s
Παραξενες ιστοριες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 38
    Όνομα:
    Φυλλένια

Re: Παραξενες ιστοριες

Για να υπάρχει πετυχημένη συζήτηση πρέπει πομπός και δέκτης να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να είναι και οι δύο στο ON. Ευτυχώς δεν έχω εικόνισμα της καθημερινότητας τον γενέθλιο χάρτη μου, οπότε αστρολογικά μάλλον θα σε απογοητεύσω. Mπορούμε όμως να το συζητήσουμε φιλοσοφικά το θέμα...
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    Κατερίνα

Λίγες εβδομάδες αφού είχε πεθάνει ο πατέρας μου από ανίατη αρρώστεια, είχα την πιο περίεργη μεταφυσική εμπειρία!
    Ήταν βράδι και ήμασταν μόνες με τη μητέρα μου.
    Όταν ήρθε η ώρα να πέσουμε για ύπνο, πήρα το ραδιοφωνάκι μου
    και το κόλλησα στο αυτί μου (μια συνήθεια που ακόμη δεν έχω κόψει) και γύρισα προς το μέσα πλάι του κρεβατιού μου...
    Ήμουν ακόμα ξύπνια, όταν ένοιωσα μια ελαφριά αίσθηση ότι κάποιος με
    σκεπάζει και με φιλά στο μάγουλο για καληνύχτα....
    Αρχικά δεν φοβήθηκα...έστω κι αν ήξερα ότι η μητέρα μου δεν συνήθιζε τέτοιες κινήσεις, (άλλωστε ήμουν και μεγάλη πια) οπότε και αποκλειόταν, είχα όμως την έντονη αίσθηση ότι ήταν ο μπαμπάς μου!
    Ωστόσο, δεν γύρισα πλευρά να σκανάρω το δωμάτιο....
    Την άλλη μέρα ρώτησα τη μητέρα μου για να επιβεβαιωθώ κι εκείνη μου απάντησε ότι είχε πάρει ηρεμιστικό και κοιμόταν τον "ύπνο του δικαίου"!
    Φυσικά, κοιταχτήκαμε αμίλητες & κερώσαμε!
    Για πολλές μέρες αργότερα είχα την εντύπωση ότι κάποιος ήταν στο δωμάτιό μου αλλά χωρίς να με φοβίζει.....
    Σταμάτησε, όταν η αδελφή μου τον είδε στον ύπνο της και την διαβεβαίωνε ότι είναι καλά εκεί που είναι και να σταματήσουμε να κλαίμε.....
    Από τότε, όταν έχω ανάγκη τη γνώμη του, του μιλάω και μου στέλνει σημάδια...ή τουλάχιστον εγώ τα λαμβάνω σαν σημάδια και προχωράω μπροστά με περισσότερη αυτοπεποίθηση & θετικότητα!
    Ας μου πει όμως, κάποιος ....εξηγούνται όλα αυτά ή μήπως χρειάζομαι ψυχίατρο?
    Κατερίνα

Όνομα:
    Ιουλία

Δεν ξέρω Κατερίνα μου εάν χρειάζεσαι ψυχίατρο, αλλά σε διαβεβαιώ ότι παρόμοιες καταστάσεις έχω ζήσει και εγώ με την προγιαγιά μου η οποία πέθανε πριν 5 χρόνια, και από τότε όταν την ζητάω, την βλέπω πάντα στον ύπνο μου που μου δείχνει με διάφορα σημάδια τις απαντήσεις.
    Μήπως θέλεις παρέα στον ψυχίατρο??? :toung::toung::toung:

Όνομα:
    Κωστής

Κατερίνα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο η επιστήμη και η ιατρική σχεδόν πάντα εξηγούν. Αν μας αρέσει η εξήγηση ή η ανάγκη μας να πιστέψουμε κάτι άλλο είναι μεγαλύτερη είναι μια άλλη ιστορία.

