s
[Συζήτηση] Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Re: Επιλέγοντας την κατάλληλη ημερομηνία για γάμο

Κοίταζα το προοδευτικό μου ωροσκόπιο (αυτό που προσφέρει το site) και είδα ότι η προοδευμένη αφροδίτη είναι πάνω στον γενέθλιο ήλιο μου (σύνοδος) στον 7ο οίκο και αν προχωρήσει μια μοίρα τριγωνίζει το γενέθλιο Δία μου. Επίσης η προοδευμένη Ήρα συναντάει σε 6 μοίρες τη γενέθλια Ήρα. Ερώτηση να ράψω κοστούμι για το γάμο ή να περιμένω; Επίσης το προοδευμένο σύστημα χρόνος- μοίρα είναι αξιόπιστο ;..γιατί σε αυτή τη περίπτωση η Αφροδίτη μου δεν έχει φτάσει το γενέθλιο Ήλιο.

Quote Originally Posted by limbill View Post
    Κοίταζα το προοδευτικό μου ωροσκόπιο (αυτό που προσφέρει το site) και είδα ότι η προοδευμένη αφροδίτη είναι πάνω στον γενέθλιο ήλιο μου (σύνοδος) στον 7ο οίκο και αν προχωρήσει μια μοίρα τριγωνίζει το γενέθλιο Δία μου. Επίσης η προοδευμένη Ήρα συναντάει σε 6 μοίρες τη γενέθλια Ήρα. Ερώτηση να ράψω κοστούμι για το γάμο ή να περιμένω; Επίσης το προοδευμένο σύστημα χρόνος- μοίρα είναι αξιόπιστο ;..γιατί σε αυτή τη περίπτωση η Αφροδίτη μου δεν έχει φτάσει το γενέθλιο Ήλιο.
    Ποιους οίκους κυβερνά η Αφροδίτη στο γενέθλιο χάρτη ? Το ίδιο ισχύει και για το Δία.

Αν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό γεγονός, θα φαίνεται και από άλλα συστήματα, κυρίως Ηλιακό Τόξο και Ηλιακή επιστροφή.
    Προσωπικά ακολουθώ το προοδευτικό μέρα- έτος.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.. Η Αφροδίτη μου κυβερνάει τον 5ο (η ακμή στον ταύρο) και βρίσκεται στο Ταύρο. Ο Δίας βρίσκεται στον 10ο και κυβερνάει τον 1ο (ωροσκόπος Τοξότης). Θα κοιτάξω και την ηλιακή μου επιστροφή ...ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by limbill View Post
    ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.. Η Αφροδίτη μου κυβερνάει τον 5ο (η ακμή στον ταύρο) και βρίσκεται στο Ταύρο. Ο Δίας βρίσκεται στον 10ο και κυβερνάει τον 1ο (ωροσκόπος Τοξότης). Θα κοιτάξω και την ηλιακή μου επιστροφή ...ευχαριστώ!
    Αφού η Αφροδίτη κυβερνά τον 5ο είναι πολύ πιθανό να κυβερνά και τον 10ο (Ζυγός) ? Σε μία ανάλογη περίπτωση(επισημοποίηση σχέσης) τις περισσότερες φορές εμπλέκεται και ο 10ος οίκος αφού αλλάζει και η δημόσια εικόνα μας.
    Ερευνήστε και για άλλες προοδευτικές όψεις και εξωκρόνιες διελεύσεις.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Αντωνης

Θα συμφωνισω οτι τα ροζ γυαλια δεν θα αφησουν καποιον να σκεφτει οτι υπαρχει περιπτωση αποτυχιας του δικου του γαμου ειδικα ενα νεο ζευγαρι . Θα προσθεσω οτι ειναι πρακτικα δυσκολο να τελεστει γαμος προκαθορισμενη ωρα . Να το πεις στον παπα ουτε λογος θα σε αφορισει . Να υποδηξεις ωρα , δυσκολα θα γινει αποδεκτο κι αν σου ξεφυγει ο ωροσκοπος λογω μιας καθυστερησης (πραγμα που συμβαινει συχνα στις εκκλησιες) δεν θα εχεις τον αναμενομενο αστρολογικο χαρτη , ακομα κι αν οι πλανητες εχουν ευνοικες οψεις μεταξυ τους

Όνομα:
    Μαρία

Άν σ'ενδιαφέρει πραγματικά να το καθορίσεις,κάνεις πολιτικό χωρίς τέτοιου είδους εμπόδια..
    Για τον παπά,καλύτερα να σωπάσω εδώ..πως θα"κανονιζόταν"κι αυτός να μην γκρινιάζει..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Εγω πάλι πιστεύω πως η επιλογή μιας ημερομηνίας γάμου, είναι κάτι πιό απλό.

Αρχικά, η καλύτερη επιλογή νομίζω πως είναι η στιγμή της πρότασης,αρκεί φυσικά να υπάρχουν οι "ευεργέτες" από πρόοδο ή και διέλευση στον άξονα 1/7 της συναστρίας ή του σύνθετου.
    Όσο για το θρησκευτικό κομμάτι, ακριβως επειδή το γεγονός πλέον είναι επίσημο άρα και κοινωνικά "αποδεκτό", μήπως να βλέπαμε το 10ο του ζευγαριού με τις διελεύσεις και τις προόδους?
    Όλα τα παραπάνω όμως παραμενουν αμφίβολα και ασαφή, όταν υπάρχουν εκλείψεις.

