s
[Συζήτηση] Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 35

Re: Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή

Quote Originally Posted by Χρήστος Άρχος View Post
    Καλησπέρα Taurine. Κοιτάμε για να μην μπερδευόμαστε την προοδευτική ηλιακή επιστροφή. Δηλαδή αν ο προοδευτικός Ήλιος είναι τις 10 μοίρες και 22 καρκίνου κοιτάμε φέτος πότε έγινε αυτό. Αν έτυχαν οι ίδιοι οίκοι μελετάμε το ωροσκόπιο όπως θα το κάναμε και με κάθε άλλη ηλιακή επιστροφή. Καλό επίσης είναι να γίνει και συναστριακή ανάλυση ανάμεσα στους δύο χάρτες (προόδου - επιστροφής)

Ευχαριστω πολύ!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Να ρωτήσω κάτι ανόητο;

Σε περίπτωση relocation, ελέγχουμε τον transit Ήλιο σε relocated προοδευτικό που προέρχεται από relocated γενέθλιο;

Και κάτι ακόμα πιο ανόητο..

Μιας και μπερδεύομαι απίστευτα με τις οικοθεσίες, εάν αγνοούσα τελείως το γενέθλιο και τον αντικαθιστούσα με ημερομηνία γέννησης και συντεταγμένες Ελλάδας και διορθωμένη την ώρα γέννησης, θα απέφευγα την ταλαιπωρία και το μπέρδεμα;

Και κάτι ακόμα..

Αν την ημερομηνία συνόδου Ήλιου με πρ.Ήλιο βρισκόμαστε σε διαφορετικό μέρος, αλλάζει πάλι η οικοθεσία;

Όνομα:
    Χρήστος

Καλημέρα Λένα. Σε περίπτωση relocation πολύ σωστά κοιτάς τον relocated προοδευτικό χάρτη!
    Τη 2η ερώτηση σου δεν την κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς; Έχεις γεννηθεί εξωτερικό;
    (Επίσης δεν είναι ανόητες ποτέ οι ερωτήσεις! Ανόητοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα!)

Αν την ημερομηνία συνόδου είσαι σε άλλο μέρος θα πρέπει να κοιτάξεις σωστά το μέρος που βρίσκεσαι εκείνη την ώρα!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

θα ηθελα να μου πειτε πως θα βγαλω τον προοδευτικο μου χαρτη.

Quote Originally Posted by Χρήστος Άρχος View Post
    Καλημέρα Λένα. Σε περίπτωση relocation πολύ σωστά κοιτάς τον relocated προοδευτικό χάρτη!
    Τη 2η ερώτηση σου δεν την κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς; Έχεις γεννηθεί εξωτερικό;
    (Επίσης δεν είναι ανόητες ποτέ οι ερωτήσεις! Ανόητοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα!)

Αν την ημερομηνία συνόδου είσαι σε άλλο μέρος θα πρέπει να κοιτάξεις σωστά το μέρος που βρίσκεσαι εκείνη την ώρα!
    Καλημέρα Χρήστο,

Σωστά, έχω γεννηθεί Johannesburg.

Όταν χρειάζεται συσχετισμός με natal, δεν ξέρω ποιον πρέπει κάθε φορά να ελέγχω -natal ή relocated natal- οπότε τα κοιτώ και τα δύο, και κάθε φορά μπερδεύομαι..

Μιας και Ελλάδα είμαι πλέον 30+ χρόνια, έλεγα μήπως να αγνοούσα τελείως τον γενέθλιο και να χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον relocated natal..

