- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 91
Thread: Ο μεγάλος Έρωτας
-
31-10-2007, 05:58 PM #11
Re: Ο μεγάλος Έρωτας
Θα συμφωνήσω με τον αργοναύτη σχεδόν σε όλα και θα προσθέσω ότι στην μελέτη του 5ου οίκου σημαντικές ενδείξεις μπορούν να μας δώσουν και το σύστημα με ανιούσες, δηλαδή μετακίνηση κατά 30 μοίρες στον κάθε πλανήτη για κάθε χρόνο ζωής. Έτσι λοιπόν αν με αυτό το σύστημα περνάει κάποιος πλανήτης στον 5ο οίκο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποια γνωριμία και όταν θα μπαίνει στον 7ο οίκο γάμος. Γνωρίζετε οι περισσότεροι ότι δεν χρησιμοποιούμε αποκλειστικά μία μέθοδο αλλά εννοείται ότι θα κοιτάξουμε και στα προοδευτικά τις θέσεις κυβερνητών 5ου και 7ου αν θέλουμε να δούμε αν θα είναι σχέση ζωής. Επίσης έχω προσέξει σε γενεθλια θέση την όψη πλούτωνα με αφροδίτη, με αγαπημένη το εξάγωνο, ότι βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου και τελικά μένεις με αυτόν... Και αφήνω για το τέλος το αγαπημένο πτολεμαικο σύστημα που είναι λίγο περίπλοκο να το περιγράψω απλά, που απλά θα επιβεβαιώσει με τρομερή ακρίβεια θα έλεγα όσα θα πουν τα transit, οι προοδοι, τα μεσοδιαστήματα κτλ
-
31-10-2007, 06:23 PM #12
Να προσθέσω ότι με το πτολεμαικο μπορείς να βρεις ή τον ωροσκόπο ή τον ήλιο ή την δυναμικότητα του αλλου ( του συντρόφου)
-
31-10-2007, 11:56 PM #13
Γιατί δεν με πείθει το 30 μοίρες/1 έτος ; Και γιατί δεν με πείθει ούτε ότι το ζώδιο ή ο Ωροσκόπος του/της εκλεκτού/ης μπορεί να εντοπιστεί από την Αστρολογία ; Είμαι πολύ καχύποπτος με αυτά τα πολύ ''συγκεκριμένα'' της Αστρολογίας, αλλά βέβαια πάντα είμαι ανοιχτός.
-
01-11-2007, 10:38 AM #14
Κατά τη γνώμη μου ο έρωτας είναι κάτι πιο γενικό για να το περιορίσουμε μόνο στην αυταπάτη... Το τι σημαίνει έρωτας για τον καθένα είναι διαφορετικό και εξαρτάται από τον τύπο του ατόμου... Σε ένα άτομο "ουράνιο" που θα έλεγε κι ο Αργοναύτης, ο ποσειδώνιος έρωτας δεν είναι καν επιθυμητός, γιατί το ουράνιο άτομο θέλει ο έρωτας να συνιστά βιωματική εμπερία και άνοιγμα σε νέους ορίζοντες. Σε ένα κρόνιο άτομο, η ασφάλεια είναι επιθυμητή και αυτό λογίζεται σα μεγάλος έρωτας. Σε ένα άρειο άτομο ο έρωτας είναι κατάκτηση και σε ένα άτομο της αφροδίτης λαγνεία και νάζι...
