- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 31
Thread: Νικος Ευαγγελατος!!!
-
09-03-2006, 01:14 PM #11
Re: Νικος Ευαγγελατος!!!
Originally Posted by Rinoula
-
09-03-2006, 01:15 PM #12
Ρε παιδιά, που είναι χωμένος αυτός, (Ευαγγελάτος) και έχω μήνες να τον δω ???
Βέβαια ΄σπάνια ανοίγω αυτό το κουτί πια. Μόνο για χαρά και μάγισες. Περιστασιακά βλέπω καμιά είδηση. Ευτυχώς έχω την πεθερά μου να μου λέει<ιιιιιιιιιιιιιι τι έγινε χθες πάλι ....κλπκλπ> Της λέω : Μάνα, τα σοβαρά θα μου λες μόνο...και έχει να με ενημερώσει από την περασμένη απεργία Μεταφορικών μέσων, χεχε...
Καλέ τί σκάτε για τo τι τρώμε....όποιος έχει ισχυρό DNA θα ζήσει, οι υπόλοιποι είναι με ημερομηνία λήξης κοντινή..άντε να σας δώ να ψάχνεται τον πλούτωνά σας....χεχεΑυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
09-03-2006, 03:38 PM #13
Originally Posted by Rinoula
Sagimoon, με Πλούτωνα στο Ζυγό στον 4ο οίκο, πώς τα βλέπεις τα πράγματα;;; Πάντως μέχρι τώρα, αφού έχουμε αντέξει, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
-
09-03-2006, 10:53 PM #14
Εγώ πάντως που έχω ζήσει 4 χρονάκια στην επαρχία μπορώ να πω πως εύκολα συνηθίζεις την ζωή εκεί...δεν αγχώνεσαι με το παραμικρό...αφήνεσαι ελεύθερος...όλα κυλούν ήρεμα και πάνω απ' όλα χαλαρά! Θες καφεδάκι τώρα, επί τόπου? Θα πας χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα Σάββατα (μα όλα τα Σάββατα...δεν πα να είσαι κουρασμένος) θα το γλεντήσεις, θα το ξενυχτήσεις. Τις Κυριακές θα βγεις οπως και δήποτε στην εξοχή για να φας και να βολτάρεις... Θα δεις και την φύση...θα φας και το φρέσκο αυγουλάκι σου...θα φας και το ντόπιο καλό κρέας...και όλα θα είναι τέλεια. Αλί και τρις αλί σε μας τους Αθηναίους που έχουμε κολλήσει στην πόλη!Οι επαρχιώτες μια χαρά περνάνε
-
09-03-2006, 11:01 PM #15
Ποιο ακριβώς είναι το θέμα της συζήτησης γιατί ... χάθηκα στις λεωφόρους των ποστ!
Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
09-03-2006, 11:18 PM #16
Originally Posted by fillenia
-
10-03-2006, 02:32 AM #17
A!!! Είπα κι εγώ... Το πέρασα για το αστρολογικό προφίλ του Ευαγγελάτου!
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός και άσχετος με το περιεχόμενο και... μήπως μας καταγγείλει κι εμάς ;
Δεν καταλαβαίνω γιατί τρομάζετε κορίτσια... Το κολλαγόνο είναι φυσικό προϊόν και βάζω στοίχημα πως στη φάρμα των ονείρων σας, στο όμορφο χωριουδάκι που επιθυμείτε τόσο πολυ να ζήσετε, δεν πρόκειται να αποχωριστείτε τα καλλυντικά σας, την coca colla ή το τσιγαράκι σας. Και την φροντίδα της αγελάδας σας θα την εμπιστευτείτε σίγουρα στη μεγάλη εταιρεία που και τα μέσα έχει και ελέγχεται σωστά.
Από όσο πρόλαβα να δω, το χθεσινό θέμα ήταν οι ακατάλληλες κρέμες που παρασκευάζονται στα φαρμακεία, χωρίς έλεγχο, όπως και λίγες εβδομάδες πριν το θέμα ήταν κτηνοτροφική μονάδα, έξω από την Αθήνα που λειτουργούσε από 20ετίας δίπλα σε χώρο ανακύκλωσης χημικών προΪόντων και σε χωματερή. Εκεί, εκεί στην εξοχή ! Με τα προβατάκια και τις κοτούλες να βόσκουν παραδίπλα...Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
10-03-2006, 11:22 AM #18
Όποιο και να ήταν το θέμα....το αποτέλεσμα είναι ότι ο καθείς μιλάει με βάση τις δικές του εμπειρίες. Εγώ τόσα χρόνια σε διάφορες επαρχίες κατάλαβα πως και εκεί οι βολεμένοι περνάν μόνο καλά.....
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
11-03-2006, 07:23 PM #19
Συμφωνώ . Πάθαμε τίποτε τόσο καιρό που δεν τα γνωρίζαμε όλα αυτά ?
Το καινούριο με τα καλλυντικα και τα σαπούνια το μάθατε??
Πάει..................
-
11-03-2006, 10:57 PM #20
Πάθατε αμέ. Βάζατε σκαρταδούρα στα προσωπάκια και είχαμε έξαρση χωρισμών και ερωτήσεων επανασύνδεσης Άτιμε πλακούντα
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.