- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 29
Thread: Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου.
-
16-01-2008, 08:04 PM #11
Re: Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου.
Όταν ο κυβερνήτης του 7ου (κρόνος) βρίσκεται στον 6ο και κάνει τετράγωνο με το μεσουράνημα θα λέγαμε ότι ένας γάμος με υφιστάμενο θα συμβάλλει στην απώλεια της φήμης του ατόμου αυτού?
Μέσα στον 7ο υπάρχει και ο ήλιος ο οποίος κάνει εξάγωνο με το MC.
-
17-01-2008, 03:43 PM #12
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΕΧΩ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ(ΣΚΟΡΠΙΟΣ),ΤΕΤΡ ΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΤΑΥΡΟΣ) ΣΤΟΝ 4ο Κ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ(ΤΟΞΟΤΗΣ) ΣΤΟΝ 11ο.ΤΟ VERTEX TETRAGVNO ME THN ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ Κ VERTEX ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ) Κ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ 3ο,ΚΡΟΝΟ Κ ΟΥΡΑΝΟ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
17-01-2008, 11:15 PM #13
Παιδιά και εγώ έχω ακμή 7ου οίκου στην Παρθένο και συμφωνώ ότι μου αρέσει να είμαι με ένα άτομο που έχει "τάξη" στη ζωή του και προσφέρει,αλλά δεν θα έλεγα ότι θέλω οπωσδήποτε να έχει πρόγραμμα!Ίσα ίσα που μου αρέσουν οι εκπλήξεις και οι αλλαγές (όταν γίνονται για καλό φυσικά!:blink: ).Ξέρω ότι κοιτάμε κυβερνήτη πλανήτη για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες και εμένα ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με Πλούτωνα στον όγδοο.Και επειδή πιστεύω ότι η αγάπη για τις αλλαγές και τις εκπλήξεις και όλα αυτά δεν τις παιρνω από αυτή την σύνοδο,μήπως φταίει ότι ο 7ος εμπεριέχει όλο τον ζυγό;;Θα πρέπει να κοιτάξω και τις όψεις Αφροδίτης;;:embarrestI'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
17-01-2008, 11:32 PM #14
-
17-01-2008, 11:51 PM #15
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
17-01-2008, 11:56 PM #16
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
18-01-2008, 12:04 AM #17
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
18-01-2008, 12:17 AM #18
-
18-01-2008, 12:27 AM #19
-
18-01-2008, 02:02 PM #20
Και εγώ που έχω ακμή 7ου σε Παρθένο συμφωνώ με την προσφορά, αλλά όχι με τις εκπλήξεις... Δε θα το έλεγα για τον εαυτό μου... Γιατί όμως? ίσως και εγώ λόγω σελήνης σε Υδροχόο (και 12ο) η μπα?? Ο 7ος βέβαια πιάνει και ζυγό, αλλά όχι ολόκληρο νομίζω... έχω μπερδευτεί λιγάκι σε αυτό το σημείο.. Σε Ζυγό και 7ο έχω Αρη και Κρόνο ανάδρομους... Κοιτάω και εγώ την αφροδίτη και τις όψεις τις? (Σε ιχθείς και 1ο)... γιατί κάνει ένα τρίγωνο με Δία στο Σκορπιό και στον 8ο οίκο.
Για βοήθεια ακμή 5ου σε Καρκίνο...
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είδα το ωραίο σκεπτικό της Ζέτας (με τον εμπεριεχόμενο οίκο- αλήθεια αυτό δείχνει τάση για διαζύγιο?) παραπάνω καθώς και τις ωραίες απαντήσεις και ζήλεψα!!!!!:embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.