s
Υγεία και αστρολογία... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 43
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Αστρολογία και υγεία

Το κειμενο αυτο επ ουδενι δεν μπορει να αντικαταστησει μια μελετη πανω στο προσωπικο ωροσκοπιο καποιου, και πολυ περισσοτερο ενα γιατρο!!
    Ωστοσο ειναι χρησιμες γενικες πληροφοριες, γνωστες ηδη σε πολλους, αλλα πιθανοτατα, αγνωστες σε πολλους περισσοτερους.
    Δυστυχως παντα ελλοχευει ο κινδυνος να προσωποποιουμε τις πληροφοριες που λαμβανουμε, να τις ερμηνευουμε βασει των φοβων μας και να πανικοβαλλομαστε. Ακομη χειροτερα, να μπαινουμε στον πειρασμο να απανταμε σε αποριες αλλων χωρις να εχουμε τις καταλληλες γνωσεις και, ισως, και ελαφρα τη καρδία.
    Ελπιζω οτι λεμε να το λεμε παντα εχοντας επιγνωση του πως μπορει να το προσλαβει ο αλλος!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Σοφία

Θέλω να κάνω μια ερώτηση για να λύσω απορία που μου δημιουργήθηκε και να κάνω μια συσχέτιση..
    Γενικά με την σπονδυλική στήλη και με το νευρικό σύστημα ποια ζώδια συνδέονται?
    Δίδυμοι για νευρικό σύστημα να υποθέσω? ίσως και παρθένος ή όχι? Επειδή είναι παιδιά του ερμή το πάω έτσι..
    για σπονδυλική?
    κάποια έγκυρη απάντηση pleasee?
    ευχαριστώ!
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Με ωροσκόπο παρθένο αντιμετωπίζω έντονο πρόβλημα με το έντερό μου!!!
    Όμως θα ήθελα να ρωτήσω με τις διαταραχές της έμμηνου ρύσεως ποιο ΄ζώδιο είναι άμεσα συνδεδεμένο;:unsure:

Όνομα:
    Τίνα

Σοφία οτιδήποτε σχετίζεται με κόκκαλα, άπτεται του Κρόνου.

Ιωάννα μου, η έμμηνος ρύση σχετίζεται με την Σελήνη, μια δύσκολη ζωδιακή θέση με δύσκολες θέσεις φέρνει τέτοιου είδους προβλήματα.
    Πολλά προβλήματα πάντως έχω παρατηρήσει σε γυναίκες με Σελήνη στον Υδροχόο και με δύσκολες όψεις.
    Ελπίζω όσες έχετε Σελήνη στον Υδροχόο να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα :bigsmile:

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post

Ιωάννα μου, η έμμηνος ρύση σχετίζεται με την Σελήνη, μια δύσκολη ζωδιακή θέση με δύσκολες θέσεις φέρνει τέτοιου είδους προβλήματα.
    Πολλά προβλήματα πάντως έχω παρατηρήσει σε γυναίκες με Σελήνη στον Υδροχόο και με δύσκολες όψεις.
    Ελπίζω όσες έχετε Σελήνη στον Υδροχόο να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα :bigsmile:
    Τίνα μου καταρχ'ας σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Η σελήνη μου είναι στον Κριό, πιστεύω ότι είναι μια δύσκολη θέση!Και η σελήνη μου κάνει τετράγωνο με τον άρη, άρα τα προβλήματα που έχω με την έμμυνο ρύση μπορεί να οφείλονται απο τα παραπάνω;
    Στην ηλιακή επιστροφή έχω σελήνη στον υδροχόο, κατάλαβα τι θα περάσω πάλι.......!!!

Γεια σου Τίνα μου! Να ρωτήσω το εξής θα ήθελα..στην περίπτωση της Ιωάννας και δεδομένου ότι συχνά η έμμηνος ρύση σχετίζεται με ορμονικά θέματα, και ότι ο Ήλιος της είναι στο Ζυγό (ορμονικό) και δέχεται το τετράγωνο του ¶ρη της από τον Καρκίνο αν κατάλαβα καλά από ποστ άλλου θέματος, μήπως θα μπορούσε να εξηγηθεί -και- έτσι η ευαισθησία?