Σας παραθέτω εναν χάρτη ο οποίος αναφέρεται στο γάμο ενός ζευγαριού.
    Αρχικά, φαίνεται πως πρόκειται για ένα δεμένο, ευτυχισμένο και λαμπερό ζευγάρι, τακτοποιημένο και καταξιωμένο.
    Η αλήθεια όμως είναι μακριά.
    Το Μάιο του 2000, δηλαδή 6 μήνες μετά, το ζευγάρι χώρισε.
    Και όχι απλά και πολιτισμένα. Στην κυριολεξία, σκοτωμένοι σε καυγάδες,αντιθέσεις αλλά και άσκηση βίας, (Αρης/Ουρανός σε 7ο),τραγικές παρεμβάσεις της μαμάς του άνδρα (σελήνη/Κρόνος σε 4/10), και άφθονη ζήλεια, θύμα της οποίας υπήρξε η σύζυγος (αφροδίτη σε σκορπιό/τετράγωνο σελήνη στο λιοντάρι).

Οι φίλοι τους προσπάθησαν να τους στηρίξουν (κυβ.11ου Ερμής σε 5ο, σε τρίγωνο με το Δία), αλλά μάταια ο σύζυγος προσπαθούσε να βγάλει άλλη εικόνα προς τα έξω και να νοιάζεται μόνο για το συμφέρον και την προσωπική του προβολή (Ήλιος τρίγωνο μεσουράνημα)

Η σύζυγος, φανερά δυστυχισμένη (σελήνη τετράγωνο κρόνος), καταπιεσμένη (σελήνη αντίθεση ουρανός),απογοητευμένη από τη σκληρή συμπεριφορά του συζύγου (ταυ τετράγωνο σελήνη-αφροδίτη-αρης), αποφασίζει στις αρχές Μαίου του 2000 να τα τινάξει όλα στον αέρα και να φύγει από αυτό το γάμο. Εχοντας περάσει αυτό το μικρό διάστημα,δια πυρός και σιδήρου, μεσα από τις στάχτες της, βρήκε τη δύναμη να αποδράσει, για να ζωντανέψει τον εαυτό της και να περισώσει την αξιοπρέπειά της. (σελήνη στον 1ο σε τρίγωνο με πλούτωνα στον 5ο)

Το στέλιουμ που έλαβε χώρα τις πρώτες μέρες του Μαίου στον Ταύρο, έδωσε τη λύση, ενεργοποιώντας αρχικά τους γωνιακούς άξονες του ωροσκοπίου του γάμου, και έπειτα τους πλανήτες του. Επισης, ενεργοποιήθηκαν οι εκλειψεις που έλαβαν χωρα το καλοκαίρι του 1999, στο β' δεκαήμερο του Λέοντα, με τη "φιλική" συμμετοχή του Ουρανού στον Υδροχόο, στις ίδιες περίπου μοίρες του σταθερού σταυρού, έχοντας προδικάσει το τετελεσμένο ήδη ένα εξάμηνο νωρίτερα.

Ο γαμος αυτός έληξε, με σκληρές διαπραγματεύσεις (σταθερός σταυρός) και από τα δύο μέρη, που εντελώς συμπτωματικά, ανήκαν σε ζώδια του σταθερού σταυρού, του β' δεκαημέρου.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Η δική μου ταπεινή ανάλυση,έφτασε μέχρι αυτό το σημείο.
    Για ευνόητους λόγους, δεν θα δώσω στοιχεία του πρώην ζευγαριού, παρά μόνο την ημερομηνία της γνωριμίας τους (11/2/1995, ωρα 23.30, Αθήνα) και την ημερομηνία του γάμου τους (25/12/1999 ωρα 20.15, Αθηνα.)

Ευχαριστώ!

Click image for larger version. 

Name:	special_wheel.png 
Views:	26 
Size:	64.7 KB 
ID:	4055

και ο χάρτης της γνωριμίας τους, για όποιον ενδιαφέρεται.

Click image for larger version. 

Name:	special_wheel (1).png 
Views:	26 
Size:	66.1 KB 
ID:	4056
    Last edited by taurine; 03-02-2012 at 07:38 PM.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Έρρικα

ο ουρανός είναι καλό να μην είναι στον 7ο οικο, αλλά σε ποιον χάρτη;
    να διελαύνει τον 7ο γενέθλιο; ή τον 7ο οίκο της συναστρίας; ή όλα μαζί;
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Ερρικακι, στο εν λόγω παραδειγμα, ο ουρανός αφορά τη στιγμη τελεσης του γαμου.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Έρρικα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Ερρικακι, στο εν λόγω παραδειγμα, ο ουρανός αφορά τη στιγμη τελεσης του γαμου.
    επομένως η ώρα του γάμου καθορίζει τον οίκο που θα ''πέσει'' ο διελάνων ουρανός, σωστά;
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)