Αγαπητή Λένα έχω την εντυπωση ότι η δυναμική του γενέθλιου χάρτη μας (δλδ τοποθεσίας) μας ακολουθεί και χρωματίζει την ζωή μας ως την βασική "τάση" αλλά και "κληρονομικά" χαριστηριστικά (αλλη δυναμική λόγου χάρη έχει ο δικός μου που γεννήθηκα στην Λάρισα - με γονείς που κουβαλάνε την νοοτροπία της Ελληνικής μικρής επαρχίας- και άλλη νοοτροπία οι γονείς που διετέλεσαν μετανάστες ή ομογενείς σε άλλη χώρα με άλλες κουλτούρες και φυσικά με την λαχτάρα του Ελληνικού στοιχείου ως ρίζα και κληρονομιά). Οταν αλλάζουμε πια χώρες -από μία έως πολλές- ή τοποθεσία διαμονής, τότε πιστεύω ότι παίρνει καινούργια χροιά (αλλαγή οικοθεσίας) η ύπαρξη του γενέθλιου ως αλλάγή δυναμικού...κέντρου βάρους αν θέλεις...Και είναι φυσικό, γιατί άλλες οι αναγκες και οι προτεραιότητες της Ελληνικής κοινωνίας π.χ. και άλλες της Νεοϋορκέζικης ή της Ιαπωνικής. Επίσης άλλες ανάγκες , οι άνθρωποι, ο περίγυρος και άλλοι ρυθμοί στην Αθήνα και άλλες στα Χανιά ή στην Καβάλα...Με αυτήν την έννοια το relocation μας βοηθά να καταννοήσουμε πως θα βιώσουμε την διαφορετική τοποθεσία , που θα πρέπει να δώσουμε την βαρύτητα για καλύτερη προσαρμογή , πόσο εύκολη ενδεχομένως θα είναι εάν χρησ/με σωστά τα καινούργια στοιχεία του relocated αλλά ΠΑΝΤΑ γενέθλιου χάρτη μας....
    Θα ήθελα και την βοήθεια των ειδικών γιατί μπορεί να είπα και μπαρούφες, αλλά αυτό πιστεύω. Οπότε εάν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με
    Victory

Στην αρχική σελίδα εκεί που γράφει ''Δωρεάν Ωροσκόπιο'' αν απλώς τοποθετήσεις το βελάκι θα σου εμφανιστεί μια λίστα επιλογών, από τις οποίες επιλέγεις ''Οι χάρτες σας''. Αφού εισάγεις τα στοιχεία σου για να καταχωρήσεις τον γενέθλιό σου χάρτη, έπειτα τοποθετείς τον κωδικό της καταχώρησης και επιλέγεις ''Χάρτες Πρόγνωσης'' και έπειτα ''Προοδευτικό''... ελπίζω να σε βοήθησα irida17

Μπερδεύτηκα...Έβγαλα το προοδευτικό μου χάρτη για παράδειγμα με την σημερινή ημερομηνία..Είδα τις μοίρες του προοδευτικού μου ήλιου,πήγα στις αστρολογικές εφημερίδες και την βρήκα..Αλλά μου βγάζει ημερομηνία πιο μετά ..π.χ 28-10-12 Πρέπει να ψάξω προς τα πίσω...???Κ πώς θα βάλω στην ηλιακή επιστροφή ημερομηνία αφού ζητάει μόνο το έτος??????Είμαι άσχετη μπροστά σε σας..όλο το βράδυ τα μάτια μου έβγαλα για να τα εμπεδώσω..καθόλου εύκολη δουλειά.. και κάτι άλλο...κάπου διάβασα ότι για να βγάλω τομ προοδευτικό μου χάρτη αρκεί να υπολογίσω την 1 ημέρα σαν 1 έτος..δηλαδή αν θέλω να δω σε 1 χρόνο απο τώρα τον προοδευτικό μου χάρτη,απλά θα βάλω +1 μέρα στην ημερομηνία γέννησης μου και θα φτιάξω έναν καινούριο.Ισχύει αυτό?Γιατί τότε μου βγάζει διαφορετικούς πλανήτες σε σχέση με αυτό που έκανα με τη επιλογή του προοδευτικού από δω μέσα?

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Lena_P View Post
    Καλημέρα Χρήστο,

Σωστά, έχω γεννηθεί Johannesburg.

Όταν χρειάζεται συσχετισμός με natal, δεν ξέρω ποιον πρέπει κάθε φορά να ελέγχω -natal ή relocated natal- οπότε τα κοιτώ και τα δύο, και κάθε φορά μπερδεύομαι..

Μιας και Ελλάδα είμαι πλέον 30+ χρόνια, έλεγα μήπως να αγνοούσα τελείως τον γενέθλιο και να χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον relocated natal..
    Λένα πάντα κοιτάμε τον γενέθλιο χάρτη μας όπως γεννηθήκαμε αυτή είναι η προσωπική μας σφραγίδα, σαφώς και αλλάζουμε αλλά σαν γενέθλιο θα βάζεις πάντα αυτή τη πόλη. Σαν πρόβλεψη όμως θα βάζεις πάντα Αθήνα!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread