- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
-
30-08-2012, 12:42 AM #11
Re: 31/8/12. Το 13ο μπλε φεγγάρι του έρωτα...
Κυρια Ζαχαριαδου ποια ειναι η γνωμη σας οταν γινει νεα γνωριμια με πανσεληνο? Συγκεκριμενα εγινε στο προηγουμενο φεγγαρι 2 Αυγουστου. Ισχύει αυτο που λενε πως επειδη γινεται με πανσεληνο δεν υπαρχει εξεληξη?
Πολυ καλο το αρθρο σας.
-
30-08-2012, 04:33 PM #12
Συγχαρητήρια για το άρθρο σας!!! Δίδυμος (10° 57' 26" ), με ωροσκόπο Παρθένο (08° 20' 24") και 7ο οικο στους Ιχθύς (08° 20' 24")...με εχει πιάσει μια υπερανάλυση των πάντων...και θα μου πεις αυτό δεν είναι κακό...ή μήπως είναι....το θέμα είναι τι άλλο κακό θα με βρει..μιας και ΔΙΑ μαγείας φέτος...άρχισαν να εξαφανίζονται όλα τα κεκτημένα....!!!
-
31-08-2012, 04:30 PM #13
Scorpio^2 ο Πλούτωνας σε όψη με την Πανσέληνο που είναι ταυτόχρονα κυβερνήτης Ήλιου/ωροσκόπου σε συνδυασμό με δεσμούς σελήνης νομίζω πως σου δίνει σαφή μηνύματα του να προχωρήσεις κλείνοντας κάποιες πόρτες από το παρελθόν και βεβαίως σχετίζονται με την οικογένεια σου και τα συναισθήματα σου προς αυτήν. Κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου κορυφώνονται κάποιες καταστασεις για να ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Προσωπικά δεν θεωρώ τις πανσελήνους άσχημες παρότι επηρεαζόμαστε, ευαισθητοποιούμαστε κτλ. αν δεν υπάρχουν ταυτόχρονες ενδείξεις μέσα στον υπόλοιπο χάρτη και για να απαντήσω και στο μέλος δελφίνι, όχι δεν πιστεύω πως ΔΕΝ θα υπάρξει εξέλιξη μόνο και μόνο επειδή η γνωριμία έγινε με πανσέληνο άλλωστε ποιος μας λέει πως η νέα γνωριμία δεν έγινε με πανσέληνο για να κλείσει μια περίοδος μοναξιάς ή κάτι άλλο....
Παρεμπιπτόντως, επειδή όλοι συνηθίζουμε να λέμε πως με τις πανσελήνους κλείνουν κάποιοι κύκλοι, ολοκληρώνονται κτλ. ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και μια πανσέληνος σημειοδοτεί νέες καταστάσεις αφού πάντοτε όταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγει κάποιος άλλος και μια νέα περίοδος.
Lahtara η υπερανάλυση είναι σχετική ένοια, αν πρόκειται για άνθρωπο που έτσι κι αλλιώς υπεραναλύει, μάλλον μιλάμε για υπερβολή. Αν πρόκειται για άνθρωπο που ζει και κινείται με βάση τα συναισθήματα του τότε μάλλον του χρειάζεται για να επιβιώσει.
Σας ευχαριστώ και τις τρεις για τα σχόλια σας και καλή πανσέληνο σ΄όλους μας!
-
01-09-2012, 08:59 PM #14
Αγαπητή Τίνα,μπράβο για το άρθρο σας..Πάντοτε έχει μια συναισθηματική προσέγγιση και πέφτει πάντα μέσα.Εγώ πάντως δεν την παλεύω άλλο με τις πανσελήνους...Το πήρα απόφαση..Σε κάθε πανσέληνο είμαι χάλια ψυχολογικά και τώρα το καλοκαίρι δεν επηρέασαν μόνο την ψυχολογία μου και την διάθεση μου απλά, αλλά τα ισοπέδωναν όλα...Μέσα σε ένα μήνα χώρισα και έκανα μια άλλη σχέση και πριν προλάβω να το χαρώ...η "μπλε" πανσέληνος τα διέλυσε...Δηλαδή,και στις δυο πανσελήνους αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση ενός χωρισμού.Πίστευα ότι ο κρόνος με άφησε επιτέλους από το πεδίο βολής του, αλλά τον Πλούτωνα δεν τον είχα υπολογίσει..Τί γίνεται στην περίπτωση μου?Με πολιόρκησε ένας νέος έρωτας και με κέρδισε τόσο γρήγορα σε μια φάση που ξεπερνούσα έναν χωρισμό..Δεν έιμαι από τους ανθρώπους που πηγαίνουν σε άλλη σχέση τόσο γρήγορα.(αντιθέτως θα έλεγα) αλλά μέσα από τον φιλικό κύκλο προέκυψε..Ένας άνθρωπος που με κέρδισε πραγματικά από τον γλυκό του χαρακτήρα και με βοήθησε να πάρω την απόφαση να προχωρήσω μπροστά..μαζί του..Να κάνω όνειρα ξανά και να δω τι μου αξίζει πραγματικά.Γιατί στην προηγούμενη σχέση μου ταλαιπωρήθηκα..Έμοιαζε σταλμένος από τον Θεό..Να μην τα πολυλογώ,το όνειρο γκρεμοτσακίστηκε μαζί με τις ελπίδες μου για ένα αισιόδοξο μέλλον και τις ελπίδες μου για τους ανθρώπους..Τεράστια απογοήτευση..Γιατί το παρελθόν του χτύπησε ξανά την πόρτα και αυτός ήταν ευάλωτος ακόμα..Αλλά παρόλα αυτά εγώ απογοητεύτηκα από την στάση του και την αποστασιοποίηση του από μένα..Σίγουρα όλα αυτά γίνονται για το καλό μου..αλλά πού είναι αυτό?Δεν υπήρχε λόγος να ανέβω τόσο ψηλά για να φάω τα μούτρα μου έτσι άκομψα!Και από ότι κατάλαβα έχω δρόμο μπροστά μου...Τι επιρροές είχα που με έσπρωξαν σε αυτέ τις δοκιμασίες?Ζυγός 27-9-81 με ωροσκόπο δίδυμο στην 11 μοίρα..
Last edited by LIBRA6920; 01-09-2012 at 09:18 PM.
-
01-09-2012, 11:39 PM #15
Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για το άρθρο σας, όπως πάντα ενδιαφέρον,εντυπωσιακό και ευχάριστο! Ωστόσο η Πανσέληνος αυτή με επηρεάζει απόλυτα: 1. Πραγματοποιείται σε 1ο οίκο 2. Τετράγωνο με ερμή κ αφροδίτη στις 8 των διδύμων 3. Αντίθεση με Άρη στις 11 παρθένου 4. Τετράγωνο με δία στις 8 τοξότη.
Όπως βλέπετε ο χάρτης μου είναι ένα μεγάλο ταυ τετράγωνο. Η πανσέληνος έφερε διαταραχές, καυγάδες και συναισθηματική φόρτωση. Τι άλλο σημαίνει; Θα δοθεί τέλος σε αυτά τα θέματα μιας και η πανσέληνος σηματοδοτεί ολοκλήρωση;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!http://adviserinmathphysics.blogspot.com
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.