- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 40
-
07-09-2011, 02:03 AM #11
Re: «Έρωτας στα χρόνια της τεχνολογίας»
Aκόμα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σου Κατιούλα...
Και τα λές(πάλι)κατανοητά,και χρησιμοποιείς όμορφα το λόγο(δεν μιλάς ορθά κοφτά για αστρολογία),βάζεις και το τραγουδάκι...ε,τι άλλο να θελήσει κανείς?
Οοοοοοοοοοολες οι ταινίες που ήταν βιβλία μου αρέσουν,πάντα.Τουλάχιστον πολύ περισσότερο από μια"κανονική"ταινία.Ο πρωταγωνιστής είναι ο πιο ωραίος-άσχημος ever.
Ποσειδώνες και 12οι λοιπόν κι αναρωτιέμαι μήπως και οι παράνομες σταδιοδρομίες έχουν να κάνουν με τον 12ο οίκο.Δλδ το ωροσκόπιο του Carlos(τσακάλι),αυτός μου ρθε τώρα σαν επαγγελματίας εγκληματίας,δεν θα έχει έντονα ενεργοποιημένο τον οίκο αυτό?
Δεν θέλω καθόλου να ξεφύγω απ'το άρθρο της Κάτιας,ρητορικά ρωτάω..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
07-09-2011, 05:58 AM #12
¶λλο ένα κείμενο που μπορεί να σε ταξιδέψει, έχοντας και την απαραίτητη λογοτεχνική διάσταση έτσι όπως μόνο το Ψάρι που το λέγανε Κάτια μπορεί να ξεδιπλώσει...
Μου την δίνει αρκετά όμως το ότι κάποιοι άλλοι, ιδίως της έντυπης αστρολογίας, μα σε έναν-μα σε δύο μήνες θα προβάλλουν αντίστοιχο θεματάκι σαν αποκλειστικό και πρωτότυπο, όπως διαρκώς κάνουν με τα θέματα του Myhoroscope.gr (καλά, για τους άλλους της ηλεκτρονικής δεν το κουβεντιάζω, έχουν ξεφύγει προ πολλού... )Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-09-2011, 10:34 AM #13
να κανω μια γενικη παρατηρηση..μια και μαρεσει αυθορμητα να λεω παντα αυτο που σκεφτομαι ειλικρινα και αντικειμενικα..συγνωμν αν βγαινω off topic..ομολογω οτι το αρθρο δεν το διαβασα ...τουλαχιστον ακομα...οφειλω ομωσ να πω κατι..για την κατια..μου εχει κανει εντυπωση η προτοτυπια των αρθων που επιλεγει να γραψει....δεν ξερω κοριτσι μου τι εχεις στον χαρτη σου...τι θεσηεχει η τι οψεις.. κανει ο ουρανος ισως με τον ερμη σου η με τον 3 οικο σου...η με τον κυβερνητη του ..πιθανον? αλλα ειναι εμφανες!
μπραβο σου!!
-
07-09-2011, 11:15 AM #14
Την καλημέρα μου σε όλους! Δεν υπάρχει πιο ωραίο από το να πίνεις καφέ διαβάζοντας λόγια σαν αυτά που μου γράψατε. ...:embarrest Σήμερα θα δουλέψω με άλλη διάθεση!
Δημήτρη μου σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο. Ξέρω ότι δεν το κάνεις εύκολα.
Μαράκι μου η παρανομία θέλει 12ο αλλά θέλει και μπόλικο 8ο .
Στέλλα μου, Ερμής στον 12ο (Ιχθείς) και τετράγωνο με Κρόνο στον 3ο (Δίδυμοι) . Θα ζήσω γιατρέ μου;(
)
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
07-09-2011, 10:18 PM #15
Κατιούλα μου ως γνήσια κόρη του ¶ρη πάντα προτιμούσα τους ¶ρειους έρωτες. Έτσι, ενώ έβλεπα όλες τις αισθηματικές ταινίες εκείνες που με έλκυαν περισσότερο, ήταν όσες είχαν ένταση κι ένα θανατικό μέσα. ¶ρης/Πλούτωνας σε όλο του το μεγαλείο, καθόλου τυχαίο πως μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι «ο τελευταίος των Μοϊκανών» και αγαπημένη μου σκηνή, η σκηνή που σκοτώνεται ο Ούνκας στην προσπάθεια του να σώσει την αγαπημένη/ξεπλυμένη του.
Ωστόσο, όταν διάβασα το βιβλίο του Μάρκες, μου φάνηκε συγκλονιστικό. Η ανάγνωσή του μου άφησε πίκρα και απογοήτευση, ομοίως και η ταινία. Ποσειδώνια πράγματα δηλαδή. Θυμάμαι πως δεν αγωνιούσα να διαβάσω το τέλος, είχα καταλάβει στο περίπου ποιο θα ήταν, όμως δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Αγαπημένος ο Μαρκες, αγαπημένο το βιβλίο του, αγαπημένο και το άρθρο σου από την αρχή ως το τέλος.
-
07-09-2011, 10:25 PM #16
-
07-09-2011, 10:57 PM #17
-
07-09-2011, 11:04 PM #18
Κατιούλα μου ως γνήσια κόρη του ¶ρη πάντα προτιμούσα τους ¶ρειους έρωτες. Έτσι, ενώ έβλεπα όλες τις αισθηματικές ταινίες εκείνες που με έλκυαν περισσότερο, ήταν όσες είχαν ένταση κι ένα θανατικό μέσα. ¶ρης/Πλούτωνας σε όλο του το μεγαλείο, καθόλου τυχαίο πως μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι «ο τελευταίος των Μοϊκανών» και αγαπημένη μου σκηνή, η σκηνή που σκοτώνεται ο Ούνκας στην προσπάθεια του να σώσει την αγαπημένη/ξεπλυμένη του.Έχει καεί η γούνα μας! Όχι άλλο κάρβουνο...:toung:
Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου διάθεση και τον όμορφο τρόπο να την δείξεις. Να είσαι καλά.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
07-09-2011, 11:26 PM #19
Κάτια μας - μου
και το βιβλίο και η ταινία αλλά κυρίως το άρθρο σου είναι εξαιρετικό - δε θα μπορούσε αλλιώς - ευρηματικό. Αγγίζει απόλυτα τις Ποσειδωνόπληκτες χορδές της Αφροδίτης μου...
Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να πω προς πάσα ενδιαφερόμενη ότι ο Javier belongs to me
κορίτσια :nuts::toung: να 'χουμε το νου μας.....
Δ.Κ
-
08-09-2011, 12:08 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.