- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 75
Thread: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
-
30-11-2006, 02:16 PM #11
Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
Δεν έχεις άδικο Μαρίνα...Όμως είναι χειρότερο να αποκτάς τελικά σχέση με κάποιον φίλο σου και μετά να χωρίζεις(μπορεί βέβαια να μην χωρίσεις ποτέ και το εύχομαι), από το εκφράσεις να συναισθήματα σου και να μην υπάρξει συνέχεια!
Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία που ο κολλητός μου εξέφρασε τα συναισθήματά μου σε μένα ξέροντας ότι εγώ βρίσκομαι σε μια πολύχρονη σχέση,έχοντας χωρίσει την επί 5ετια κοπέλα του όπως είπε για μένα...
Δυστυχώς τον πίστεψα και επειδή όπως φάνηκε έτρεφα συναισθήματα γι'αυτόν χώρισα για να είμαι μαζί του πληγώνοντας μια ψυχή!(καλή είμαι και εγώ, θα 'επρεπε να ντρέπομαι :embarrest !!!!)
Αποτέλεσμα....Με παράτησε για να γυρίσει πρωην του :dizzy:
-
30-11-2006, 02:33 PM #12
-
30-11-2006, 02:43 PM #13
Ταύρος!!! Όπως και εγώ....
Αναγκάζομαι κιόλας να τον βλέπω κάθε μέρα λόγω δουλειάς!:nuts:
-
30-11-2006, 02:50 PM #14
Είδες! βιάστηκα να βγάλω συμπέρασμα:embarrest Πάντως ο Ταύρος με τέτοια συμπεριφορά δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό.:toung:
Τί να σου πω καλό κουράγιο, αλλά άμα βρεις ευκαιρία "ρίξτου" μια εκδίκηση, έτσι στο όνομα της παλιάς σας "φιλίας".:nuts: :toung: :toung: :toung:Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
30-11-2006, 02:55 PM #15
Για να πω την αλήθεια έχουν περάσει κοντά 2 χρόνια από τότε...
Παλιά υπήρχε το μίσος τώρα υπάρχει απλά η αδιαφορία...
Η ζωή συνεχίζεται και πιστεύω σε αυτό που λέγεται 'κάθε εμπόριο για καλό'!!!!
-
30-11-2006, 03:09 PM #16
-
30-11-2006, 06:20 PM #17
Α εγω παντως σαν σκορπιος τετοιες εκδικησεις μετα απο 2 χρονια δεν κανω!! Αν θα κανω θα κανω κατι εκεινη τη στιγμη ή εκεινη τη μερα αντε αμα ειναι βαρυ περιστατικο να δωσω και μια δυο βδομαδες(δεν μου χει τυχει)
Εν βρασμω ψυχης αν θα εκδικηθω!!!
Τι? Μου μου πες κατι που με πληγωσε?θα στα χωσω τοσο πολυ εκει που πονας που θα αισθανθεις ασχημα για τον εαυτο σου!! Αλλα πρεπει να ομολογησω οτι μεχρι σημερα δεν μου ετυχε κανενα βαρυ περιστατικο εκδικησης ευτυχως και μακρια απο μας!!!! Γενικα παντως για να θυμωσω σε καποιον μακροπροθεσμα ειναι δυσκολο συνηθως προσπαθω να μπω στην οπτικη του αλλου να δω γιατι εκανε οτι εκανε και γενικως μου περναει ο θυμος γρηγορα.οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
05-03-2007, 04:34 PM #18
Νομίζω και τα 2 μπορούν να υπάρξουν..Είμαι κοπέλα και έχω έναν κολλητό από το νηπιαγωγείο..Ποτέ δεν μπήκε το θέμα "έρωτας" αναμέσα μας παρόλο που υπήρξαμε μπακούρια και οι 2 σε ίδιες περιόδους..Μιλάμε κανονικά για τα πάντα και μάλιστα μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι συμβουλές που έχουμε δώσει κατά περιόδους ο ένας στον άλλον ήταν επιτυχημένες..
Πριν λίγο καιρό ένας φίλος μου μου εκμυστηρεύτηκε ότι νιώθει κάτι παραπάνω για μένα από απλή φιλία και όντας μόνη για αρκετό καιρό είπα να δοκιμάσω..Τελικά το γλυκό δεν πέτυχε και έχουμε παραμείνει φίλοι με ένα ακόμα θέμα συζήτησης..το πως λειτουργούμε σε μια σχέση...
Δεν νομίζω να είναι κακό ένας φίλος να γίνει εραστής διότι τι καλύτερο από κάποιον που σε ξέρει τόσο μα τοσο καλά...Τώρα το να γίνει ένας εραστής φίλος νομίζω πως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό...
-
05-03-2007, 06:10 PM #19
Ποτέ δεν είχα άντρα κολλητό κι ούτε έχω σκοπό να αποκτήσω. Έχω τις γυναίκες για φιλίες και τους άντρες για άλλα. Φύλαγε τα ρούχα σου να'χεις τα μισά...:toung:
Είμαι ninja!!!
-
05-03-2007, 11:23 PM #20
Εμεις οι δύο συμφωνούμε πάντα ρε παιδί μου...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.