s
[Συζήτηση] Διελαύνοντα μεσοδιαστήματα: Οι "αόρατες" δυνάμεις του συστήματος των διελεύσεων - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Διελαύνοντα μεσοδιαστήματα: Οι "αόρατες" δυνάμεις του συστήματος των διελεύσεων

Καλησπέρα Ναταλία.
    'Εχεις Ποσειδώνα / Πλούτωνα = Σελήνη
    Ουρανό / Ποσειδώνα = Σελήνη - Αφροδίτη
    Ουρανός/ Πλούτωνας = Ποσειδώνας
    Κρόνος/ Ποσειδώνας = Ουρανός
    Δίας/ Πλούτωνας= Ήλιος
    Δίας/ Ποσειδώνας = Σελήνη
    Δίας / Ουρανός - Ωροσκόπος - Ήλιος
    Δίας / Κρόνος= Μεσουράνημα - Άρης - Ερμης
    Καλή σου συνέχεια!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Χρήστος

Re: Διελαύνοντα μεσοδιαστήματα: Οι "αόρατες" δυνάμεις του συστήματος των διελεύσεων

Καλησπέρα 5Ray έχεις τα εξής:
    Ποσειδώνας/ Πλούτωνας = Ήλιος
    Ποσειδώνας/ Πλούτωνας = Ερμής
    Ουρανός / Ποσειδώνας = Ήλιος - Αφροδίτη - Ερμής
    Κρόνος/ Πλούτωνας = Μεσουράνημα - Σελήνη
    Κρόνος/ Ουρανός= Μεσουράνημα - Σελήνη
    Κρόνος/ Ουρανός = Πλούτωνας
    Δίας/ Πλούτωνας = Ωροσκόπος
    Δίας / Ποσειδώνας = Μεσουράνημα - Σελήνη -Ήλιος - Αφροδίτη - Ερμής
    Δίας/ Ουρανός = Ωροσκόπος
    Δίας / Κρόνος = Ουρανός - Πλούτωνας
    Καλή σου συνέχεια!

Καλησπερα.Πολυ ενδιαφερον φυσικα το αρθρο σας!Αν και βρηκα καποια μεσοδιαστηματα που με αφορουν θα ηθελα να μου πειτε κι εσεις,γιατι σιγουρα καποια θα τα παρεβλεψα... Γεννηθηκα 11/03/1977 στις 9:30π.μ. στην Αλεξανδρουπολη.Ευχαριστω.

Όνομα:
    Χρήστος

Καλησπέρα αγαπητή φίλη:
    Ουρανός / Πλούτωνας = Δίας
    Κρόνος / Πλούτωνας = Μεσουράνημα - Αφροδίτη - Ερμής - Ποσειδώνας
    Κρόνος/Ποσειδώνας = Ωροσκόπος, Άρης - Δίας - Πλούτωνας
    Κρόνος / Ουρανός = Αφροδίτη - Βόρειος - Ερμής - Ποσειδώνας
    Δίας/ Ουρανός = Κρόνος - Άρης - Ωροσκόπος - Δίας - Πλούτωνας
    Δίας / Ποσειδώνας = Αφροδίτη - Μεσουράνημα - Ήλιος - Κρόνος - Ουρανός
    Δίας / Πλούτωνας = Κρόνος - Ουρανός - Άρης - Ωροσκόπος.
    Ουρανός / Ποσειδώνας = Ήλιος
    Ουρανός / Πλούτωνας = Δίας

Σου εύχομαι αγαπητή φίλη τα καλύτερα!

πραγματικά πολύ ενδιαφέρον άρθρο..Γεννήθηκα στις 15 Ιουλίου 1965 στις 13.30 και θάθελα να μάθω ποιες όψεις έχω στα μεσοδιαστήματα..Ευχαριστώ πολύ...

Kαλησπερα σας ,πολυ ωραιο το αρθρο σας,θα ηθελα να μαθω αν επηρεαζομαι κι εγω απο καποιο μεσοδιαστημα θετικα η αρνητικα, εχω γεννηθει 04 Σεπτεμβριου 1976 (04/09/76) ,στην Αθηνα ,ωρα 09.30 πρωι.
    Σας ευχαριστω

Γεια σας! πολύ ενδιαφέρον το θέμα θα μπορούσα να πω. θα ήθελα να μάθω αν με επηρεάζουν άλλα μεσοδιαστήματα εκτός από το κρόνος/πλούτωνας=ουρανός που το βρήκα.Γεννήθηκα 31/10/1984 στις 21.25 Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ και μπράβο για την καλή δουλειά

Kαλησπερα σας ,πολυ ωραιο το αρθρο σας,θα ηθελα να μαθω αν επηρεαζομαι κι εγω απο καποιο μεσοδιαστημα θετικα η αρνητικα, εχω γεννηθει 04 Σεπτεμβριου 1976 (04/09/76) ,στην Αθηνα ,ωρα 09.30 πρωι.
    Σας ευχαριστω

Καλησπέρα σας! Πολύ καλή δουλειά.Σας παρακολουθώ κάποια χρόνια τώρα. Ωραίος ο συγκερασμός θεματολογιών από διάφορους τομείς επιστημών.

Εγώ γεννήθηκα 3/11/1989 12:20 Αθήνα.
    Θα ήθελα κι εγώ να μάθω για τα μεσοδιαστήματα

Όνομα:
    Δημήτρης

Το άρθρο είναι αρκετά παλιό και γι’ αυτό δεν ξέρω αν ο Χρήστος θα δώσει τα στοιχεία με τους γενέθλιους πλανήτες σας που επηρεάζονται από τα διελαύνοντα μεσοδιαστήματα. Απ’ ό,τι βλέπω υπάρχουν και παλιότερα «αιτήματα» που δεν απαντήθηκαν.
    Νομίζω λοιπόν ότι θα πρέπει να το προσπαθήσετε μόνοι σας. Είναι ίσως κάπως χρονοβόρο αλλά μπορείτε να το δείτε σαν άσκηση.

Θα πρέπει να πάτε στους χάρτες και να δημιουργήσετε έναν χάρτη για τη σημερινή ημέρα (ή όποια άλλη σας ενδιαφέρει). Μετά επιλέγοντας τα «Μεσοδιαστήματα» θα δείτε όλα τα μεσοδιαστήματα των πλανητών και σημείων του χάρτη, πάντα για την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει.

Στη συνέχεια θα πρέπει να δείτε τον κάθε πλανήτη του γενέθλιου χάρτη σας αν σχηματίζει όψη με κάποιο από τα μεσοδιαστήματα. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι όψεις που θα κοιτάξετε είναι για 0, 45, 90, 135 και 180 μοίρες. Προσωπικά θα έπαιρνα ανοχή μέχρι 1 μοίρα.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)