αντιθεση Ηλιου- Ποσειδωνα , είναι ικανο να δημιουργει εξαπατητικες φασεις στην ζωη του , όχι μονο σε σχεση με τους αλλους αλλα και σε σχεση με τον εαυτο του. Ποσο μαλλον όταν ο Ηλιος είναι γωνιακος και σε ένα ευαισθητο ζωδιο . Τα ατομα αυτά πλαθουν διαρκως ένα διαφορετικο ειδωλο σε σχεση με τον εαυτο τους και ετσι εμφανιζεται ενας φαυλος κυκλος στο τι μεταδιδουν προς τα εξω σε σχεση με τους αλλους και κυριως με τον εαυτο τους. Βεβαια η οψη αυτή χρησιμοποιειται αναλογα με τα βιωματα …
Απλα προσδιδει μια χαμαιλεοντιστικη ταση και παραμορφωνει ειδωλα ….
Θα πρεπει βεβαια να δουμε και τον τομεα τον οποιο κατι τετοιο είναι ικανο να γινει, (οικοι)
Προσωπικη αποψη ειναι οτι ενας Ποσειδωνας αρνητικος με οψεις μεταξυ των προσωπικων πλανητων σε γωνιωδεις οικους και σε ευαισθητα ζωδια θα οδηγησει σε εξαπατηση .
-
31-03-2008, 10:45 PM #18
"Τα ατομα αυτά πλαθουν διαρκως ένα διαφορετικο ειδωλο σε σχεση με τον εαυτο τους και ετσι εμφανιζεται ενας φαυλος κυκλος στο τι μεταδιδουν προς τα εξω σε σχεση με τους αλλους και κυριως με τον εαυτο τους"
Εχω διαβασει οτι κατι παρομοιο ισχυει και για τα ατομα που εχουν ωροσκοπο ιχθυ, οτι δηλαδη αφηνουν μια ασαφη εικονα... μαλιστα η υποσημειωση ελεγε οτι αυτο ειναι καλο αν αφορα σε ηθοποιο ή... κατασκοπο !!.
Μου ακουγεται καπως γενικευμενο, και απο προσωπικη εμπειρια - ξερω καλα εναν υδροχοο με ωροσκοπο ιχθυ, δε μου φαινεται να ισχυει. Τι λετε;
Οσο για τα θεματα παιδειας, ε νομιζω αυτο εννοειται.
-
31-03-2008, 10:56 PM #19
-
01-04-2008, 10:23 AM #20
Συμφωνω απολυτα μ ετις αποψεις που εκφραζεται ολοι περι Ποσειδωνα θα ηθελα ομως να πω οτι θεωρω εξαιρετικα σημαντικη την θεση των πλανητων που κανουν τις οψεις με Ποσειδωνα.Ειναι εντελως διαφορετικη η επιδραση του πλανητη αν πχ σε ενα τετραγωνο Ποσειδωνα-Ερμη εχω εναν Ερμη στους ιχθεις η ενα τετραγωνο Ποσειδωνα-Σεληνη με μια Σεληνη Σκορπιο.Σαφως και ο Ποσειδωνας δινει ταση εξαπατησης αλλα ειναι και ο πλανητης της Τεχνης και του Ονειρου αρα δεν ειναι τοσο απλη η ερμηνεια του νομιζω...:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.