- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 25
Thread: Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές
-
20-04-2007, 07:58 PM #11
re: Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές
Καπου διαβασα οτι οι οψεις που κανουν οι πλανητες οπως ο κρονος η ο πλουτωνας μεταξυ τους εχουν μεγαλυτερη επιρροη σε ωροσκοπια χωρων παρα σε προσωπικα ωροσκοπια λογω της αργης τους κινησης.Ισχυει κατι τετοιο?
-
23-04-2007, 06:15 PM #12
Ανάλογα γιατί αν για παράδειγμα ένας απο τους δύο αυτούς πλανήτες είναι γωνιακός τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε πολύ προσωπικά ζητήματα να εμφανίζονται στην προσωπική ζωή κάποιων ατόμων, επίσης το ίδιο σημαντικός θα είναι και αν αυτοί οι πλανήτες κυβερνούν γωνιακούς οίκους.
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
23-04-2007, 09:36 PM #13
Για να καταλαβω κυριε Αρχο το οτι εμενα ο Κρονος κυβερναει τον 7ο και ειναι στον 12ο, ενω ο Πλουτωνας ειναι στον 4ο σημαινει οτι σαφως θα εχουν επιρροη οι οποιες οψεις κανουν απο διελευση οι αργοι πλανητες?
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
23-04-2007, 09:50 PM #14
-
23-04-2007, 09:53 PM #15
Ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση.
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
05-05-2009, 08:00 AM #16
καλημερα.το ιδιο ισχυει κ οταν ο διελαυνων πλουτωνας κανει συνοδο με γενεθλιο κρονο κ αντιθεση με γενεθλιο αρη σε 12ο οικο?
-
13-12-2009, 02:30 PM #17
Κύριε Αρχο καλημέρα. Θα ηθελα μια διευκρίνηση, ως προς τα παραπάνω, γράφετε κάπου ότι το άρθρο δεν αφορά τόσο το γενέθλιο χάρτη, όσο τις διελέυσεις των πλανητών αυτών και τις όψεις που κάνουν τότε. Ως ζυγός έχω επιστροφή του Κρόνου στον πρώτο οίκο αυτό το διάστημα. Ομως και η θέση του πλούτωνα από τη στιγμή που μπήκε στον Αιγόκερω,στον 5ο οίκο μου, συνοδέυτηκε από το θάνατο ενός αγαπημένου μου προσώπου. Εχω την αίσθηση ότι το "τέλος μιας σχέσης " που περιγράφετε παραπάνω, σαν Κρόνια δοκιμασία, τη βιώνω μάλλον αυτοκαταστροφικά, σαν να με επιρρεάζει περισσότερο ο Πλούτωνας παρά ο κρόνος.
"Όταν συνειδητοποιήσει τι έκανε θα είναι αργά γιατί ήδη θα έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ τον εαυτό του και τους γύρω του που τελικά θα έχει φτιάξει ένα βδέλυγμα που μόνο καταστροφή μοναξιά και θάνατο μπορεί να προκαλέσει μιας και η ζήλια και η έλλειψη αυτοπεποίθησης θα κυριαρχούν." Αναφέρεστε στο πως κάποιος προσπαθεί να κερδίσει και να κρατήσει κάποιον, ή στο πώς μπορεί να χωρίσει?
Μια σχέση που ήταν Η Σχέση με κεφαλαία, τώρα έχει φθινει τόσο πολύ, ωστόσο το δίλλημα του χωρισμού με βασανίζει και παιδεύει και τους δυό μας, σε σημείο που όλα μου φαίνονται μάυρα και ανυπόφορα πια, δεν ξέρω αν η ελπίδα βρίσκετε σε ένα μέλλον όπου θα συνεχίζουμε μαζί και όλα θα φτιάξουν, ή σε ένα μέλλον άγνωστο που μπορεί ναρθει κάτι καλύτερο. Αυτή είναι άραγε μια Κρόνια ή μια Πλουτώνια δοκιμασία? Στον γενέθλιο έχω πλούτωνα σε σύνοδο με τον ήλιο μου στο Ζυγό(2ος οίκος), και γενικά καταλαβαίνω ότι είμαι κτητική και κυριαρχική στους ανθρώπους που αγαπάω. Φοβάμαι ότι μπορεί να διώχνω με τη συμπεριφορά μου έναν άνθρωπο που αγάπησα, και μετά από καιρό να διαπιστώσω ότι έκαν λάθος, αφου τον έχω πληγώσει ανεπανόρθωτα.
Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος, απλά βιώνω μια περίοδο αφόρητης μοναξιάς, άλλαξα σπίτι, τόπο κατοικίας, οι δικοί μου άνθρωποι βρίσκονται όλοι πολυ μακρυά, και δεν ξέρω που βγάζει ο δρόμος, και άν υπάρχει επιστροφή....
-
13-12-2009, 07:04 PM #18
Εγω που τετοιες οψεις εχω στο γεννεθλιο μου τι σημαινει οτι θα βιωνω παντα μοναξια?Σεληνη και Πωσειδονας σε τετραγωνο Ηλιος και Πωσειδονας τριγωνο και ερμης κυβερνητης ωροσκοπου και 5ου οικου σε τριγωνο με Πωσειδονα και Πλουτωνας σε αντιθεση με ηλιο και Ερμη οι οποιοι βρισκονται και στον 12 οικο..Χαλια ετσι?Και επεισης αυτη η περιοδος που ζω ειναι ειναι πολυ δυσκολη και μοναχικη για μενα διελαυνων Κρονος στον 5ο οικο σε αντιθεση με την Αφροδιτη και Πλουτωνας στον 8ο σε τετραγωνο με την Αφροδιτη και δεν μιλαω μονο για σχεσεις επειδη η Αφροδιτη μου βρισκεται στον 11ο εχει επηρεασει και τις φιλιες..Αχ τι θα κανω?
-
23-03-2011, 01:42 AM #19
Re: Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές
Λοίπον εχω να εκφράσω απορία που ίσως να είναι λίγο ασχετη αλλά πρεπεί να την εκφράσω:P
Οταν ένα άτομο έχει κρόνο ,ποσειδώνα(ουρανό και βερτεξ) στον 5ο οίκο του δηλώνει οτι ερωτικά είναι μοναχικό άτομο?
υγ.κρόνος+ποσειδώνας όμως σχηματίζουν καλές όψεις στον γενέθλιο χάρτη του!
-
23-03-2011, 03:07 AM #20
Re: Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές
Δεν το είχα διαβάσει το άρθρο αυτό και μου άρεσε πολύ.Εμένα αυτόν τον καιρό βρίσκεται ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο μου,΄και ο Ποσειδώνας κάνει τρίγωνα με Σελήνη και Αρη.
Γενικά συναναστρέφομαι με κόσμο,όμως βαθιά μέσα μου δεν επικοινωνώ ουσιαστικά με κάποιο άτομο εκτός από την αδελφή μου.Χωρίς να είμαι μοιρολατρική και η ο γάμος μου περνάει μια κρίση,άρα και κει ένα παράπονο για μοναξιά υφίσταται.
Για ακόμα μια φορά εντυπωσιάστηκα κ.Αρχο.Αν ο καθένας μας αναλύσει μέσα του γιατί νιώθει μόνος κατά καιρούς,θα βρει τους λόγους,και μακάρι και τις λύσεις.Και μια στιγμή,να και οι αστρολογικοί λόγοι μπροστά μας,να επιβεβαιώνουν τα όσα λέτε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.