s
[Συζήτηση] Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 62

Re: Αντίθεση Ηλίου Ποσειδώνα

γειά σας και καλή χρονιά σε όλους!

διαβάζοντας το άρθρο του κ. ¶ρχου διαπίστωσα ότι έχω αυτή την όψη στο γενέθλιο χάρτη μου. αναφέρετε μάλιστα ότι αυτή η όψη είναι πλήττει όσους ανήκουν στο ζώδιο των διδύμων και τοξότη(είμαι δίδυμος με ορωσκόπο τοξότη). επίσης σε όσους η αντίθεση αυτή συμβαίνει στον 1ο -7ο οίκο προκάλει σημαντικές αναταραχές στη συναισθηματική ζωή(προσωπικά σε αυτους τους οίκους συμβαίνει η αντίθεση).....έχω αρχίσει και ανησυχώ...αν κάποιος γνωρίζει επιπλέον στοιχεία(αν και το άρθρο είναι πλήρες κατατοπιστικό)θα ήθελα να με βοηθήσει..ευχαριστώ!!

Quote Originally Posted by vicky24 View Post
    γειά σας και καλή χρονιά σε όλους!

διαβάζοντας το άρθρο του κ. ¶ρχου διαπίστωσα ότι έχω αυτή την όψη στο γενέθλιο χάρτη μου. αναφέρετε μάλιστα ότι αυτή η όψη είναι πλήττει όσους ανήκουν στο ζώδιο των διδύμων και τοξότη(είμαι δίδυμος με ορωσκόπο τοξότη). επίσης σε όσους η αντίθεση αυτή συμβαίνει στον 1ο -7ο οίκο προκάλει σημαντικές αναταραχές στη συναισθηματική ζωή(προσωπικά σε αυτους τους οίκους συμβαίνει η αντίθεση).....έχω αρχίσει και ανησυχώ...αν κάποιος γνωρίζει επιπλέον στοιχεία(αν και το άρθρο είναι πλήρες κατατοπιστικό)θα ήθελα να με βοηθήσει..ευχαριστώ!!
    Να μην ανησυχείς γιατί δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου (όχι άκόμα τουλάχιστον :nuts: ). Όπως θα σου πούνε και άλλοι δεν κοιτάμε μεμονωμένες τις όψεις αλλά σε συνδυασμό με το σύνολο του χάρτη. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην έχεις και κάποιες άλλες όψεις που θα βοηθούν αρκετά να εξισορροπείς τις άσχημες "προδιαγραφές" . Και στην απίθανη περίπτωση που δεν θα έχεις κάτι βοηθητικό ακόμα και μέσα στην αναταραχή που νομίζεις ότι θα έχεις μπορείς να βρεις θετικά. Ουδέν κακόν αμιγές καλού (που λέει και η ¶ντζελα )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Πάλι καλά που ποστάρετε απορίες βρε παιδιά και διαβάζουμε κάποια άρθρα που μας είχαν διαφύγει. Εμένα μου είχε διαφύγει αυτό το άρθρο και το διάβασα σήμερα. Κάποια στιγμή κάπου στη μέση του άρθρου αισθάνθηκα πολύ ωραία. Διάβαζα τη δουλειά κάποιου που δεν λυπήθηκε κόπο και χρόνο να ψάξει ένα ζήτημα και να καταθέσει αναλυτικές και συγκεκριμένες απόψεις - και επιπλέον σε κατανοητή γλώσσα.
    Τι να πω. Συγχαρητήρια για τη δουλειά και την παρουσίαση. Πάντα τέτοια.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

καταπληκτικο αρθρο, με βοηθησε πολυ να καταλαβω πολλα για μενα!!

Όνομα:
    Μαρία

"Τα άτομα λοιπόν με την αντίθεση αυτή, ζουν όλη τη ζωή τους πάνω σε μία σκηνή προσωπικού δράματος, ενός τραγικού έργου που –δυστυχώς- παίζουν, σκηνοθετούν και πρωταγωνιστούν οι ίδιοι. Οι κομπάρσοι είναι όλοι οι υπόλοιποι -όμως πολύ περίτεχνα τους πείθει ότι τελικά αυτός είναι ο κομπάρσος και για όλους εκείνους θυσιάζεται!"

Αυτό το έχω δει σε άτομο με σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, στο Λέοντα παρακαλώ! Όλοι τη ζηλεύουν, όλοι τη φθονούν, είναι η καλύτερη, όλοι ωχριούν μπροστά της!
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Ιουλία

Αυτό είναι ένα άρθρο που -παρά τον τίτλο του- καταλήγει να αναφέρεται ειδικά στην αντίθεση 2 συγκεκριμένων ζωδίων.

Θεωρώ ότι ξεφεύγει πάρα πολύ από το κυρίως θέμα που είναι η γενική ερμηνεία της όψης και γίνεται υπερβολικό έως προσβλητικό για τα άτομα που έχουν αυτήν τη συγκεκριμένη όψη στα δυο αυτά ζώδια. Επίσης είναι και απόλυτο. Ο αστρολόγος όμως που γράφει τόσο απόλυτα θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η ζωή και η προσωπικότητα των ανθρώπων δεν εξαρτάται από μια και μόνο όψη ακόμα κι αν αυτή είναι τόσο δυνατή όσο η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα.

