s
Χειρων και η σημασια του - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 50

Re: Χειρων και η σημασια του

Quote Originally Posted by Roxanne View Post
    τι πληγες μπορει να θεραπευει ο χειρων οταν κανει τριγωνο με ηλιο,τριγωνο με ερμη,συνοδο με σεληνη,συνοδο με αρη κ τριγωνο με πλουτωνα σε μια συναστρία??
    Ποδάγρας και εκζεμάτων :bigsmile:

Roxanne, χίλια συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει σήμερα και δεν έχω και πολλή διάθεση να συγκρατήσω τη Σκιά μου

Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Αν στο γενεθλιο χαρτη δεν γινεται καμια οψη με χειρωνα ειναι κακο? καθως επισης,καμια οψη με βερτεξ

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Ναντίν

Ο Χείρωνας δίχως όψη διατηρεί τα χαρακτηριστικά του ζωδίου και του οίκου του σε αναμονή, όπως κάθε πλανήτης που δεν δέχεται όψη. Θα φέρει μία αδυναμία εξωτερίκευσης στα στοιχεία του (το θέμα αυτό περιγράφεται εκτενώς στο νέο μου βιβλίο "για τους πλανήτες δίχως όψη"). Όταν προοδευτικά στον χρόνο κάποιος πλανήτης τον αγγίξει, μέσα από προγνωστικά συστήματα, τότε να εκφραστεί και με τρόπο αρκετά παρορμητικό.
    Το Βέρτεξ έτσι κι αλλιώς λειτουργεί μέσω προγνωστικών συστημάτων και κυρίως μεγάλων διελεύσεων.

Γενικά κανένα σώμα δεν είναι "κακό" ή "καλό". Μεταφέρει μηνύματα ευχέρειας ή δυσχέρειας με στόχο να μας δραστηριοποιήσει και να αναλάβουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Αγαπητή white diamond

Ο Χείρωνας δεν έχει καμία σχέση με τη βία
    και δεν είναι σωστό να τον βλέπετε έτσι. Τον μελετώ δώδεκα χρόνια, έχω γράψει δύο βιβλία-μελέτες πάνω στους Κενταύρους και κυρίως αυτόν, επομένως πιστεύω είμαι σε θέση να γνωρίζω πως πρόκειται για ένα σώμα που δείχνει τον τραυματισμό αλλά όχι την βία. Ουδέποτε υπήρξε βίαιος ως Κένταυρος, αντίθετα ήταν πάντα φιλικός στο ανθρώπινο είδος, το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει ποικιλοτρόπως.

Η θέση του στον οίκο αυτό έχει τη σημασία που θα δείτε εν συντομία στα άρθρα μας. Στην συγκεκριμένη μοίρα του Αλγκόλ ίσως σας φοβίζει. Η αστρολογία διευκρινίζει και δεν λειτουργεί ως εκφοβισμός όμως. Συμβουλεύει να ξεπεράσετε τα παιδικά τραύματα από εμπειρίες οικογενειακές, ώστε να μην δηλητηριάζουν την μελλοντική σας πορεία και το σπίτι που θα δημιουργήσετε. Δεν εξαντλείται με λίγα λόγια ο Χείρωνας, αλλά από τα άρθρα του σάιτ παίρνετε μία ιδέα της σημειολογίας του.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή Ναντίν

Ο Χείρωνας δίχως όψη διατηρεί τα χαρακτηριστικά του ζωδίου και του οίκου του σε αναμονή, όπως κάθε πλανήτης που δεν δέχεται όψη. Θα φέρει μία αδυναμία εξωτερίκευσης στα στοιχεία του (το θέμα αυτό περιγράφεται εκτενώς στο νέο μου βιβλίο "για τους πλανήτες δίχως όψη"). Όταν προοδευτικά στον χρόνο κάποιος πλανήτης τον αγγίξει, μέσα από προγνωστικά συστήματα, τότε να εκφραστεί και με τρόπο αρκετά παρορμητικό.
    Το Βέρτεξ έτσι κι αλλιώς λειτουργεί μέσω προγνωστικών συστημάτων και κυρίως μεγάλων διελεύσεων.

