s
Ομορφια και οψεις - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 92
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Ομορφια και οψεις

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Οσον αφορα τον Ποσειδωνα στον 11ο και γω το εχω διαβασει και δεν μπορω να το αιτιολογησω με δικα μου επιχειρηματα. Παντως εκει που το διαβασα συζητουσαν οτι ενας Ποσειδωνας σε αυτη τη θεση προκαλει μια ονειρεμενη εντυπωση στο περιβαλλον του.
    Εγώ πάλι πρώτη φορά το ακούω.Για την ομορφιά γενικά δε νομίζω πως ισχύει,και το ότι "προκαλεί μια ονειρεμένη εντύπωση στο περιβάλλον του"δεν δύναται να το στηρίξει αυτό,καθώς πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό.Πάντως,είναι αλήθεια πως έχω ποσειδώνα στον 11ο με δυο γερές όψεις και οι φίλοι μου με φωνάζουν μάγισσα(δεδομένου εμφάνισης και ενασχόλησης με αστρολογία) και κάτι άλλο που δε σας το λέω:toung:.Το ότι και τα δύο παρατσούκλια μου τα έβγαλε ιχθύς,είναι γεγονός.Είναι όμως επίσης γεγονός πως αρκετοί τα υιοθέτησαν γιατί ,μου λένε,"μοιάζεις!"
    Τα συμπεράσματα δικά σας:bigsmile:

Σχετικά με την ομορφιά,πιο πολύ θα εστιάσω στον ήλιο στον Ζυγό ή στους Διδύμους παρά στον ωροσκόπο.Τώρα τα υπόλοιπα είναι και υποκειμενικά...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

απο προσωπική εμμπειρία όσους ξέρω με Ηλιο στο Ζυγό ή στους Διδύμους μπορώ να τους χαρακτηρλισω νόστιμους αλλά όχι ωραίους.Ειδικά άντρες Ζυγούς κανείς απο όσους ξέρω δεν είναι ωραίος αλλά όλοι έχουν τρομερές κατακτήσεις

Όνομα:
    Μαρία

Ευτυχώς,αυτό το θέμα είναι κυρίως υποκειμενικό.Η φύση σοφά(; ) εποίησεν.Τώρα γιατί κάποιοι άνθρωποι τραβάνε τους άλλους(έχουν μέλι που λένε) και κάποιοι άλλοι πρέπει να κάνουν πολύ μεγαλύτερο κόπο για να έχουν κάποιο αποτέλεσμα,δεν ξέρω που οφείλεται και δεν ξέρω αν θέλω να μάθω κιόλας.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Κυριακή

Η ελξη δεν παταει και με τα δυο ποδια στην ομορφια. Πολλες φορες ουτε με το ενα. Σιγουρα ομως παταει στην γοητεια.
    Στο site εχουν δημοσιευτει θεματα για την θεση του Αρη [για τις γυναικες] και της Αφροδιτης/Σεληνης [για τους ανδρες] που δειχνουν σε γενικες γραμμες απο ποιους τυπους ελκυομαστε, αρα τι ειναι γοητεια για μας.
    Προσπαθω να συσχετισω αστρολογικα δεδομενα που αναφερατε μεχρι τωρα, με την εμφανιση ανθρωπων που γνωριζω, αλλα δεν βγαζω κανενα συμπερασμα. Δεν βρισκω αντιστοιχιες στο θεμα ομορφια ... σε αντιθεση με το θεμα γοητεια!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαργαρίτα

οσο για την ζιζελ δεν ειναι και καμια θεα,ειναι πολυ τυποποιημενη η ομορφια της,πολυ εμπορικη..σε αντιθεση με αλλες γυναικες που ειναι αυθεντικες π.χ καθριν τζετα τζοουνς,λιβ τειλορ(αυτη που επαιζε στον αρχοντα των δαχτυλιδιων)κ.α

Αγαπητή kissa

νομίζω ότι οι ομορφότεροι άνθρωποι είναι αυτοί με τη γενέθλια Αφροδίτης τους στο Ζυγό και τη Σελήνη στο Λέοντα. Αυτοί είναι άνθρωποι με όμορφα χαρακτηριστικά, χάρη στην κίνησή τους και λάμψη εσωτερική. Αρκεί φαντάζομαι αυτή η Αφροδίτη να έχει και άλλες αρμονίες στον γενέθλιο χάρτη.

:embarrest

Συγνώμη γιατί έγραψα λάθος το όνομα σου αγαπητή Kphssa.
    :embarrest:embarrest:embarrest:embarrest

δεν πειραζει!
    Ευχαριστω για το ενδιαφερον γενικοτερα!
    φιλικα,
    Κρησσα

Ίσως να βοηθάει και ο Δίας στον πρώτο οίκο, αν και έχω μόνο δύο περιπτώσεις υπόψην! Και στις δύο τυχαίνει ο Δίας να βρίσκεται στον Σκορπιό. Στη μία περίπτωση βέβαια μπορεί να είναι σημαντικότερος ( ο ωροσκόπος στο Ζυγό (όπου βρίσκεται και ο Πλούτωνας).

Έχω διαβάσει ότι τα άτομα με σύνοδο ήλιου και αφροδίτης είναι γοητευτικά και παρατηρώντας γνωστούς μου νομίζω πως ισχύει!

Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)