s
Re: Σεξουαλική Χημεία-Απορίες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Re: Σεξουαλική Χημεία-Απορίες

Ιουλία συγνώμη κιόλας που σε ρωτάω αλλά είσαι σίγουρη ότι έχεις Αφροδίτη στον Ταύρο;Γιατί νομίζω πως η Αφροδίτη σου είναι στο Δίδυμο.20/7/1980 δεν γεννήθηκες;Που επίσης είναι ένα ζώδιο που έχει πολύ καλή σχέση με το σεξ.

Φιλικά
    Εva

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Eva14
    Ιουλία συγνώμη κιόλας που σε ρωτάω αλλά είσαι σίγουρη ότι έχεις Αφροδίτη στον Ταύρο;Γιατί νομίζω πως η Αφροδίτη σου είναι στο Δίδυμο.20/7/1980 δεν γεννήθηκες;Που επίσης είναι ένα ζώδιο που έχει πολύ καλή σχέση με το σεξ.

Φιλικά
    Εva
    Ναι το ξέρω ότι είναι στους Διδύμους αλλά είναι στον 2ο οίκο!

Θες να πεις ότι ο ωροσκόπος σου είναι στο Κριό που είναι και ο πρώτος οίκος σου και ο 2ος στο Ταύρο;

Όνομα:
    Φωτεινή

Βγαινουμε off topic κοριτσια αλλα!

Η Ιουλία εχει ωροσκόπο τάυρο.Η αφροδίτη της βρίσκεται στον δεύτερο όικο που είναι οικος του Ταυρου(που κυβερνάται απο την Αφροδίτη).Επομένως η Αφροδίτη ειναι καλα τοποθετημένη απο αποψη όικου.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Γεια σας! εχω κι εγω μια απορία πανω στο θεμα. Είμαι καρκίνος (19/07/87) με αφροδιτη στον καρκινο και αρη στο λεοντα και αυτος που με ενδιαφερει ειναι ζυγός (28/09/87) με αφροδιτη στο ζυγο και αρη στην παρθένο. Πιστευετε πως υπαρχουν προοπτικες? νομίζω πως ταιριαζουμε μεταξυ μας αλλα ακουω συνεχεια οτι καρκινος με ζυγο ειναι απ' τουςχειροτερους συνδυασμους...
    Ευχαριστω πολυ!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Αυτα που ακους ειναι βλακειες,αν ειναι δυνατον αν τα πραγματα ηταν τοσο απολυτα θα ξεραμε ολοι να τα φτιαχνουμε μονο με Ταυρους η μονο με Τοξοτες κ.ο.κ οι οικοι,οι οψεις που κανουν ειναι πολυ σημαντικα..Μπορει ο Αρης σου π.χ να ειναι στον λεοντα αλλα να ειναι σε οικο "νερου" π.χ 4,7,12 και να φερεται πολυ διαφορετικα απο καποιον που εχει Αρη στον λεοντα σε οικο10 παραδοσιακα Αιγοκαιρου.....

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Αυτα που ακους ειναι βλακειες,αν ειναι δυνατον αν τα πραγματα ηταν τοσο απολυτα θα ξεραμε ολοι να τα φτιαχνουμε μονο με Ταυρους η μονο με Τοξοτες κ.ο.κ οι οικοι,οι οψεις που κανουν ειναι πολυ σημαντικα..Μπορει ο Αρης σου π.χ να ειναι στον λεοντα αλλα να ειναι σε οικο "νερου" π.χ 4,7,12 και να φερεται πολυ διαφορετικα απο καποιον που εχει Αρη στον λεοντα σε οικο10 παραδοσιακα Αιγοκαιρου.....
    Ο αρης μου ειναι στον 7ο οικο μαζι με τον ηλιο. Ο 7ος οικος δεν σχετιζεται με το ζωδιο του ζυγου? δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο... :embarrest α, νομιζω εχω τον νοτιο δεσμο μου στο ζυγο σε συνοδο με τον ηλιο του...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

o 7 oικος ειναι παραδοσιακα του σκορπιου αν δεν κανω λαθος....ετσι ο Αρης σου ειναι και στον λεοντα αλλα χρωματιζεται και απο τον σκορπιο(το οτι καλυτερο o αρης ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ οτι ειναι κυβερνητης και του Σκορπιου και του κριου)...ειναι πολυ καλυτερα απο το αν ηταν στον 4 οικο(καρκινο) που βρισκεται σε πτωση..γινεται κακοποιος ο πλανητης....για να προλαβω αντιδρασεις θα μου πεις δεν εχω ωροσκοπο κριο για να ειναι εκει στον 4 ο καρκινος?παιρνουμε ολοι ανεξαρτητως ωροσκοπου καθε οικο παραδοσιακα 1 κριου 2 ταυρου κ.ο.κ για αυτο που θα σου πω δεν ειμαι καθολου σιγουρη για αυτο μην το δεσεις κομπο...οταν ο νοτιος δεσμος κανει συνοδο με ηλιου καποιου σημαινει οτι γνωριζονται και απο προηγουμενη ζωη....(αν πιστευεις) οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις καποιο αλλο μελος για αυτο..Μην σου λεω και "μαργαριταρια!"Και μην ανησυχεις για πριν,απλα μην δενεις κομπο τιποτα,μην δεις τα πραγματα ρηχα...π.χ ειμαι τοξοτης ειναι Λεων ταιριαζουμε!

o 7 oικος ειναι παραδοσιακα του σκορπιου αν δεν κανω λαθος....ετσι ο Αρης σου ειναι και στον λεοντα αλλα χρωματιζεται και απο τον σκορπιο(το οτι καλυτερο o αρης ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ οτι ειναι κυβερνητης και του Σκορπιου και του κριου)...ειναι πολυ καλυτερα απο το αν ηταν στον 4 οικο(καρκινο) που βρισκεται σε πτωση..γινεται κακοποιος ο πλανητης....για να προλαβω αντιδρασεις θα μου πεις δεν εχω ωροσκοπο κριο για να ειναι εκει στον 4 ο καρκινος?παιρνουμε ολοι ανεξαρτητως ωροσκοπου καθε οικο παραδοσιακα 1 κριου 2 ταυρου κ.ο.κ για αυτο που θα σου πω δεν ειμαι καθολου σιγουρη για αυτο μην το δεσεις κομπο...οταν ο νοτιος δεσμος κανει συνοδο με ηλιου καποιου σημαινει οτι γνωριζονται και απο προηγουμενη ζωη....(αν πιστευεις) οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις καποιο αλλο μελος για αυτο..Μην σου λεω και "μαργαριταρια!"Και μην ανησυχεις για πριν,απλα μην δενεις κομπο τιποτα,μην δεις τα πραγματα ρηχα...π.χ ειμαι τοξοτης ειναι Λεων ταιριαζουμε!
    Μια διόρθωση. Ο 8ος είναι του Σκορπιού και ο 7ος του Ζυγού

Μήπως, λοιπόν, ανατρέπεται κάπως το συμπέρασμα σου;:toung:

Ενδιαφερον... παντως αυτο για την προηγουμενη ζωη πραγματικα με βαζει σε σκεψεις... Με το που τον ειδα επαθα αυτο που λενε "κεραυνοβολος" ενα πραγμα... :embarrest
    Οτι αυτός ειναι... Και ενιωθα περιεργως πολυ ανετα διπλα του, ενω συνηθως με ατομα του αλλου φιλου- κ ειδικα αν με ενδιαφερουν, ειμαι συνηθως αρκετα νευρικη:embarrest
    τι να πω...
    Ευχαριστω πολυ παντως!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)