- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 168
Thread: Με πόνο ψυχής...
-
29-06-2007, 01:43 AM #11
Re: Με πόνο ψυχής...
NA ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΞΩΩΩΩΩ. ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔΑΣ;
Χμ... όχι αυτό έπρεπε να μου το ρωτήσει άλλος. Σόρρυ στο μπαχαλοκοινόβιο που το πληρώνουν κιόλας (από κάτω λέει Δωρεάν forum, Δημιουργήστε το δικό σας φόρουμ δωρεάν!) επικρατεί αταξία και χάνομαι λίγο.
Παρεπιπτόντως οκ είναι για κλάματα αλλά μη γράφουμε και εμείς με τεράστια γράμματα μωρέ. Και θα θυμάστε δεν χτυπάμε ποτέ κάποιον που είναι αδύναμος και παρακαλάει για οίκτο. Να είστε κόσμιοι με τους αστροΣΟΥΡΕΑΛ... :bigsmile:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
29-06-2007, 01:52 AM #12
Κι εγώ ερωτώ:
αν φύγεις εσύ, σε τί σουρεάλ κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα ;;; :blink:
-
29-06-2007, 07:34 AM #13
Εγω λέω να πάει ο Ντελ Πιέρρο στο καλό γιατί λειτουργει διασπαστικα και πολωτικά εις
βάρος αυτού του φοβερού, μοναδικού, αξεπέραστου, δημοκρατικού ιστοτόπου
"Μαγκα πιασε το γεφύρι, Μπάτσε πλάσε ενα απίδι"
το εμπνεύστηκα από την αξεπέραστη λογοτεχνική δεινότητα αστρολόγου που έχει ανάγκη από στρίφωμαΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-06-2007, 09:42 AM #14
ΠΑΛΙ έχασα επεισόδιο;;;:unsure:
ΟΙ σουρεάλ φταίνε για το καθολικό μπλάκ άουτ στην Σαλονίκη υποψιάζομαι:notrust:
dell pierro μη φυγεις μήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ,το ρευμα ξαναηρθε, τα σατανικά σχεδια του Γκαργκαμέλ και της Κλώκλώ ακυρώθηκαν!:nuts:
Και τώρα πιά θα λάμψει η αλήθεια της ρημάδας...αν δεν καεί καμιά ασφάλεια.:worried:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
29-06-2007, 12:29 PM #15
Εδώ ο κόσμος σε έχει ανάγκη κι εσύ πας να την κάνεις? (Μεταξύ μας καλά κάνεις) και ποιος θα μας δίνει τώρα τα φώτα του έε????????
-
29-06-2007, 01:04 PM #16
Αγαπητέ Dell Piero, μόλις έλαβα 11.742 pm από κάτι Μέλη, που απεγνωσμένα εκλιπαρούν γιά την ενεργή παραμονή σου.
Έλα, άντε, κάνε μας το χατίρι, καλή παρέα είμαστε. Ελπίζουμε να εισακουστούμε
-
29-06-2007, 01:12 PM #17
ΑΑΑΑΑΑΑΑ όχι τέτοια. Αυτό που κάνεις είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. ΜΗΝ αναφέρεις νούμερα διότι πληγώνεται το ΜαΓαζή της ανυπαρξίας...
Πάω να συντονίσω το Κέντρο Επιχειρήσεων γιατί οι επιθέσεις είναι απανωτές. Ο αστροΣΟΥΡΕΑΛ της 12ης χιλιετίας δίνει ρέστα.
ΜΕΤΑΝΟΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
29-06-2007, 01:16 PM #18
Θωμάκο μου, ηρέμησε γιατί πολλές στις συνομιλίες που έκανες υπήρχαν και άλλοι που ακούγανε και αν χρειαστεί υπάρχει δυνατότητα να δούνε και να ακούσουνε όλοι τι έλεγες τηλεφωνικά και σε εμένα (όταν μιλήσαμε) αλλά και στον Σωκράτη.
Η καλύτερη λύση που βλέπω για το σοβαρό πρόβλημα που έχεις με τα ρούχα σου είναι ένα ποτηράκι ξίδι σε συνδυασμό με ένα κρύο ντους. Θα σε βοηθήσουν να βρεις καλύτερους και πιο αποδοτικούς τρόπους για να καλύψεις την ανασφάλεια που σου δημιουργεί η μειωμένη σεξουαλική ικανότητα (δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ψυχολογίας για να καταλάβει κανείς ότι ένα άτομο που προβάλλει τόσο έντονα τα υποτιθέμενα στοιχεία του ...ανδρισμού του προφανώς και έχει κάποιο πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα και ξεσπά αλλού, θέλοντας να το καλύψει, αφού δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει).
Εν πάση περιπτώσει, μπορείς να λες όσα ψέματα θες (γιατί είσαι ψεύτης, Θωμάκο μου) στο ανεκδιήγητο παρδαλό μαγαζάκι σου, ούτως ή άλλως εσείς οι 15 τα διαβάζετε και όσοι έρχονται για να διαπιστώσουν το σημείο που μπορεί να κατρακυλήσει η ανθρώπινη αντίληψη. Κυνήγα τους οχτρούς και τους κακούς, καλά τα πας για διασκεδαστής, μόνο πρόσεξε τον Ποσειδώνα σου, ρε Θωμάκο μου, μπορεί και να πιστέψεις και εσύ ο ίδιος αυτά που λες (ή μήπως τα πιστεύεις ήδη; )
Εγώ πάντως θα προσεύχομαι για εσένα, είναι κρίμα τέτοιος άντρακλας και να χτυπιέται γιατί η άτιμη η κενωνία του φέρεται τόσο σκληρά. Και κεράκι θα σου ανάψω, ίσα με το μπόι σου καλέ, και ευχέλαιο θα κάνω και πέντε μάντρα για πάρτη σου θα πω, μπας και σου κάνει κούκου το πνεύμα του Σύμπαντος.
Μην διστάζεις να ζητήσεις οποιαδήποτε βοήθεια, είτε από εμένα είτε από οποιονδήποτε εδώ, είτε για τεχνικό είτε για αστρολογικό είτε για ψυχολογικό θέμα ή απορία σου.
Θωμάκο μου, κουράγιο, είμαστε δίπλα σουΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
29-06-2007, 01:24 PM #19
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
29-06-2007, 01:33 PM #20
τώρα θα φύγεις...που θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο...???!!! Προτείνω συνεργασία με Acropolis ΑΧΕΠΕΥ, JPM για επενδητικό σύμβουλο και Πρόεδρο Δ.Σ. Α.Σημαιοφορίδη...αντε και σε καλή μεριά!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.