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Γεια σου Τίνα μου! Να ρωτήσω το εξής θα ήθελα..στην περίπτωση της Ιωάννας και δεδομένου ότι συχνά η έμμηνος ρύση σχετίζεται με ορμονικά θέματα, και ότι ο Ήλιος της είναι στο Ζυγό (ορμονικό) και δέχεται το τετράγωνο του ¶ρη της από τον Καρκίνο αν κατάλαβα καλά από ποστ άλλου θέματος, μήπως θα μπορούσε να εξηγηθεί -και- έτσι η ευαισθησία?
    Χρυσάνθη μου, εξαρτάται αν το πρόβλημα είναι ορμονικό.
    Όποια έχει πρόβλημα με την έμμηνο ρύση δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ορμονικό.
    Εγώ για παράδειγμα πότε δεν είχα ορμονικό πρόβλημα, από μικρή όμως είχα πάντα προβλήματα.
    Η Σελήνη μου είναι στον Υδροχόο και βάλλεται από Ποσειδώνα. Το λογικό θα ήταν να έχω (λόγω Ουρανού) άστατο κύκλο.
    Κι όμως ποτέ δεν είχα.
    Πρώτα βρίσκουμε την φύση του πρόβληματος κι έπειτα κοιτάμε την αστρολογική αιτία, τουλάχιστον ως αρχάριοι.
    Ο Ήλιος βέβαια είναι δείκτης υγείας και με δύσκολες όψεις δείχνει προβλήματα της φύσης του ζωδίου, για παράδειγμα θα μπορούσε να φέρει ευαισθησία στις ωοθήκες, πως όμως γνωρίζεις εκ προτέρων ότι δεν θα φέρει πρόβλημα με τους νεφρούς?
    Εφ' όσον λοιπόν το πρόβλημα παρουσιάζεται με την έμμηνο ρύση, ας μελετήσει πρώτα την Σελήνη της κι ύστερα όλα τα άλλα.

Ιωάννα μου, όταν η Σελήνη χτυπιέται φέρνει τέτοιου είδους διαταραχές.

Καλησπέρα σας! Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σας. Η σελήνη στον υδροχόο, θεωρείται ελαφρώς δύσκολη θέση, αλλά με εξάγωνο αφροδίτης στον Κριό, (6ος-8ος οίκος) νομίζω πως είναι μια πολύ καλή όψη για την υγεία του αναπαραγωγικού!

Και κάτι άλλο ακόμη,αναφορικά με την σπονδυλική στήλη, όταν ο Κρόνος ήταν στο Λέοντα προ τριετίας περίπου (που ήταν διελαύνων από τον γενέθλιο Κρονο μου στον 8ο και στο Λέοντα), είχα απίστευτους πόνους στην οσφυοισχιακή μοίρα. Με το παραμικρό πονούσα και δυσκολευόταν πολύ η καθημερινότητά μου! Βέβαια αυτό το ξεπέρασα με γυμναστική, αλλά ο Κρόνος ακόμη... καραδοκεί!

Καλησπερα σε ολους
    Εχω Σεληνη στους Διδημους & στις τελευταιες μοιρες του 11ου , τετραγωνο με τον Αρη στα ψαρια μεσα στον 9ο
    παντα ειχα δυνατους πονους στην κοιλια τις μερες της περιοδου
    αναιμια απο τα 15 χρονια μου &
    μετα τα 37 μου φοβερες ημικρανιες