Και επειδή έχω στο χάρτη μου αυτήν ακριβώς την όψη σε αυτά τα 2 ζώδια -και πολλές άλλες αξιοζήλευτες όμως- έχω να πω σε όσους το διάβασαν και την έχουν και εκείνοι το εξής:

Οι όψεις δεν έχουν μόνο τις ερμηνείες που βολεύει ή αρέσει σε κάποιους. Ως εκ τούτου και με τη συγκεκριμένη όψη, μπορείς να εξαπατηθείς πολύ εύκολα από τον κάθε παρανοϊκό, επιτήδειο, χειριστικό, κ.λ.π. -ισχύει αυτό- ΑΛΛΑ με την ίδια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ευκολία μπορείς να εξαπατήσεις και εσύ (αυτός που έχει την όψη στο χάρτη του).

Αυτό να το θυμάστε και να μάθετε να το χρησιμοποιείτε. Και τότε βλέπουμε "πόσα απίδια χωράει ο σάκος... " :bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by julie_iliadi View Post
    Αυτό είναι ένα άρθρο που -παρά τον τίτλο του- καταλήγει να αναφέρεται ειδικά στην αντίθεση 2 συγκεκριμένων ζωδίων.

Θεωρώ ότι ξεφεύγει πάρα πολύ από το κυρίως θέμα που είναι η γενική ερμηνεία της όψης και γίνεται υπερβολικό έως προσβλητικό για τα άτομα που έχουν αυτήν τη συγκεκριμένη όψη στα δυο αυτά ζώδια. Επίσης είναι και απόλυτο. Ο αστρολόγος όμως που γράφει τόσο απόλυτα θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η ζωή και η προσωπικότητα των ανθρώπων δεν εξαρτάται από μια και μόνο όψη ακόμα κι αν αυτή είναι τόσο δυνατή όσο η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα.

Και επειδή έχω στο χάρτη μου αυτήν ακριβώς την όψη σε αυτά τα 2 ζώδια -και πολλές άλλες αξιοζήλευτες όμως- έχω να πω σε όσους το διάβασαν και την έχουν και εκείνοι το εξής:

Οι όψεις δεν έχουν μόνο τις ερμηνείες που βολεύει ή αρέσει σε κάποιους. Ως εκ τούτου και με τη συγκεκριμένη όψη, μπορείς να εξαπατηθείς πολύ εύκολα από τον κάθε παρανοϊκό, επιτήδειο, χειριστικό, κ.λ.π. -ισχύει αυτό- ΑΛΛΑ με την ίδια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ευκολία μπορείς να εξαπατήσεις και εσύ (αυτός που έχει την όψη στο χάρτη του).

Αυτό να το θυμάστε και να μάθετε να το χρησιμοποιείτε. Και τότε βλέπουμε "πόσα απίδια χωράει ο σάκος... " :bigsmile::bigsmile:
    Για ποια δυο ζώδια μιλάς; Γίνεται λόγος για τον άξονα Διδύμων-Τοξότη;

Υπάρχουν και αξιοζήλευτες (αστρολογικές) όψεις;;; Κι οι υπόλοιπες τι είναι; Αξιοκατάκριτες;

Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Ράνια

Οτι γίνεται, γίνεται Leoma! Οπως και για τον αξονα Καρκίνου-Αιγόκερου---->

Οι χειρότερες αντιθέσεις μεταξύ Ήλιου και Ποσειδώνα για το άτομο, είναι στα ζώδια του Διδύμου–Τοξότη και στον Καρκίνο–Αιγόκερω. Αυτό συμβαίνει διότι στις θέσεις αυτές υπάρχει μεγάλη άνοδος ή κάθοδος των πλανητών με αποτέλεσμα να βρίσκονται πιο συχνά σε κατάσταση Hidek και σε κατάσταση Exdek. Οι χειρότερες βέβαια θέσεις είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τις 22ο Διδύμου μέχρι και τις 8ο Καρκίνου -και όσο απομακρυνόμαστε από αυτή τη ζώνη, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα τις αντίθεσης.
    To θεμα ειναι γιατι να μην γίνεται??? :unsure: Απ' ότι θυμάμαι υπήρξαν κι αλλα παρόμοια αρθρα όπως αυτο για την σύνοδο Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο και δεν βγήκε μια ολόκληρη γενιά να διαμαρτυρηθεί. Εννοείται πως δεν μιλάει μια οψη για εναν ολοκληρο χαρτη. οπως και οτι μια όψη εχει και τις καλές της, και τις κακές της πλευρές κάτι που το λέει και στο παρόν άρθρο ο κ. Αρχος. Πάλι όμως τα ιδια θα λέμε? :sick: Εγώ πάντως δεν το ειχα διαβάσει, και επι την ευκαιρία θεωρώ οτι είναι από τα καλύτερα που εχουν γραφτεί.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Για ποια δυο ζώδια μιλάς; Γίνεται λόγος για τον άξονα Διδύμων-Τοξότη;

Υπάρχουν και αξιοζήλευτες (αστρολογικές) όψεις;;; Κι οι υπόλοιπες τι είναι; Αξιοκατάκριτες;

Αξιοζήλευτες δε λες τίποτα, τόσο αξιοζήλευτες που πουλούνε και αγοράζουνε για πλάκα κάτι απατεώνες ολκής .....
    αξιοκατάκριτα είναι άλλα

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Γιατι αυτη η αποτομη επιθεση?
    Στο κατω κατω ενα αρθρο ειναι...

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)