s
Τετράγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης στο γενέθλιο χάρτη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 30
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Αφροδιτη τετραγωνο Πλουτωνας

Θαυμάζω τη συζήτηση σας παιδιά αλλά μήπως οι όψεις μπορούν να έχουν αντιστοιχίες και πιο πρακτικές; Π.χ. το τετράγωνο που αναφέρθηκε με Αφροδίτη στον ένατο δε θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο άνθρωπος θέλει να φεύγει, να ταξιδεύει, να πηγαίνει σε πάρτυ, να κάνει κοινωνική ζωή κι από πίσω του υπάρχει παρασκήνιο που δεν τον αφήνει. Του βάζουν συνεχώς υποχρεώσεις μπροστά του που δεν μπορεί να τις αφήσει;

Ή δε θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάνει όμορφες σχέσεις αγάπης με άτομα που μένουν μακριά αλλά πάλι συμβαίνουν γεγονότα που δεν τον αφήνουν να προχωρήσει;

Θα μπορούσε ακόμα το θέμα να αφορά σχέσεις με ανθρώπους που θέλουν να μας δεσμεύσουν και μας κηνυγάνε, έτσι δεν είναι;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Θαυμάζω τη συζήτηση σας παιδιά αλλά μήπως οι όψεις μπορούν να έχουν αντιστοιχίες και πιο πρακτικές; Π.χ. το τετράγωνο που αναφέρθηκε με Αφροδίτη στον ένατο δε θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο άνθρωπος θέλει να φεύγει, να ταξιδεύει, να πηγαίνει σε πάρτυ, να κάνει κοινωνική ζωή κι από πίσω του υπάρχει παρασκήνιο που δεν τον αφήνει. Του βάζουν συνεχώς υποχρεώσεις μπροστά του που δεν μπορεί να τις αφήσει;

Ή δε θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάνει όμορφες σχέσεις αγάπης με άτομα που μένουν μακριά αλλά πάλι συμβαίνουν γεγονότα που δεν τον αφήνουν να προχωρήσει;

Θα μπορούσε ακόμα το θέμα να αφορά σχέσεις με ανθρώπους που θέλουν να μας δεσμεύσουν και μας κηνυγάνε, έτσι δεν είναι;
    Φιλε μου ,
    ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα ισχυειουν οσον αφορα την οψη αυτη. Μια οψη σαφως και θα εχει ακομα πιο πρακτικες αντιστοιχιες... Βεβαια απο την αλλη πλευρα το πηγα λιγο παραπανω και εχεις δικιο. Θα ηθελα ομως να τονισω οτι ενας γενελθιος χαρτης μοιαζει με ενα ψηφιδωτο.Μια οψη δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενας κοκκος αμμου που συνθετει το συνολικο αποτελεσμα και επειδη η αντιληψη ενος "εργου" ειναι καθαρα προσωπικο θεμα , ετσι θα ηθελα να πιστευω πως ειναι και οι οψεις!
    Σε ευχαριστω και παλι για την διορθωση ... οσο ζεις μαθαινεις ! :bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Φιλε μου ,
    ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα ισχυειουν οσον αφορα την οψη αυτη. Μια οψη σαφως και θα εχει ακομα πιο πρακτικες αντιστοιχιες... Βεβαια απο την αλλη πλευρα το πηγα λιγο παραπανω και εχεις δικιο. Θα ηθελα ομως να τονισω οτι ενας γενελθιος χαρτης μοιαζει με ενα ψηφιδωτο.Μια οψη δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενας κοκκος αμμου που συνθετει το συνολικο αποτελεσμα και επειδη η αντιληψη ενος "εργου" ειναι καθαρα προσωπικο θεμα , ετσι θα ηθελα να πιστευω πως ειναι και οι οψεις!
    Σε ευχαριστω και παλι για την διορθωση ... οσο ζεις μαθαινεις ! :bigsmile::bigsmile:
    Η διορθωση δεν υφισταται ως προς την ερμηνεια αλλα ως προς την τυχον πρακτικοτητα της οψης ( για την φιλη με την ερωτηση ως προς την οψη )

και αν στην οψη αυτη (πλουτωνας τετραγωνο αφροδιτη) ο πλουτωνας ειναι στον
    7ο οικο ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα στον γαμο γιατρε μου??? :weird:
    (αφροδιτη στον 4ο) ??? ( Η αφροδιτη σε συνοδο με τον ηλιο και ο ηλιος τετραγωνο με τον πλουτωνα )

υ.γ εχω και τη JUNO και το VERTEX εκει μηπως σωζεται καπως η κατασταση???:nuts:

Όνομα:
    Βασίλης

Με απλά λόγια εγώ θα φανταζόμουν ότι οι σχέσεις είναι κάπως σαν πηγή πόνου και κανείς προτιμά την ασφάλεια του "σπιτιού" του. Πολύ σχηματικά όμως. Θα μπορούσε να ερμηνευτεί και με αρκετούς άλλους τρόπους.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

με ποιους αλλους τροπους? μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακλω γιατι αυτη η οψη με εχει 'καπως' αγχωσει για να ειμαι ειλικρηνης

Όνομα:
    Βασίλης

Καταπιεστικοί σύντροφοι, τεταμένες σχέσεις και άλλες ερμηνείες που μπορεί να δει κανείς και σε ένα βιβλίο. Το θέμα είναι αν υπάρχουν μέλη που έχουν τέτοιες όψεις ή τις έχουν δει πώς βγαίνουν σε άτομα που ξέρουν να τις παρουσιάσουν, αν είναι, για να υπάρχει μία πραγματική εικόνα, πώς μπορεί να εκφραστεί. Μη μεταφέρουμε απλά τι γράφουν τα βιβλία.

