s
Η μέρα των Εκλογών με εργαλεία ωριαίας αστρολογίας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Η μέρα των Εκλογών με εργαλεία ωριαίας αστρολογίας

Δεν είναι θράσσος νομίζω
    Αρκετοί κάναμε κάποιες αστρολογικές εκτιμήσεις με διάφορες τεχνικές. Λυπάμαι που δεν προλάβαμε να τις ολοκληρώσουμε για να δημοσιευθούν. Και οι δικές μας λοιπόν, που δεν έχουμε πρόβλημα να τις γράψουμε γιατί δεν είμαστε αστρολόγοι για να εκτεθούμε προς αυτή την τάση στρέφονται. Ότι ο Καραμανλής θα είναι ο νικητής των εκλογών με διαφορά από 1,5-3 μονάδες.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Και επανέρχομαι σήμερα για να σας πω ότι δεν επιτεύχθηκε πλήρως το ζητούμενο για μένα. fficeffice" />>>
    Με τον εκλογικό νόμο αυτό (τον επί το αναλογικότερο) είχαμε την μοναδική μάλλον ευκαιρία (γιατί φοβάμαι ότι θα τον αλλάξουν πάλι μετά τα χθεσινά εγκεφαλικά) να ανατρέψουμε το πολιτικώς ορθόν που λέει «μια αυτοδυναμία είναι το πιο ορθό για τη χώρα» όπως αναφέρει η αγαπητή friary. Αυτό ακριβώς δεν πρέπει να θεωρείται πια σωστό και ορθό και αυτό θεωρείται λανθασμένα –κατά τη γνώμη μου- «ισορροπία» σ’ αυτή τη χώρα. >>
    Ακριβώς λοιπόν επειδή αυτό που πιστεύαμε ως τώρα ως «ορθό» δημιούργησε μεταπολιτευτικά ένα ατέλειωτο φαγοπότι και μια πλήρη ακυβερνησία έπρεπε να ανατραπεί.>>
    >>
    Το να ενισχυθούν πολύ (περισσότερο από ότι συνέβη τελικά) τα μικρά κόμματα είχε για μένα δύο στόχους: ο ένας ήταν να χάσουν τα δυο μεγάλα τη δύναμη τους, που τους επιτρέπει τόσα χρόνια να διατηρούν την περιβόητη ισορροπία (για λογαριασμό τους όμως, για να μη χαθούν τα καλά και τα συμφέροντα) και να αναγκαστούν να βρουν τρόπο να συνεργαστούν πάση θυσία. Ο δεύτερος ήταν να δούμε επιτέλους και τα «μικρά» στην εξουσία, δίπλα στο μέλι γιατί κριτική κάνω και εγώ όση θες, άσε τι σου τάζω εκ του ασφαλούς! Με αυτόν τον τρόπο θα τους αναγκάζαμε να μπουν σε μια άλλη πολιτική πραγματικότητα η οποία ισχύει σε πάρα πολλά κράτη αρκετά χρόνια τώρα. Είχαμε δηλαδή μια καλή ευκαιρία να χτυπήσουμε το σύστημα με τα δικά του όπλα (κι όχι καίγοντας και σπάζοντας, που και εγώ πολύ θα ήθελα για κανένα δίμηνο μόνο να καίω και σπάω :toung: ) και να τους αναγκάσουμε όλους να αναλάβουν κάποιες ευθύνες και δεν το κάναμε, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που έπρεπε. >>
    Ας είχαμε εκλογές κάθε χρόνο, ας γινόταν πανικός συνέχεια, ας είχαμε αστάθεια μόνιμα μέχρι να περάσουμε σε άλλη πραγματικότητα. ¶λλωστε πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γκρεμιστεί για να γεννηθεί το καινούριο και υγιές. Εντωμεταξύ θα υπάρξει και μια περίοδος αστάθειας, ωραία ας υπάρξει. >>
    >>
    ¶ρα δεν είμαστε έτοιμοι για αλλαγές ακόμα. Μας άρεσε πολύ που ξεκατινιαζόντουσαν μπροστά μας ποιος έκλεψε τα λιγότερα και αποφασίσαμε να μας κυβερνήσει ένας από τους δυο.>>
    Ο κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει (αυτό δεν είναι δικό μου αλλά δε θυμάμαι ποιος το είπε ).>>
    >>
    Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην πω συγχαρητήρια στον Αργοναύτη! :bigsmile: Έχει πολλά κρυφά ταλέντα το site τελικά! :toung::toung:>>
    Αργοναύτη, θέλω τις ημερομηνίες και τις ώρες των δυο αυτών (Καραμανλή, Παπανδρέου) καθώς και την ημερομηνία της ΝΔ, αν τις έχεις.>>

