s
Ο "στρίγγλος" του ζωδιακού; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 50
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Ο "στρίγγλος" του ζωδιακού;

Βρουτιτσα!
    Ερμης στον Λεων,Αρης στην Παρθενο,Καρκινος...are you talkin' to me;;;;:toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by roadrunner
    Βρουτιτσα!
    Ερμης στον Λεων,Αρης στην Παρθενο,Καρκινος...are you talkin' to me;;;;:toung:
    Ναι φυσικά και για εσένα μιλάω!!!:toung::toung::toung:
    Μην ανησυχείς! Παίρνει και εμένα η μπάλα!!!

Όνομα:
    Αντωνία

Άκουσα στριγγλιές και μπήκα...
    Από ότι κατάλαβα εμένα βάλατε στο μάτι. (με Ήλιο και΄Αρη στον καρκίνο) Κι αναρωτιόμουν γιατί να με φαγουρίζει άραγε το αυτί μου το δεξί ??
    Βάλατε κερί στα δικά σας αυτιά για να συνεχίσω??

Ξεκινάω φυσικά από το ότι είμαι η φωτεινή εξαίρεση από όλους τους συμπλεγματικούς. Γιατί μόνο οι άνθρωποι με ισχυρά κόμπλεξ είναι στρίγγλοι.
    Υπάρχει άρθρο με τα συμπέγματα για να δείτε. Ρίχτο Αγγελική και άσε τους μπακαλιάρους.....

Σύμπλεγμα συνήθως δημιουργήτε όταν θες να δράσεις, ξενινάς, μα κάτι σε φρενάρει. Όχι όμως εξωγενής παράγοντας. Πάλι από μέσα σου έρχεται το φρένο όπως ήρθε και το γκάζι. Κάτι σαν σελήνη στον κριό δηλαδή με άρη στον καρκίνο. Ένας Άρης που δεν μπορεί να δράσει όπως αυτός επιθυμεί, γυρίζει και δρά εσωτερικά. Είναι αδύνατον να μην δράσει κάπως. Το ζώδιο που βρίσκεται μας δείχνει τον τρόπο αυτό. ο Άρης κυβερνά και την αδρεναλίνη, η οποία ...βάζει τις φωνές, χεχε.

Της Ναόμι Γκάμπελ το ωροσκόπιο το έχουμε καλέ ?? ... (Καθόλου άσχετο)
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Συμφωνω με την Αντωνια.
    Νομιζω οτι ο τροπος που δρουμε και τον αντιλαμβανονται οι αλλοι, καθοριζεται απο τον Αρη. Τι να την κανεις μια Σεληνη που οσο και να νιωθει, οτι και να νιωθει, δεν μπορει ν΄αντιδρασει με πραξεις και με λογια. Απο κει θα ξεκινησει το προβλημα βεβαια (και οχι μονο), αλλα ο Αρης καλειται να το εξωτερικευσει, να το φερει στην επιφανεια.
    Επισης εχω καποιες ενστασεις για τον Ερμη. Ο Ερμης δεν νιωθει, ειναι απροσωπος. Δρα μηχανικα. Δεν σκεφτεται. Σκεφτεσαι οταν κανεις αδεξιες κινησεις ή οταν περπατας γρηγορα;

Όνομα:
    Φωτεινή

Αντωνία:Eσυ εισαι φωτεινή εξαιρεση,εγω ειμαι σκοτεινή εφαρμογή! :blink1:
    Συμφωνω με το σκεπτικο σου!
    Αγγελικη:Συμφωνω επισης αλλα εχω μια αλλη αποψη για τον Ερμή.Μπορει να μην νιώθει αλλά ...μιλάει!Και τον δυστροπο για παραδειγμα,τον αντιλαμβάνεσαι απο την συμπεροφορα του(Αρης)και απο το τι λεει οταν μιλαει.Αρα το πως σκεφτεται.Η αν εχει την δυνατοτητα να εκφραζεται σωστα.Πολλες φορες μαλιστα αρκει ένας χτυπημενος Ερμής για να κάνει την ζημια στο image κάποιου!Ενω πχ μπορει να ειναι καλος,χρυσος κτλ να μιλαει πχ επιθετικα και αποτομα.