Ιουλία, έχουμε δικά μας παιδιά αν το αποφασίσεις. Με εκπτωτικό κουπόνι και δώρο μια Μπάρμπι Αναλίζ κατά την έξοδο :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Καλλιόπη

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Εχετε να διηγηθειτε παραξενες ιστοριες απο τη ζωη σας; Ιστοριες ανορθοδοξες και ανεξηγητες με την κοινη, απλη λογικη;
    Γεγονοτα που περισσοτερο αγγιζουν τη σφαιρα της μεταφυσικης και παραψυχολογιας;
    Αναφερομαστε φυσικα, μονο σε προσωπικες εμπειριες.
    Ενδεικτικα παραδειγματα:
    -Αϋλες παρουσιες.
    -Αστρικη προβολη.
    -Περιεργες συναντησεις.
    -Ονειρα που επαληθευτηκαν.
    -Αναμνησεις απο περασμενες ζωες.
    -Τηλεπαθεια.
    -Διαισθηση.
    -Ανεξηγητες συμπτωσεις.
    Αγαπητοί μου φίλοι, θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω τις προσωπικές μου εμπειρίες από τη σφαίρα του ανεξήγητου. Μα είναι τόσο πολλές που ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω.Τα προφητικά όνειρα είναι αυτά που με΄οδήγησαν στην αναζήτησή μου.Το πρώτο που θυμάμαι το είδα σε ηλικία 9 χρονών.¨΄Ηταν καλοκαίρι κι ετοιμαζόμουν να πάω διακοπές στο νησί μου,κάπου στο ανατολικό Αιγαίο, χωρίς τους γονείς μου. 1974! Σας λέει κάτι; Βλέπω λοιπόν στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν στην κοινότητα, τότε, της πόλης μου και γέμιζα ένα κανόνι! Σημάδευα ανατολικά,σαν να υπήρχε πολεμικός αναβρασμός κι εγώ συμμετείχα από μακριά. Γυρνάω για μια στιγμή πίσω μου και βλέπω κόσμο να τρέχει αλαφιασμένος στην κεντρική λεωφόρο...Το όνομα αυτής; Κύπρου...Ξύπνησα την άλλη μέρα και δήλωσα πως δε θέλω να πάω στο νησί γιατί θα γίνει πόλεμος...Κανείς δε μου έδωσε σημασία. Πήγα...Και ήρθε ο πατέρας μου και με πήρε αεροπορικώς , άρον-άρον. Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι τους δήλωσα: Εγώ σας το είχα πει!!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Dell Piero
    Ιουλία, έχουμε δικά μας παιδιά αν το αποφασίσεις. Με εκπτωτικό κουπόνι και δώρο μια Μπάρμπι Αναλίζ κατά την έξοδο :toung:
    Θα το έχω υπόψιν μου Dell Piero! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Όνομα:
    Αντωνία

sagita,

Πρώτα να σε καλωσορίσω στην παρέα μας. Από το nick σου και μόνο πιστεύω ότι έχεις έντονα στοιχεία από Τοξότη. Αν αυτό αληθεύει να ξέρεις πως ο Τοξότης είναι ειδικός στα προφητικά όνειρα. Η αλήθεια υπάρχει μέσα του την στιγμή που οι άλλοι ούτε καν την διακρίνουν.

Φιλικά

Αντωνία
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Καλλιόπη

Καλή μου Αντωνία, σ' ευχαριστώ για το καλοσόρισμα. Όσο για τα προφητικά όνειρα, έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι αν είναι δώρο ή κατάρα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Εχω παρατηρησει καποιες φορες οταν με σκεφτονται να "παιζει" λιγο το δεξι μου ματι για ενα με δυο δευτερολεπτα.. Πως το καταλαβα; Καποιο μηνυμα ή τηλεφωνο εκεινη τη στιγμη.. Εχει συμβει σε κανεναν απο σας; Ποια η γνωμη σας;
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Quote Originally Posted by astral_dreamer
    Εχω παρατηρησει καποιες φορες οταν με σκεφτονται να "παιζει" λιγο το δεξι μου ματι για ενα με δυο δευτερολεπτα.. Πως το καταλαβα; Καποιο μηνυμα ή τηλεφωνο εκεινη τη στιγμη.. Εχει συμβει σε κανεναν απο σας; Ποια η γνωμη σας;
    Ένα παρόμοιο περιστατικό με το δικό σου Λεώ είναι όταν παίζει το μάτι σου και συγκεκριμένα το δεξί...απ' όσο ξέρω όταν "παίζει" το μάτι σημαίνει ότι κάποιον θα δεις σύντομα. Δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο!

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)