Όνομα:
    Φωτεινή

Εχω τη εντύπωση οτι η όψη - τουλάχιστο οπως την αντιλαμβάνομαι εγώ- δείχνει την τάση να θέλει να επιβάλλεται ή να ελέγχει μέσω της θηλυκότητας ή μέσω των αισθημάτων, τους άλλους, ή έστω αυτην την εντύπωση να δινει στους άλλους(7ος).
    Νομιζω επισης οτι μια και η αφροδίτη δείχνει εκτός απο το τι αγαπάμε/πως αγαπάμε επειδη ειναι στον τεταρτο φαινεται οτι αρέσει να φροντίζει το σπιτι και τους οικείους και να τους έχει πολύ κοντά(καρκινος) ...ισως σε συνδυασμό με το τετράγωνο πλουτωνα να δειχνει λοιπόν και μια τάση κτητικότητας,στην προσπάθεια να κρατήσει όσο πιο κοντά γίνεται τους συντρόφους / συνεργάτες με αποτελεσμα αυτοι να νιώθουν οτι δεν ειναι ελευθεροι και να προκαλουνται προβλήματα.
    Μια άλλη εκδοχή της όψης ειναι πιστευω, ενώ αγαπά και εκφράζει(αφροδίτη) τα παραπανω να μην έχει την θέληση (πλουτωνας) να τα διεκδικήσει ή οπως είπα και παραπανω να τα διεκδικεί με λάθος τρόπο προσπαθώντας να επιβληθει.

Παντως αν και κοιτάζουμε μια μεμονωμενη όψη , επειδή η οψη συμβαίνει σε γωνιακούς οικους 4ος και 7ος(κα επιπλεον αναφερεται οτι και ο ηλιος βρισκεται στον 4ο οικο σε οψη με πλουτωνα επίσης) οι οικοι αυτοί φαινεται ότι απασχολουν εντονα και μεγάλο μέρος της ενεργειας και προσοχής της nak διοχετευονται σε αυτούς.

αυτά απο μένα:embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Καταπιεστικοί σύντροφοι, τεταμένες σχέσεις και άλλες ερμηνείες που μπορεί να δει κανείς και σε ένα βιβλίο. Το θέμα είναι αν υπάρχουν μέλη που έχουν τέτοιες όψεις ή τις έχουν δει πώς βγαίνουν σε άτομα που ξέρουν να τις παρουσιάσουν, αν είναι, για να υπάρχει μία πραγματική εικόνα, πώς μπορεί να εκφραστεί. Μη μεταφέρουμε απλά τι γράφουν τα βιβλία.
    Mιας και τυγχανει να εχω και εγω αυτη την οψη , με ειλικρινια θα μορουσα να πω οτι μερικες φορες παρατηρω στον εαυτο μου μια ταση χειραγωγησης σε οτι εχει να κανει με τα αισθηματικα ως προς τους αλλους και προς εμενα ... Ελπιζω να ψιλοβοηθησα

Όνομα:
    ΑΡΓΥΡΩ

Μια άλλη περίπτωση είναι να κάνεις λάθος επιλογές στους συντρόφους και να προσπαθείς με υπόγειο τρόπο, χωρίς να το καταλαβαίνεις και ο ίδιος, να τους υποχρεώσεις σε συμπεριφορές που δεν τους ταιριάζουν. Εκείνοι δεν αντιλαμβάνονται συνειδητά αυτό που κάνεις αλλά τους ενοχλεί τόσο ώστε φεύγουν.

¶λλη μια ερμηνεία είναι πως κάποια στιγμή στη ζωή σου, μετά από πολλές απογοητεύσεις, αποφασίζεις να είσαι μόνος σου επειδή είσαι σίγουρος πως έτσι κι αλλιώς δεν πάνε καλά οι σχέσεις σου, οπότε ποιος ο λόγος να φθείρεσαι;

Προσωπικά, εκτός αυτών, με το που μπήκε ο Πλούτωνας στον Τοξότη, στον όγδοο οίκο μου ακόμη, και έκανε αντίθεση με την Αφροδίτη μου, ενεργοποίησε το τετράγωνο του χάρτη και άρχισαν οι απανωτοί θάνατοι, κάθε χρόνο κι από ένας. Η αδελφή μου και δυο φίλοι. Αυτό επειδή ο Πλούτωνας είναι και κυβερνήτης του 8ου στο χάρτη μου και η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο που είναι τα αδέλφια και οι φίλοι τρίτου οίκου. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να φέρει και θάνατο συζύγου, αλλά πρέπει να παίρνουν μέρος και άλλες όψεις και διελεύσεις για κάτι τέτοιο, ή διαζύγιο όταν συμμετέχουν από διέλευση ο Ουρανός ή ο ¶ρης και έχουν να κάνουν με έβδομο οίκο.

Επίσης δείχνει άτομο καταστροφικά σπάταλο και, όταν ενεργοποιηθεί από όψεις, μπορεί να δείξει μια οικονομική καταστροφή. Γενικότερα σημειοδοτεί μοιραίες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν πάντα καλό τέλος και δείχνει βαθύτερη συναισθηματική ανοσορροπία -η έννοια της αγάπης σε σύγκρουση με τα παγκόσμια σύμβολα, όπως λέει και η Θεοδώρα Ντάκου στο βιβλίο Αστρολογία. Είναι ένα από τα τετράγωνα εκείνα που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει κανείς, γιατί πρώτα απ' όλα δυσκολεύεται να το κατανοήσει και πολλές φορές το μπερδεύει με άλλες όψεις που τυχόν έχει στο χάρτη του.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)