Γενικά κανένα σώμα δεν είναι "κακό" ή "καλό". Μεταφέρει μηνύματα ευχέρειας ή δυσχέρειας με στόχο να μας δραστηριοποιήσει και να αναλάβουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Αγαπητή white diamond

Ο Χείρωνας δεν έχει καμία σχέση με τη βία
    και δεν είναι σωστό να τον βλέπετε έτσι. Τον μελετώ δώδεκα χρόνια, έχω γράψει δύο βιβλία-μελέτες πάνω στους Κενταύρους και κυρίως αυτόν, επομένως πιστεύω είμαι σε θέση να γνωρίζω πως πρόκειται για ένα σώμα που δείχνει τον τραυματισμό αλλά όχι την βία. Ουδέποτε υπήρξε βίαιος ως Κένταυρος, αντίθετα ήταν πάντα φιλικός στο ανθρώπινο είδος, το οποίο προσπάθησε να βοηθήσει ποικιλοτρόπως.

Η θέση του στον οίκο αυτό έχει τη σημασία που θα δείτε εν συντομία στα άρθρα μας. Στην συγκεκριμένη μοίρα του Αλγκόλ ίσως σας φοβίζει. Η αστρολογία διευκρινίζει και δεν λειτουργεί ως εκφοβισμός όμως. Συμβουλεύει να ξεπεράσετε τα παιδικά τραύματα από εμπειρίες οικογενειακές, ώστε να μην δηλητηριάζουν την μελλοντική σας πορεία και το σπίτι που θα δημιουργήσετε. Δεν εξαντλείται με λίγα λόγια ο Χείρωνας, αλλά από τα άρθρα του σάιτ παίρνετε μία ιδέα της σημειολογίας του.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Διαβασα κυρια Σιμου οτι ο Χειρων σε οψη με ουρανο ιδιως στον 11ο δειχνει την ενασχολησει με την αστρολογια η εστω την επαφη και την αγαπη
    με αυτην ,οπως εχουμε πολλοι απο εμας εδω .....
    Θα ηθελα την γνωμη σας .
    Μ ε εκτιμηση Δεσποινα-Κουκι

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ

Μπορεί να σας βοηθήσει η αστρολογία στην αυτοθεραπεία βιωματικών εμπειριών και να αποτινάξετε μέσω αυτής τις εμπειρίες που σας έχουν πληγώσει. Αλλά εξαρτάται από την όψη, τον οίκο, το ζώδιο και άλλα βοηθητικά στοιχεία ο τρόπος χειρισμού του. Φυσικά η αστρολογική γνώση ή διδασκαλία μπορεί κάλλιστα να είναι ένας ευεργετικός τρόπος.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Αγαπητή Ναντίν

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    κυρια Σίμου,ευχαριστω για την αμεση απαντηση

εχω διαβασει καποια πραγματα για τον χειρωνα κ ξερω οτι ειναι γνωστος ως πληγωμενος θεραπευτης..γτ θεραπευε ολους τους αλλους χωρις να μπορει ν θεραπευει τον εαυτο του κ οταν πληγωθηκε απο το βελος του ηρακη απαρνηθηκε την αθανασια του μη αντεχωντας τους πονους..η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει ολο αυτο σ εναν χαρτη κ ποσο και που μας επηρεαζει..ειμαι γεννημενη 11 ιουνιου 1989 στη θεσσαλονικη ωρα 02.40 εχω το χειρων στον καρκινο στον 4 οικο μου.. εχω ψαξει και εχω βρει οτι ο χειρων μου ειναι σε τετραγωνο με το βερτεξ, σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο και σε αντιθεση με το μεσουρανημα...τι φανερωνουν αυτα? αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.. ευχαριστω εκ των προτερων..

