- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 36
-
02-10-2007, 04:06 PM #11
Re: Επιρροή Κρόνου σε σύνοδο με μεσουράνημα;
Νομίζω ότι ο Βασίλης θέλει να πει ότι ο Κρόνος σε μαθαίνει να δέχεσαι τη μοναξιά για παράδειγμα: υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να είναι συνέχεια με άτομα γιατί δεν τους αρέσει η μοναξιά. Απλά, αυτή η όψη σε βοηθάει να τα βρεις με τον εαυτό και να μην φοβάσαι να μείνεις μόνος/η για 2 ώρες. Αυτό νομίζω ότι εννοεί.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
02-10-2007, 04:15 PM #12
Αυτό δεν ταιριάζει και πολύ με την τάση του να συγκετρώνεις γύρω σου πρόσωπα πληκτικά και πιεστικά. Μάλλον δημιουργεί συνειρμούς πως αναπτύσσεται αυτή η τάση γιατί ακριβώς οι πιθανότητες να βρεί κανείς αυτό που του ταιριάζει πραγματικά είναι ελάχιστες.
-
02-10-2007, 04:20 PM #13
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
02-10-2007, 04:33 PM #14
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν είπα ότι ο Κρόνος είναι τρομακτικός ή κακός, αλλά μέσα από αυτό το τετράγωνο έρχεται να βοηθήσει.
Ανέφερα το παράδειγμα αυτό γιατί αυτή η όψη (προσωπικά ) με εκφράζει, τουλάχιστον μέχρι πρότεινος:bigsmile:
Ο Κρόνος γενικά περιορίζει την έκφραση της Αφροδίτης. Μέχρι εδώ σωστά?
¶λλος για να μην πληγωθεί είτε είναι προσεκτικός στις επιλογές του ως προς τους συντρόφους (όπως αναφέρθηκε παραπάνω - δεν θυμάμαι από ποιον/α). ¶λλος είναι τόσο επιφυλακτικός και φοβάται μήπως μείνει μόνος/η, που πέφτει σε λάθος άτομα. Επιλέγει (ίσως ασυναίσθητα αυτά τα πχ. πληκτικά, βαρετά, αδιάφορα άτομα), μέχρι που ενεργοποιήτε (με κάποιο τρόπο) αυτή η όψη και σε φέρνει αντιμέτωπο με αυτό. Σε κάνει να μη φοβάσαι τη μοναξιά. Δλδ, να μην κάνεις βιαστικές επιλογές αλλά το "σωστό" άτομο.
Αυτό νομίζω ότι θέλει να πει ο Βασίλης.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
02-10-2007, 04:51 PM #15
Εντάξει,από προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να ξέρω,δεν έχω κανένα τετράγωνο του κρόνου στο χάρτη μου.Επειδή όμως απασχολεί πολύ κόσμο αυτό το θέμα και επειδή καλώς ή κακώς όσοι διαβάζουν όσα γράφουμε δεν έχουν το επίπεδο το δικό σου,το δικό μου και του Βασίλη,ίσως είναι λίγο δύσκολο κάθε φορά να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τους γρίφους του καθενός από μας.Ο μη γνωρίζων θα σκεφτεί α νατο,έχω αυτό το τετραγωνο,άρα μια ζωή θα έλκω άτομα πληκτικά,τετέλεσθε.Ή θα πρέπει να μάθω να αποδέχομαι τη μοναξιά,γιατί άραγε εγώ κι όχι κάποιος άλλος;;Είναι του κάρμα μου να μείνω μόνος;;;Μια ματιά κάθε μέρα στο φόρουμ αρκεί για να το διαπιστώσεις,και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο τετράγωνο...
Ότι περιορίζει την έκφραση της αφροδίτης,καμια αμφιβολία.Δεν είναι απαραίτητο όμως να είναι μόνο σ αυτόν τον τομέα.Μπορεί να είναι και στα οικονομικά,ή στις όποιες ευχάριστες ασχολίες ενός ανθρώπου.Μπορεί να είναι και αυτό που αναφέρει ο Βασίλης.Εκατομμύρια μπορεί,κανένα οπωσδήποτε όμως.
Μην ανησυχείς,δε σε κατηγόρησα για κάτι που δεν είπες
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
02-10-2007, 04:55 PM #16
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
02-10-2007, 04:57 PM #17
Η οικοθεσία λέει πολλά... μα πάρα πολλά! Αν είναι δυνατόν να εξετάζαμε έτσι απλά κάθε όψη
-
02-10-2007, 05:07 PM #18
Πάντως, διαβάζοντας τα παραπάνω ήθελα απλώς να πω ότι συμφωνώ με την άποψη του κυρίου Παπαδολιά ως προς το ότι εδώ μιλαμε για τετράγωνο αφροδίτης κρόνου...Σε μια πιο ευνοική όψη(τρίγωνο πχ) λογικό είναι να έχουμε πιο θετικές επηροές του κρόνου... Όσο για το βιβλίο της κυρίας Ντάκου που τυχαίνει να έχω διαβάσει, είναι αλήθεια οτι για τη συγκεκριμένη όψη δε μιλά με τραγικούς χαρακτηρισμούς, άλλα όπως και να το κάνεις δεν είναι και ότι καλύτερο για να βαραίνει τον χαρτη καποιου...! Αυτό που πιστεύω είναι οτι οι επηροές των πλανητών είναι απλώς επηροές, το πως θα τις χειριστεί κάποιος είναι δικό του θέμα !!!
¶λλωστε σε ένα χαρτη βρίσκεις (ευτυχώς) παραπάνω απο μια σημαντικές όψεις, κάποιες καλές,κάποιες άλλες όχι και τόσο καλές... Διαβάζοντας το χάρτη σου στόχο εχεις (τουλαχιστον αυτον το στόχο έχω εγώ) να καταλάβεις λιγο καλύτερα τον εαυτό σου, τα θετικά και τα αρνητικά και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς στα σημεία όπου υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ας μην ξεχνάμε οτι εμείς είμαστε αυτή που χαράζουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε και άρα είμαστε υπεύθυνοι κατα κάποιο τρόπο των πράξεων μας, που είναι απόρροια των επιλογών μας.
Αυτά...
-
02-10-2007, 05:07 PM #19
-
02-10-2007, 05:10 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.