Μπράβο για το άρθρο αλλα θα κάνω πάλι το δικηγόρο του διαβόλου: Παρ όλη τη μακροσκελή ανάλυση του ωροσκοπίου την ημερα των εκλογών, ο k. Παϊζής - απέφυγε, δεν ήθελε, δεν μπόρεσε- κλπ. να πει κατά τη γνώμη του πιο θα είναι το αποτέλεσμα. Τότε τι προσφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση ο χείμαρρος αναλύσεων? Σκοπός της ωριαίας δεν είναi να πάρουμε κάποια απάντηση- ένδειξη για την έκβαση μιας κατάστασης?

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Προβλέπω ότι η νίκη του Καραμανλή είναι βέβαια, ακόμα κι αν χρειαστεί δεύτερος γύρος (που δεν το βλέπω). Αν κάνω λάθος αστρολογικά, θα αποδεχθώ αντρίκια το λάθος μου μετά τις εκλογές. Υποθέτω όμως ότι τώρα για τη ΝΔ θα συμβεί αυτό που'χε συμβεί και το 2000 όταν ο κ.Σημίτης κέρδισε με το ζόρι δεύτερη φορά όταν κανείς δεν το περίμενε. Συγχωρέστε με για το θράσος μου :embarrest.
    Τελικά Αργοναύτη είχες δίκιο! Αν και δεν μπορούσα τις μέρες πριν τις εκλογές να διαβάσω τις αστρολογικές αναλύσεις,είχα την αίσθηση της αποδυνάμωσης για τον Κύριο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ...Συγχαρητήρια και σε εσένα και στον Κ.Παϊζή!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Quote Originally Posted by Markisia View Post
    Μπράβο για το άρθρο αλλα θα κάνω πάλι το δικηγόρο του διαβόλου: Παρ όλη τη μακροσκελή ανάλυση του ωροσκοπίου την ημερα των εκλογών, ο k. Παϊζής - απέφυγε, δεν ήθελε, δεν μπόρεσε- κλπ. να πει κατά τη γνώμη του πιο θα είναι το αποτέλεσμα. Τότε τι προσφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση ο χείμαρρος αναλύσεων? Σκοπός της ωριαίας δεν είναi να πάρουμε κάποια απάντηση- ένδειξη για την έκβαση μιας κατάστασης?
    Ε θα ήταν σε άσχημη μέρα και δεν του έβγαινε μάλλον
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρια

Σαφως και ειναι δεκτες ολες οι αποψεις που εκφραζονται εδω.Ομως εγω θεωρω οτι μια πολιτικη προβλεψη οσο καλος και αν ειναι ο αστρολογος ενεχει τον κινδυνο εμπλοκης συναισθηματος στην ερμηνεια της αρα η τελικη ερμηνεια ενος χαρτη μπορει να αποτελεσει προβλημα.Αυτο που κρατησα εγω απο την ερμηνεια του κ.Παιζη και των λοιπων ειναι οι θεσεις και οι οψεις στον ωριαιο χαρτη.Αυτο και θα χρησιμεψει σαν εργαλειο ερμηνειας καποιου χαρτη παρακατω.Η Αστρολογια και δη η ωριαια δεν ειναι μαντεια δειχνει την πιθανοτερη εκβαση του ερωτηματος.Ολοι ομως οταν εχουμε εμπλοκη και θεση πανω στο ερωτημα ειδικα εδω που εχουμε να κανουμε με πολιτικη μπορει να κανουμε και λαθος.(Μην ξεχναμε οτι σε μια τετοια ερωτηση ο ερωτων και ο αστρολογος ειναι το αυτο προσωπο).....Αυτο δεν αναιρει ουτε την γνωση ουτε αλλες προβλεψεις που εχουν γινει με επιτυχια στο παρελθον.
    Ο δικηγορος του διαβολου.....:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Η Σίμου έπεσε μέσα πάντως. Και οι εκτιμήσεις "άλλων" από εδώ μέσα είχαν ακρίβεια
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    λιλλιαν

ειμαι μια παρθενοσ που διαβασα τωρα την προβλεψη σου ευτυχωσ τωρα που διαψευτηκεσ μηπωσ πρεπει να μελετησησ καλυτερα αστρολογια κ τα συμπερασματα σου να ειναι αντικειμενικοτερα και ποιο διαλακτικοτερα ειπαμε οτι η αστρολογικη τεχνη δειχνει τασεισ δε βγαζει τελειωτικα αποτελεσματα :embarrest

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)