- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 30
Thread: προσωπικές συζητήσεις
-
21-03-2006, 11:25 PM #11
Re: προσωπικές συζητήσεις
Εχει ο εγκέφαλος μουστάκι;;; Tς τς τς τι μαθαίνει κανείς εδώ μέσα!
Στο ανατολικό ή το δυτικό ημισφαίριο;;;
Aν έχει κανείς κενά ως προς τον τρόπο που αντιδρά και σκέφτεται η Αγγελική, να το δηλώσει παρακαλώ στη Γραμματεία για να λάβει το σχετικό ερμηνευτικό εγχειρίδιο :nuts:Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
21-03-2006, 11:48 PM #12
Originally Posted by fillenia
-
22-03-2006, 12:15 AM #13
Μπα! ίσα ίσα... Μόνο τα σοβαρά θέματα μου παίρνουν χρόνο :nuts:
Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
22-03-2006, 12:25 AM #14
Ναι...
Το εχω διαπιστωσει...
-
22-03-2006, 01:13 AM #15
Εγώ νομίζω από την άλλη ότι η αύξηση της εγκληματικότητας και των απαγωγών μικρών παιδιών χρίζει άμεσης αντιμετώπισης από τον κρατικό μηχανισμό και ενεργοποίηση όλου του υγιούς κομματιού της κοινωνίας μας!
Ίσως κάνω λάθος αλλά θα τολμήσω μια πρόταση. Τους "κλώνους" των τρελλών επιστημόνων να τους χρησιμοποιήσουμε...De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
22-03-2006, 01:29 AM #16
Σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός ασχολείται με την διοργάνωση της Eurovision!
Το υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας προς το παρόν ανησυχεί μόνο για την εθνική μας αοιδό και στέλνει μηνύματα συμπαράστασης!
Δεν πιστεύω πως θα επιληφθεί του θέματος.... το έχει αναθέσει στα ΜΜΕ.
Αρκεί μια βόλτα στο Μετρό για να καταλάβουμε την τραγική διάσταση του θέματος. Υπάρχει stand με φωτογραφίες εξαφανισμένων παιδιών, αρκετά από αυτά ξεπερνούν τη δεκαετία... μερικά χάθηκαν στα 4 χρόνια τους και τώρα είναι 20.
Ω ναι! Οι κλώνοι θα βρουν επιτέλους προορισμό!!!!Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
22-03-2006, 05:34 PM #17
Μη ξεχνάμε Filenia ότι βρισκόμαστε στη στήλη προσωπικές συζητήσεις! Η Αγγελική είπε την άποψή της, τώρα αν κάποιος διαφωνεί μπορεί να το πεί με ωραίο τρόπο και όχι να τον παίρνουμε από τα μούτρα! Ο καθένας μας διακαιούτε να έχει τη δική του άποψη για τα θέματα της ζωής, αν ο άλλος διαφωνεί, τότε μπορεί με τα δικά του επειχηρήματα να τον πείσει και αυτό σημαίνει συζητάμε και όχι μαλώνουμε
-
22-03-2006, 06:06 PM #18
Fyllenia , ούτε σε περίοδο εξετάσεων δεν βάζεις γλώσσα μέσα ???
Δίνεις προτεταιότητα στην Αγγελική αντί στην εργασία σου ??
Αγγελική τιμή σου !!!Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
22-03-2006, 10:07 PM #19
Ας ανακατευτώ κι εγώ να πω τα δικά μου.
Δεν περιμένουμε λέω εγώ να περάσει ο Μάρτης με τις εκλείψεις,
να περάσουν και οι πρώτες δύσκολες μέρες της 'Ανοιξης, να ηρεμήσουμε γιατί παρατηρώ πως εδώ και αρκετό καιρό οι ...εκατέρωθεν αβροφροσύνες πάνε κι έρχονται?
Εχει καταντήσει το site πεδίο μάχης. Οποιος έχει τα νευράκια του.. εδώ ξεσπάει. Αλλες φορές με το γάντι, άλλες με κατα μετωπον επίθεση. Δυστιχώς δεν είμαστε όλοι σε θέση να χειριζόμαστε τις...κρίσεις διπλωματικά. Δεν μπορούμε όλοι να διαφωνίσουμε χωρίς να προσβάλουμε τον άλλον, μπορει κάποιους να μην τους ανεχόμαστε γιατί μας φαίνονται κατωτέρου επιπέδου απο το δικό μας... Οποιοι και να είναι οι λόγοι, της φανερής επιθετικότητας ορισμένων εδώ μέσα απέναντι σε κάποια άτομα, καλό θα ήταν να σκεφτούν οτι επίπεδο δεν σημαίνει μόνο να είσαι "μορφωμένος" και να να χειρίζεσαι καλά το λόγο, αλλα να σέβεσαι τους άλλους που έχουν διαφορετικό τρόπο έκφρασης, γιατί πιθανών να μην είχαν την άνεση να γίνουν αυτό το "Καταπληκτικό" που νομίζουμε ο καθένας για τον εαυτό μας πως είμαστε.
Ειδικά όταν φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπαθούν για το καλό του site, προσφέρουν έργο, είναι κακεντρέχεια κατ' εμέ να προσβάλονται δημοσίως και να γίνονται αποδέκτες δηκτικών σχολίων. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Νομίζω πως το myhoroscope έχει να επιδείξει μόνο ήθος μέχρι στιγμής και δεν θα ήταν άσχημα να βοηθούσαμε κι εμείς στην συνέχιση του καλού έργου του δημιουργού του.
Θεωρώ πως η διαφορετικότητα, στον τρόπο έκφρασης αλλά και στο μορφωτικό επίπεδο κάθε ανθρώπου δεν προσφέρεται για βορά των ισχυροτέρων, αλλα ας το δούμε ως μέσον για βελτίωση τους και όχι διωγμό.
Η αστρολογία, πέρα από γνώση, σημαίνει ενασχόληση με τον άνθρωπο. Και για να είναι θετική και δημιουργική, πρέπει να έχουμε μέσα μας αγάπη για αυτόν και όχι μόνο για τον εαυτό μας.
-
22-03-2006, 10:29 PM #20
Μπράβο friary.Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.Και ειμαι σίγουρη πως συμφωνούν όλοι..
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.