Αρα εχουμε να κανουμε με την Σεληνη που γεννά το συναισθημα.Μου αρεσε η τοποθετηση στον Κριο απο την Αντωνια.Τον Αρη μπλοκαρισμένο .Τον Ερμή σε θεση/οψεις που να εκφράζουν την μπλοκαρισμενη ενεργεια του Αρη στριγγλιαρικα!Και να δημιουργεί επισης εναν "κολλημενο"απολυτο,νου.

Λεω τωρα εγω!:weird:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Μιλαει με ενα συγκεκριμενο τροπο (που εχει μαθει απο την παιδικη ηλικια), αλλα δεν νιωθει. Αρα δεν το κανει γιατι εχει καποιο ουσιαστικο εσωτερικο-συναισθηματικο-ψυχολογικο προβλημα, απλως ετσι εχει μαθει να μιλαει ή να περπαταει.
    Συμφωνω μαζι σου, απλως εγω εστιασα περισσοτερο στο οτι εκτος απο το να φαινεσαι γκρινιαρης πρεπει να εισαι και γκρινιαρης:toung:

Όνομα:
    Μαιρη

Ξεκινάω φυσικά από το ότι είμαι η φωτεινή εξαίρεση από όλους τους συμπλεγματικούς. Γιατί μόνο οι άνθρωποι με ισχυρά κόμπλεξ είναι στρίγγλοι.

Σύμπλεγμα συνήθως δημιουργήτε όταν θες να δράσεις, ξενινάς, μα κάτι σε φρενάρει. Όχι όμως εξωγενής παράγοντας. Πάλι από μέσα σου έρχεται το φρένο όπως ήρθε και το γκάζι.

Δεν ξέρω τι λέτε για τους Καρκίνους, αλλά εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου και μόνο. Βάλε ήλιο στους Ιχθείς ( γκρινιάρα), βάλε και τον Ωροσκόπο Δίδυμο, βάλε και τον Αρη(στον Ταύρο) με τον Κρόνο στο 12ο (Το γκαζόφρενο που λέει παραπάνω η συνάδελφος), δημιουργεί έναν πολύ εκρηκτικό συνδιασμό στριγγλίασης, οταν τα πραγματα δεν πάνε καλά (δηλαδή πάντα) ανάλογα με τον οίκο που τα έχεις πάντα (στην δουλειά είναι μην ανησυχείτε). Ο προιστάμενός μου με λέει στρίγγλα. Να πω εγώ όχι??? Οτι δεν είμαι εγώ στρίγγλα αλλα οι υπόλοιο τεμπέληδες και ανόητοι??Οχιιιιιιι δεν θα το πωωωω:nuts:
    Αλλά βρήκα και την εξήγηση είναι τα ισχυρά μου κόμπλεξ!!!!!!!! Ευχαριστώ Αντωνίααααααααα
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by friary
    Οτι δεν είμαι εγώ στρίγγλα αλλα οι υπόλοιο τεμπέληδες
    Αραμαϊκά είναι το υπόλοιο ;!;!;!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Ρανια

Θα γραψω παλι ορμωμενη απο προσωπικη εμπειρια (φυσικα παρελθουσα). Ηλιος-ερμης στους διδυμους, αφροδιτη στον καρκινο, αρης-σεληνη-κρονος και, αν θυμαμαι καλα και διας στην παρθενο, με τα τετραγωνακια τους.. Το "στριγγλος" θ αποτελουσε μαλλον ελαφρυ χαρακτηρισμο..
    Α, υπ οψην, δεν εχω τιποτα με τα παρθενακια, τουναντιον, και οι δυο γονεις γαρ!
    Οσο για μενα, παραειμαι στριγγλα ωρες-ωρες (μηνες-μηνες κλπ), αναλογως τις σφαλιαρες που θα χω φαει..
    Μηπως φταιει ο αναδρομος ερμης στο σκορπιο, μηπως το κεφαλι μου το στραβο!

Ψηφίζω όλα στον Αιγόκερω. Ο τέλειος τράγος:bigsmile:

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)