s
Προγενέθλιες εκλείψεις - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Ποια η σημασία της ενέργειας του σημείου αναδρομής των πλανητών;

Θα καταθέσω ότι και η δική μου παρατήρηση συμπίπτει σχετικά με τον χρόνο ξεκαθάρισης των γεγονότων κατά την ορθοδρόμηση.

Τίνα, σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την προσωπική σου γνώση και εμπειρία.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κάτια μου, προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τέτοια σημεία. Δεν θέλω να εμπλέκω στην αστρολογία θέματα καθαρά πίστης και που δεν μπορούν να αποδειχτούν εμπειρικά στην ζωή του ατόμου. Όχι ότι μου λείπει η πίστη αλλά αυτά που πιστεύω προτιμώ να τα κρατάω για τον εαυτό μου και την ζωή μου και να μην τα μπερδεύω με την αστρολογία ή τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Πριν πολλά χρόνια είχα κάνει το ωροσκόπιο τηε σύλληψης μου σύμφωνα με τους τύπους του ¶λαν Λίο. Το μελέτησα μέχρι την γέννησή μου και δεν είδα τίποτε αξιόλογο που να με πείσει ότι λειτουργούν προγενέθλιες επιρροές. Οι επιρροές στον χάρτη της μητέρας μου βρήκα ότι ήταν πιο σημαντικές απ' αυτή την άποψη.
    Εχω εκπλαγει, ξαφνιαστει... Δεν ξερω τι να πω. Ανοιγοντας πριν λιγο τα μη διαβασμενα επεσα πανω σε αναδρομους πλανητες, σε προγενεθλιες εκλειψεις κ. α. Αν σας πω πως απο το πρωι αλλη δουλεια δεν κανω απο το να ψαχνω σημεια και τερατα στο προγενεθλιο ωροσκοπιο μου με την ελπιδα πως θα βρω καποια εξηγηση για πολλα ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ στην ζωη μου, θα το πιστεψετε?
    Ειμαι σιγουρη πως παιχτηκαν πολλα, αν οχι ολα, στην προγενεθλια εποχη. Υποψιαζομαι πως ενα ενα τα αστρικα υλικα προστεθηκαν τοτε. Οπως ακριβως χτιζοταν το σωμα και τα οργανα.
    Δεν ξερω γιατι, αλλα απο διαισθηση νομιζω πως θα βρω πολλες απαντησεις στα δικα μου ερωτηματα. Αλλωστε γι αυτο το κανω κυριως. Ηδη εχω ξεκινησει με τον Ερμη και αυτο γιατι την ημερα που γεννηθηκα, αυτος μολις που ειχε αρχισει σημειωτον την ορθοδρομη πορεια του. Και επειδη πολλα μα παρα πολλα γεγονοτα στην ζωη μου, εχουν λαβει χωρα οταν αυτος βρισκοταν, σαν διευλαυνων, στην γενεθλια μου θεση του. Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με αυτη μου την ερευνα. Θα μου παρει αρκετο χρονο γιατι θα μελετησω ολους τους προγενεθλιους πλανητες μου με ολες τις οψεις τους και τα μεσοδιαστηματα τους. Αν βγει κατι που να ταιριαζει με τα βιωματα μου θα σας πω.
    Ναστε ολοι καλα!

Όνομα:
    Τίνα

Να συμπληρώσω πως το ωροσκόπιο σύλληψης δεν έχω δει να λειτουργεί (τουλάχιστον ως ένα μεγάλο βαθμό).
    Προγενέθλιες εκλείψεις έχω δει να λειτουργούν στην πορεία της ζωής των ατόμων,
    άλλο το ωρόσκοπιο σύλληψης κι άλλο προγενέθλιες εκλείψεις στις οποίες δεν μελετώ αστεροειδείς, απλανείς κτλ.
    Χείρωνα όμως και Δεσμούς Σελήνης πάντα κοιτάζω σε όλα σχεδόν τα ωροσκόπια και λέω σχεδόν γιατί με τον Χείρωνα έχω ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια.