Όνομα:
    Φωτεινή

Αν διαβάσετε τα σχετικά άρθρα στην ενότητα πλανήτες πλανητοειδείς θα σας λυθουν οι απορίες σας, καθώς υπάρχουν πολύ αναλυτικά στοιχεία για τις θέσεις και φύση του.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Αγαπητή kphssa

Ο Χείρωνας είναι ένα αγαπημένο μου θέμα και τον μελετώ πολλά χρόνια. Σήμερα συμπεριλαμβάνω και τους Κενταύρους, αλλά ο Χείρωνας προσφέρει μεγάλο έδαφος για μελέτη και πληροφόρηση.

Σχετικά με τον Δία, συνδέεται λόγω της διδασκαλίας και της θεραπευτικής ιδιότητας. Ήταν και αδελφός του, είναι και συνκυβερνήτης (αν μπορώ να τολμήσω να το πω) στον Τοξότη (Κένταυρος είναι ο Τοξότης στο σύμβολό του). Θεωρείται καλός στη Παρθένο και στον Τοξότη. Κυβερνήτης και σε έξαρση στα ζώδια αυτά. Πολλοί τον τοποθετούν στη Παρθένο ως κυβερνήτη, αλλά κατά τη δική μου άποψη είναι στον Τοξότη, επειδή πάνω απ' όλα ήταν θεϊκός, Δάσκαλος, σοφός (Τοξότης) και μετά θεραπευτής (Παρθένος). Και στα δύο ζώδια όμως είναι καλός. Βέβαια παντού προσφέρει σημαντικό έργο.

Δεν θα έλεγα πως φέρνει τύχη στα αισθηματικά ακριβώς. Αλλά όταν ενεργοποιείται σε μία συναστρία ή σε μία γνωριμία, αναζητάμε μέσω του άλλου προσώπου να επουλώσουμε τις τραυματικές μας εμπειρίες και τις ανασφάλειές μας. Γι' αυτό και όντως είναι ενεργός σε συναισθηματικές σχέσεις αρκετές φορές. Διαφωνώ ριζικά και το έχω γράψει στο τελευταίο μου βιβλίο, με τη θέση κάποιου σάιτ, όπου αναφέρει τον Χείρωνα ως τον σύντροφο γάμου και την Ήρα ως σεξουαλική σύντροφο. Πιστεύω η έλλειψη γνώσης της μυθολογίας μας σε βάθος, οδηγεί κάποιους αστρολόγους να πέφτουν έξω στα συμπεράσματά τους. Ο Χείρωνας ήταν θεός, αν και αποποιήθηκε την αθανασία τελικά. Έργο του ήταν η διδασκαλία των ανθρώπων. Η Ήρα ήταν πάντα σύμβολο της νόμιμης σχέσης και προστάτιδα του γάμου. Σεξουαλική σύντροφος δεν ήταν.

Πιστεύω να σας κάλυψα

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Οταν ο χειρων του ανδρα ειναι σε συνοδο με τον ηλιο και την αφροδιτη της γυναικας στο 2ο οικο της τι σημαινει σε μια συναστρια? Ειναι ενεργοποιημενος δηλαδη σε αυτη τη θεση?

Ό,τι έχω διαβάσει για τον Χείρωνα μέχρι σήμερα μου φαίνεται φοβερά κλισέ που περικλείεται σε δυο λέξεις: τραύμα - θεραπεία. Σύμφωνα μ' αυτό το κλισέ λοιπόν ή ο άντρας θα δημιουργήσει στην γυναίκα τραύματα κι αυτή... θα το ρίξει στην σπατάλη (2ος οίκος) για να θεραπευτεί ή θα την εκμεταλλευτεί οικονομικά κι αυτό θα της δημιουργήσει... κάποιο ψυχικό τραύμα ή θα την βοηθήσει να ξεπεράσει... οικονομικά της τραύματα! Υπάρχουν φυσικά κι άλλες εκδοχές ανάλογα με τον τρόπο που θα ερμηνεύσει κανείς αυτό το κλισέ.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)