Συνεπώς πριν μπούμε στη λογική να πούμε τι σημαίνουν οι διελεύσεις πρέπει να δούμε τι ζητάει το ίδιο το άτομο... Για ένα ουράνιο άτομο για παράδειγμα οι διελεύσεις του Ποσειδώνα ή του Πλούτωνα μπορεί να είναι καταστροφή... Κάθε επίδραση πιστεύω είναι εξατομικευμένη και ως τέτοια θα πρέπει να την εξετάσουμε...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
01-11-2007, 11:08 AM #15
'Ερωτας είναι έρωτας. Τι άλλο να σημαίνει ; Αυτές οι έννοιες, αγάπη, έρωτας, πόθος είναι σαφώς διαχωρισμένες από καταβολής κόσμου, απλά οι άνθρωποι δεν θέλουν να τις συνειδητοποιήσουν γι'αυτό και δυστυχούν. Λένε ''σε αγαπάω'' και εννοούν ''είμαι ερωτευμένος''. Μεγαλώσαμε πια. Το κρεββάτι δεν έχει αυταπάτη, ο έρωτας πάντα έχει αυταπάτη, αλλιώς δεν θα ήταν έρωτας. Σιγά μην ερωτεύεσαι για να ανοίξεις ορίζοντες (ουράνιος) ή να ερωτεύεσαι για λόγους ασφάλειας (κρόνος). Δεν σκέφτεσαι τίποτα όταν είσαι ''τύφλα'', είσαι χαμένος και καθηλωμένος από τις απόλυτες δηλώσεις σου ''χωρίς αυτόν δεν μπορώ να ζήσω'' 'Ενα ωραίο ποσειδώνιο μεθύσι είναι που αναλόγως τις όψεις και όλα αυτά μπορεί είτε να σου φτιάξει κεφάλι είτε να σε πιάσουν οι ημικρανίες. Η αυταπάτη απλά μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα, αλλά μπορεί να μην έχει και καμμιά παρενέργεια αν και ο άλλος σε έχει εξινανικεύσει εξίσου όπως και συ και να πάνε όλα καλά. Ο αμφίδρομος έρωτας είναι αμφίδρομη εξιδανίκευση και δεν έχει καμμία σχέση ούτε με το σεξ ούτε με την ασφάλεια ούτε με διάνοιξη πνευματικών οριζόντων. Δεν έχει σκέψη, δεν έχει άποψη, είναι σκλάβος μιας ιδέας από το πουθενά και ταυτόχρονα ο πιο μεγάλος φυγάς, ο πιο μεγάλος αναρχικός. Το μόνο ασφαλές και κατά βάθος υγιές είναι το σεξ και ο καθαρός πόθος. Ο έρωτας είναι μια παγίδα που είτε θα σε τσακώσει είτε θα σκουριάσει με τον καιρό (κυρίως μετά το γάμο ή όταν η σχέση χρονίσει)
Καλή σας μέρα
-
01-11-2007, 11:20 AM #16
Kαλημέρα! Όντως το κάθε άτομο έχει δική του άποψη για τον έρωτα και τα δικά του δεδομένα, η δασκάλα μου στην αστρολογία μου έχει πει ότι η αστρολογία είναι αυτογνωσία που οδηγεί στην ελεύθερη βούληση και θα ήθελα να προσθέσω ότι μέσα από μια σχέση μαθαίνουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Ξέρω ότι πολλές φορές μπερδεύεται η αστρολογία με τη ψυχολογία, και εύχομαι να μη γίνομαι κουραστική, αλλά όταν δεν ξέρεις τον εαυτό σου και κατά συνέπεια δεν τον αγαπάς πως μπορείς να αγαπήσεις κάποιον ουσιαστικά ξένο? Μιλούσα για διευλέσεις έχοντας κατά νου και χωρίς να αναφέρω τον γενέθλιο χάρτη, σας ευχαριστώ κ. Παπαδολια γιατί με κανατε να επαναφέρω στο μυαλό μου και αυτές τις παραμέτρους για τους ουράνιους, πλουτώνιους και ποσειδώνιους τύπους αλλά θέλω να ρωτήσω για διευκρίνηση, εντάξει ξέρουμε ότι ένα άτομο είναι ένας τύπος π.χ. πλουτώνιος θα μπορούσε να είναι και ποσειδώνιος? Και αν ναι, πως λειτουργει τότε ? Αν έχω ξεφύγει από το θέμα συγχωρέστε με.
-
01-11-2007, 11:29 AM #17
Καλημέρα σε όλους!:bigsmile:
Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσετε πώς ορίζεται ο Ουράνιος, Ποσειδώνιος κτλ τύπος. Εξαρτάται από το αν δημιουργούνται θετικές ή σκληρές όψεις των βαρέων με προσωπικους;η ίσως με τα φώτα;
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Αργοναύτη, αν και ο κάθε γενεθλιος χάρτης έτσι κι αλλιώς θα μας δείξει έστω γενικά , πώς το άτομο που εξεταζουμε αντιλαμβάνεται τον έρωτα.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
01-11-2007, 11:35 AM #18
Κατά τη γνώμη μου ορίζεται ένα άτομο έτσι όταν κάποιος από αυτους τους πλανήτες (ποσειδώνα, ουρανό και πλουτωνα) κάνει όψεις με τα φώτα, για τους υπόλοιπους δεν ξέρω
-
01-11-2007, 11:39 AM #19
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
01-11-2007, 11:39 AM #20
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.