Μιας και πιάσατε τις εκλείψεις, σε αυτόν τον σύνδεσμο Εκλείψεις Ιουλίου Αυγούστου 2009 υπάρχει ένα άρθρο της κ. Σούρδη, όπου πέρα από τις προβλέψεις για μια συγκεκριμένη έκλειψη, αναφέρει και την πτολεμαϊκή μεθοδολογία για τον υπολογισμό του χρόνου εμφάνισης των γεγονότων που αντιστοιχούν σε μια έκλειψη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Να συμπληρώσω πως το ωροσκόπιο σύλληψης δεν έχω δει να λειτουργεί (τουλάχιστον ως ένα μεγάλο βαθμό).
    Προγενέθλιες εκλείψεις έχω δει να λειτουργούν στην πορεία της ζωής των ατόμων,
    άλλο το ωρόσκοπιο σύλληψης κι άλλο προγενέθλιες εκλείψεις στις οποίες δεν μελετώ αστεροειδείς, απλανείς κτλ.
    Χείρωνα όμως και Δεσμούς Σελήνης πάντα κοιτάζω σε όλα σχεδόν τα ωροσκόπια και λέω σχεδόν γιατί με τον Χείρωνα έχω ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια.
    Αυτό που είπα, Τίνα, ήταν ότι έκανα το ωροσκόπιο της σύλληψης μου και μελέτησα την πορεία διαφόρων επιδράσεων μέχρι την γέννηση μου και σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη μου. Μέσα σ' αυτές τις επιδράσεις ήταν και οι προγενέθλιες εκλείψεις. Φυσικά και είναι άλλο πράγμα το ωροσκόπιο της σύλληψης και άλλο οι προγενέθλιες εκλείψεις.

Αυτό που είπα, Τίνα, ήταν ότι έκανα το ωροσκόπιο της σύλληψης μου και μελέτησα την πορεία διαφόρων επιδράσεων μέχρι την γέννηση μου και σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη μου. Μέσα σ' αυτές τις επιδράσεις ήταν και οι προγενέθλιες εκλείψεις. Φυσικά και είναι άλλο πράγμα το ωροσκόπιο της σύλληψης και άλλο οι προγενέθλιες εκλείψεις.
    Κα Μοζορα,
    μηπως μπορειτε να μου πειτε πως βρηκατε την ημερα και την ωρα συλληψης σας?
    Εγω αυτο για μενα, το εκανα κατα προσεγγιση οπισθοχωροντας 40 εβδομαδες πισω απο την ημερα γεννησης μου. Ετσι το κανουμε?

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Κα Μοζορα,
    μηπως μπορειτε να μου πειτε πως βρηκατε την ημερα και την ωρα συλληψης σας?
    Εγω αυτο για μενα, το εκανα κατα προσεγγιση οπισθοχωροντας 40 εβδομαδες πισω απο την ημερα γεννησης μου. Ετσι το κανουμε?
    Στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία και ώρα της σύλληψης επειδή τα σπερματοζωάρια διατηρούνται μέσα στα γεννητικά όργανα της γυναίκας 2 - 3 μέρες μετά την ερωτική πράξη. Ακόμα και η ωορηξία διαρκεί αρκετές ώρες.

Το ωροσκόπιο της σύλληψης μου το έκανα σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία και τους τύπους που συνόψισε ο ¶λαν Λίο. Δεν μπορώ να τα εξηγήσω σ' ένα ποστ αλλά η γενική αρχή είναι ότι η ακριβής θέση της Σελήνης στον γενέθλιο χάρτη είναι η ακριβής θέση του ωροσκόπου της σύλληψης και η ακριβής θέση του ωροσκόπου του γενέθλιου χάρτη είναι η ακριβής θέση της Σελήνης του χάρτη της σύλληψης.

Όνομα:
    Τίνα

Κοραλλία μου την "συμπληρωματική κατάθεση" δεν την έκανα για εσένα, την έκανα σε σχέση με το δικό μου το ποστ που από λάθος έγραψα ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις προγενέθλιες εκλείψεις. Με το ωροσκόπιο σύλληψης ήθελα να πω, προσπάθησα να κάνω διόρθωση αλλά είχε περάσει η ώρα και δεν μπόρεσα. Ευτυχώς η διαχείριση έβαλε το χεράκι της και διορθώθηκε το ποστ μου. :bigsmile:

Το ωροσκόπιο σύλληψης δεν έχω δει να λειτουργεί. Οι προγενέθλιες εκλείψεις κατά την γνώμη μου είναι σημαντικές, επίσης αυτό που γνωρίζω είναι πως πιάνονται οι εκλείψεις που γίνονται τις τελευταίες 88 ημέρες της κύησης κι αυτό γιατί τότε κατά την άποψη κάποιων η ψυχή ενσαρκώνεται στο σώμα του εμβρύου.

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post

Το διάστημα κύησης δεν είναι πάντα σταθερό και κυμαίνεται στις 273 μέρες, άλλες φορές προσθέτοντας μέρες και άλλες αφαιρώντας.
    Όταν στο γενέθλιο χάρτη η Σελήνη γεμίζει σε φως και βρίσκεται κάτω από τον άξονα Asc- Dsc ή μειώνεται το φώς της και βρίσκεται πάνω από τον συγκεκριμένο άξονα, τότε καταλαβαίνουμε ότι η κύηση διήρκεσε παραπάνω από 273 μέρες.
    Όταν ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα, η κύηση διαρκεί λιγότερες από τις 273 μέρες.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)