s
Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 29

Re: Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου.

Όταν ο κυβερνήτης του 7ου (κρόνος) βρίσκεται στον 6ο και κάνει τετράγωνο με το μεσουράνημα θα λέγαμε ότι ένας γάμος με υφιστάμενο θα συμβάλλει στην απώλεια της φήμης του ατόμου αυτού?
    Μέσα στον 7ο υπάρχει και ο ήλιος ο οποίος κάνει εξάγωνο με το MC.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΕΧΩ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ(ΣΚΟΡΠΙΟΣ),ΤΕΤΡ ΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΤΑΥΡΟΣ) ΣΤΟΝ 4ο Κ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ(ΤΟΞΟΤΗΣ) ΣΤΟΝ 11ο.ΤΟ VERTEX TETRAGVNO ME THN ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ Κ VERTEX ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ) Κ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ 3ο,ΚΡΟΝΟ Κ ΟΥΡΑΝΟ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    H ακμή του 7ου οίκου στην Παρθένο δείχνει ότι πρόκειται για εργατικό άτομο που αρέσκεται να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Αναζητά έναν σύντροφο που λειτουργεί και εκείνος βάσει προγράμματος καθώς δεν συμμερίζεται καθόλου τις εκπλήξεις και τις ξαφνικές αλλαγές. Το άτομο αυτό επιζητά έναν σύντροφο που θα του προσφέρει τα στέρεα θεμέλια που έχει ανάγκη για να υλοποιήσει τα όνειρα του.

Παιδιά και εγώ έχω ακμή 7ου οίκου στην Παρθένο και συμφωνώ ότι μου αρέσει να είμαι με ένα άτομο που έχει "τάξη" στη ζωή του και προσφέρει,αλλά δεν θα έλεγα ότι θέλω οπωσδήποτε να έχει πρόγραμμα!Ίσα ίσα που μου αρέσουν οι εκπλήξεις και οι αλλαγές (όταν γίνονται για καλό φυσικά!:blink: ).Ξέρω ότι κοιτάμε κυβερνήτη πλανήτη για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες και εμένα ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με Πλούτωνα στον όγδοο.Και επειδή πιστεύω ότι η αγάπη για τις αλλαγές και τις εκπλήξεις και όλα αυτά δεν τις παιρνω από αυτή την σύνοδο,μήπως φταίει ότι ο 7ος εμπεριέχει όλο τον ζυγό;;Θα πρέπει να κοιτάξω και τις όψεις Αφροδίτης;;:embarrest
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Παιδιά και εγώ έχω ακμή 7ου οίκου στην Παρθένο και συμφωνώ ότι μου αρέσει να είμαι με ένα άτομο που έχει "τάξη" στη ζωή του και προσφέρει,αλλά δεν θα έλεγα ότι θέλω οπωσδήποτε να έχει πρόγραμμα!Ίσα ίσα που μου αρέσουν οι εκπλήξεις και οι αλλαγές (όταν γίνονται για καλό φυσικά!:blink: ).Ξέρω ότι κοιτάμε κυβερνήτη πλανήτη για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες και εμένα ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με Πλούτωνα στον όγδοο.Και επειδή πιστεύω ότι η αγάπη για τις αλλαγές και τις εκπλήξεις και όλα αυτά δεν τις παιρνω από αυτή την σύνοδο,μήπως φταίει ότι ο 7ος εμπεριέχει όλο τον ζυγό;;Θα πρέπει να κοιτάξω και τις όψεις Αφροδίτης;;:embarrest
    Και αναρωτιέσαι ακόμα?:bigsmile:
    Ακμή 5ου που έχεις?
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Και αναρωτιέσαι ακόμα?:bigsmile:
    Ακμή 5ου που έχεις?
    Ωραία θα το ψάξουμε και αυτό!χιχι
    Ακμή 5ου έχω στις 16,02 του καρκίνου!

I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

Όνομα:
    Ιουλία

Ωραία θα το ψάξουμε και αυτό!χιχι
    Ακμή 5ου έχω στις 16,02 του καρκίνου!

χμ:unsure: Κάτι γίνεται εκεί και θέλει ψάξιμο. Κάτι άλλο πρέπει να είναι και όχι τόσο πολύ για το θέμα των εκπλήξεων γιατί λίγο πολύ όλοι τρελαινόμαστε για εκπλήξεις (εννοείται ευχάριστες). Αυτή όμως η αλλαγή ... μου μυρίζει Ουρανό!!!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Γεωργία

χμ:unsure: Κάτι γίνεται εκεί και θέλει ψάξιμο. Κάτι άλλο πρέπει να είναι και όχι τόσο πολύ για το θέμα των εκπλήξεων γιατί λίγο πολύ όλοι τρελαινόμαστε για εκπλήξεις (εννοείται ευχάριστες). Αυτή όμως η αλλαγή ... μου μυρίζει Ουρανό!!!
    Όντως! Η σελήνη είναι στον τοξότη (που είναι κυβερνήτης 5ου).Αλλά ίσως φταίει ότι η Αφροδιτη έχει μία σύνοδο που απέχει 4 μοίρες περίπου από τον Ουρανό στο ζώδιο του τοξότη!Και μάλλον επειδή κυβερνάει και η Αφροδίτη τον 7ο με επηρεάζει έτσι!:idea:

Όνομα:
    Ιουλία

Όντως! Η σελήνη είναι στον τοξότη (που είναι κυβερνήτης 5ου).Αλλά ίσως φταίει ότι η Αφροδιτη έχει μία σύνοδο που απέχει 4 μοίρες περίπου από τον Ουρανό στο ζώδιο του τοξότη!Και μάλλον επειδή κυβερνάει και η Αφροδίτη τον 7ο με επηρεάζει έτσι!:idea:
    Έτσι εξηγούνται όλα! Αχ αυτή η Σελήνη στον Τοξότη!
    Voltaire

Όνομα:
    Γεωργία

Έτσι εξηγούνται όλα! Αχ αυτή η Σελήνη στον Τοξότη!
    Όχι μόνο αχ αλλά και βάχ!! Χιχιχι!

Και εγώ που έχω ακμή 7ου σε Παρθένο συμφωνώ με την προσφορά, αλλά όχι με τις εκπλήξεις... Δε θα το έλεγα για τον εαυτό μου... Γιατί όμως? ίσως και εγώ λόγω σελήνης σε Υδροχόο (και 12ο) η μπα?? Ο 7ος βέβαια πιάνει και ζυγό, αλλά όχι ολόκληρο νομίζω... έχω μπερδευτεί λιγάκι σε αυτό το σημείο.. Σε Ζυγό και 7ο έχω Αρη και Κρόνο ανάδρομους... Κοιτάω και εγώ την αφροδίτη και τις όψεις τις? (Σε ιχθείς και 1ο)... γιατί κάνει ένα τρίγωνο με Δία στο Σκορπιό και στον 8ο οίκο.

Για βοήθεια ακμή 5ου σε Καρκίνο...

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είδα το ωραίο σκεπτικό της Ζέτας (με τον εμπεριεχόμενο οίκο- αλήθεια αυτό δείχνει τάση για διαζύγιο?) παραπάνω καθώς και τις ωραίες απαντήσεις και ζήλεψα!!!!!:embarrest

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)