υπερχει καποια εξηγηση?:banana

Καλησπέρα και πάλι.
    Διαβάζοντας το άρθρο, συμφώνησα σε αρκετά σημεία, μεταξύ αυτών και το ότι ωροσκόπος και οι θέσεις της σελήνης, αποκαλύπτουν πολλά σχετικά με τις ευαισθησίες μας,αλλά και με τις ανησυχίες μας σε ψυχικό επίπεδο.
    Πρόσφατα, υπήρχε ένα μεγάλο "ζόρι" στο χώρο της δουλειάς, και όλη η πίεση συσσωρεύτηκε για αρκετές εβδομάδες.
    Σήμερα το πρωί, εκεί που τσέκαρα κάποια ταξιδιωτικά έγγραφα, γέμισε το γραφείο και το πληκτρολόγιο κόκκινες κηλίδες!
    Σε λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα πως αιμορραγούσε η μύτη μου! Αηδία σκέτη!
    Με ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία, έγειρα το κεφάλι πίσω,πίεσα το ρινικό οστό και σταμάτησα το αίμα.
    Τις τελευταίες μέρες, με ταλαιπωρούσε ένας πονοκέφαλος.
    Έπειτα, κατάλαβα πως προφανώς πρέπει να ήταν απόρροια πίεσης, αφού στη "συνωμοσία" συμμετείχαν ο ¶ρης με τον Ήλιο που παίζουν κυνηγητό στον Υδροχόο, (κυκλοφορικο) τετραγωνίζοντας το γενέθλιο ήλιο μου.

Αστρολογικά τώρα: Ο άρης μου είναι στον Κριό, στον 3ο οίκο, που αντιπροσωπεύει κάποιες διδυμίσιες ευαισθησίες,όπως πχ αναπνοή. Ο Κριός από μόνος του έχει μεγάλη σχέση με το κεφάλι, γενικότερα.
    Κι εγώ σαν Ταυρίνα, ευαισθησίες στον αυχένα,στη μύτη, στο λαιμό,και φυσικά στα αυτιά.

Στα μικρά μου χρόνια, ταλαιπωριόμουν και ταλαιπωρούσα τους γονείς μου με την αμυγδαλίτιδα,που είχε πάρει τραγική μορφή, διότι για μήνες δεν με άφηνε να περπατήσω, αφού το λεμφικό σύστημα είχε καταρρεύσει από τις αντιβιώσεις. (12ος οίκος Ποσειδώνας, σε Τοξότη). Μετά από εγχείρηση, συνήλθα βέβαια, σωστή Ταύρος.

Αργότερα, στα 9 μου, και μάλιστα λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά μου , ήρθαν οι μαγουλάδες! Ο Κρόνος εκείνη την εποχή βρισκόταν στον Τοξότη και σχημάτιζε στενή σύνοδο με το γενέθλιο Ποσειδώνα στο 12ο. Υποτροπιάζουν οι μαγουλάδες και ήρθε η ...εγκεφαλίτιδα! Ήταν 9-5-86, Ο ¶ρης είναι ήδη στον Αιγόκερω, (1ος οίκος μου, και νέα σελήνη στον Ταύρο.) Εκεί να δεις πονοκέφαλος... Ένιωθα ότι θα φύγει το κεφάλι μου. Ταλαιπωρίας συνέχεια,για 13 μέρες σε κώμα η μικρή taurine.

O Δίας (?) όμως στα Ψαράκια, προφανώς λυπήθηκε τους γονείς μου και αποφάσισε να κάνει το θαύμα του.
    Μια μέρα μετά τη γιορτή των Ισαποστόλων, η μικρή Taurine ξύπνησε από το κώμα και ζήτησε "μακαρόνια με κιμά"!. Ο χρόνος δεν είχε σημασία, δεν είχα αντιληφθεί τί συνέβη, το μόνο που θυμάμαι ήταν την υπέροχη Τοξοτίνα γιαγιά μου να κλαίει αγκαλιά με τη μαμά μου, από χαρά !
    Κι εγώ η χαζή νόμιζα, σαν παιδάκι, πως έκλαιγαν επειδή δεν μπορούσαν να μου φέρουν μακαρόνια και κιμά! "Δεν πειράζει", απαντά η μικρή taurine, "μην κλαίτε, και .....παστίτσιο μου κάνει!!!!!!!!"

Στον Ουρανό υπήρχε η υποψία πανσελήνου, στον άξονα σκορπιού - ταύρου, και Δίας ο θαυματοποιός να πρόσκειται θετικά στα φώτα, και να διελαύνει από το 2ο οίκο μου....

Τώρα πλέον που είμαι κι εγώ μαμά, τρέμω με κάθε φτάρνισμα της μικρής Ψαρίνας μου και ξαναλέω,
    ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
    Να είστε καλά,
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)