s
Απορία για την ηλιακή επιστροφή - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Re: Απορία για την ηλιακή επιστροφή

Γεια σας,
    Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για την ηλιακη επιστροφη.
    Τι θα μπορουσαν να σημαινουν οι παρακατω θεσεις/οψεις?

Ο Ηλιος της επιστροφης πεφτει στον ωροσκοπο της ηλιακης ενω στο γενεθλιο η θεση του ειναι στον7ο.
    Στον 7ο της ηλιακης ειναι ο Διας, ο οποιος 7ος ειναι ο 1ος του γενεθλιου.
    Μια συνοδος Σεληνης -Πλουτωνα στον 6 της ηλιακης , ο οποιος αντιστοιχει στον 1ο οικο του γενεθλιου.
    Η ακμη του 4ου στην ηλιακη ειναι η ακμη του 9ου στο γενεθλιο.

Δεν τα καταφερνω στην ερμηνεια...
    Ευχαριστω!

Όνομα:
    Σέβη

Προφανώς έχει σχέση με θέματα του 7ου οίκου και διαισθητικά και με τις λιγοστές μου γνώσεις ίσως και κάποιο γάμο και παιδί... (Πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους μου αλλα είμαι ακόμη αρχάρια οπότε διορθώστε με)
    Επίσης έχω προσέξει ότι τα γεγονότα που δείχνει το Solar ενεργοποιούνται όταν περνάει ο ήλιος πάνω από τους ετήσιους αυτούς πλανήτες ή όψεις ή μεσοδιαστήματα κτλ . Όντως μπορεί αυτό να συμβαίνει?

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Από ότο μου είπαν, υπολογίζουμε την πόλη που θα κανουμε γενέθλια :bigsmile:
    Σε ευχαριστώ Μητσάκο! :bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Από ότο μου είπαν, υπολογίζουμε την πόλη που θα κανουμε γενέθλια :bigsmile:
    Καλησπερα!

Αν καποιος εχει ετησιο ωροσκοπο στους Ιχθεις γιατι αποφασισε να γιορτασει τα γενεθλια του σε διαφορετικο μερος απο αυτο που μενει και μετα το υπολοιπο της χρονιας ειναι στον τοπο κατοικιας του οπου με relocation θα ειχε ωροσκοπο στον Κριο, τι γινεται? Θα κοιταζει παρολα αυτα ως ετησιο χαρτη αυτον με τον ωροσκοπο στους Ιχθεις?

Επισης μηπως μπορει καποιος να μου συστησει καποια βιβλιογραφια για τους ετησιους και προοδευτικους χαρτες?
    Ευχαριστω πολυ!

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Καλησπερα!

Αν καποιος εχει ετησιο ωροσκοπο στους Ιχθεις γιατι αποφασισε να γιορτασει τα γενεθλια του σε διαφορετικο μερος απο αυτο που μενει και μετα το υπολοιπο της χρονιας ειναι στον τοπο κατοικιας του οπου με relocation θα ειχε ωροσκοπο στον Κριο, τι γινεται? Θα κοιταζει παρολα αυτα ως ετησιο χαρτη αυτον με τον ωροσκοπο στους Ιχθεις?
    ............
    Ευχαριστω πολυ!
    Εχει να κάνει με το πώς βλέπεις κάποια πράγματα. Και δεν εννοώ με φόβο η απαξίωση, απλά αν τα βλέπεις με κάποιο σεβασμό, ανεξάρτητα από το αν τα αποδέχεσαι η όχι.
    Λοιπόν
    Εστω ότι έχουμε τη δυνατότητα να επηρεάσουμε αποφασιστικά κάποιες εξελίξεις ώστε να αποβούν υπέρ μας, μετακινούμενοι γεωγραφικά.
    Αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα και την εφαρμόσουμε με σκοπό να "ξεγελάσουμε" το "σύστημα" μέσα στο οποίο λειτουργούμε, νομίζω ότι δεν θα δείξουμε εξυπνάδα. Και ξέρεις γιατί? Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του "συστήματος" και σκέψου πώς θα αντιδρούσες αν κάποιος πήγαινε να σου την φέρει μπροστά στα μάτια σου. Στην καλύτερη θα του έλεγες να μη το κάνει, στη χειρότερη (για αυτόν) θα τον πλάκωνες στις μάπες.
    Εστω λοιπόν ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάτι με ....φουστιά, νομίζεις ότι στην πραγματικότητα θα έχεις καταφέρει κάτι? :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Φιλτατε Μητσακο,

Ευχαριστω για την ωραια απαντηση.
    Παντως εγω δεν εννοω να παει καποιος να γιορτασει αλλου τα γενεθλια του για να επηρεασει το χαρτη του...Αν τυχει να γινει κατι τετοιο, τι γινεται με τον ετησιο χαρτη, αυτο εννοω.:embarrest
    Καποια βιβλια μπορεις να μου συστησεις?
    Ευχαριστω:bigsmile:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή kphssa

Ισχύει η οικοθεσία της ημέρας των γενεθλίων γιατί η φιλοσοφία του συστήματος είναι ακριβώς αυτή: πού είμαστε τη στιγμή που ο Ήλιος επανέρχεται στη γενέθλια θέση του. Δεν έχω διαπιστώσει να πρέπει να γίνει relocation γιατί δεν θα είχε και νόημα το πού ήμασταν τη στιγμή της επιστροφής.

Σε κάθε επιστροφή (κάποιοι το κάνουν και γα προοδευτικά συστήματα- αλλά προσωπικά δεν το ακολουθώ, επειδή είναι συμβολικές κατευθύνσεις) απαραίτητη προϋπόθεση είναι πού βρισκόμασταν τη στιγμή που ο πλανήτης ( Ήλιος, Αφροδίτη κλπ) επιστρέφει στη γενέθλια θέση. Την ώρα της επιστροφής αυτής, υπολογίζουμε το νέο ωροσκόπιο.

Εκείνο που δεν αλλάζει είναι η εκάστοτε όψη. Μπορεί να έχουμε ¶ρη σε τετράγωνο με Κρόνο, ίσως εκφραστεί σε άλλο τομέα της ζωής ή λιγότερο εκδηλωτικά, αν είναι σε μη γωνιακούς οίκους. Συνήθως τέτοιες λεπτομέρειες μπορείς να επηρεάσεις με αλλαγή τόπου και κάτι λέει κι αυτό. Αλλά αν, όπως στο παράδειγμά σας, ο ωροσκόπος είναι Κριός, σίγουρα η χρονιά δίνει ένα πιο δυναμικό παρόν, τάση για έναρξη κλπ, κάτι που ο ωροσκόπος στους Ιχθύς δεν θα υποστήριζε.

Σημαντικοί αστρολόγοι όπως ο Volguine, που έχουν ασχοληθεί με λεπτομέρεια με τις επιστροφές πλανητών και κυρίως του Ηλίου, αυτό υποστηρίζουν. Το έχω δει να ισχύει σε όσα ωροσκόπια έχω εξετάσει. Χωρίς τόπο και ώρα, δεν κάνεις επιστροφή πλανήτη.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Αγαπητη κυρια Σιμου,
    Σας ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη απαντηση σας. Οπως παντα ριχνετε φως στα σκοταδια..
    Με εκτιμηση
    Κρησσα

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)