- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σας φοβίζουν οι εκλείψεις;
- Voters
- 150. You may not vote on this poll
-
Πολύ
18 12.00% -
Αρκετά
49 32.67% -
Ελάχιστα
42 28.00% -
Καθόλου
41 27.33%
Results 11 to 20 of 24
-
03-01-2011, 06:05 PM #11
Re: Ηλιακή έκλειψη 4 Ιανουαρίου 2011... Το φως στην καρδιά
Καλή Χρονια σε όλους μας και να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή και να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους δίπλα μας σε τόσο δύσκολους καιρούς.
κύριε Αρχο συγχαρητηριά για την τόσο καλή εξήγηση της σημασιας αυτής της έκλειψης. θα ήθελα να σας ρωτήσω σύνοδος του μεσουρανήματος στην ίδια μοίρα του αιγόκερου με την σύνοδο τι μπορεί να επιφέρει?ριζικές αλλαγές στον τομέα επάγγελμα καριέρα κοινωνική καταξίωση?
σας ευχαριστω εκ των προτέρων
-
03-01-2011, 06:06 PM #12
συγνώμη εννούσα συνοδος γεννέθλιου μεσουρανήματος με την έκλειψη
-
03-01-2011, 08:57 PM #13
Απο τις πιο όμορφες προτάσεις που έχω ακούσει αγαπητή Εκαταία!
Όσο για την εποχή που ζούμε στο βιβλίο του για την παγκόσμια ιστορία της κοινωνίας ο McNeil είχε πει ότι πρέπει να νοιώθουμε τυχεροί που ζούμε σε μία εποχή όπου θα καθορίσει την ιστορία της ανθρωπότητας οπότε θα συμφωνήσω μαζί σας ότι δεν θα βαρεθούμε σίγουρα και ας ελπίσουμε η αφύπνιση σταδιακά με το που εισέλθουμε στην εποχή του Υδροχόου ( θα κάνει 200 χρόνια περίπου ακόμη) να είναι ομαδική.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
03-01-2011, 08:59 PM #14
Αγαπητή luvelina σαφώς έχει να κάνει με αλλαγές στα επαγγελματικά αυτό όμως μπορεί να σημάνει απο προαγωγή μέχρι και απόλυση, αυτο θα το δείτε με το πως είναι αυτή τη στιγμή η επαγγελματική σας πορεία αλλά και απο το σύνολο των πλανητών που συμμετέχουν στην έκλειψη στο χάρτη σας. Η αλλαγή επαγγελματικά είναι πάντως δεδομένη. Απο την άλλη ο 10ος μπορεί να φέρει γεγονότα με γονείς οπότε καλό είναι να τους δώσετε μία παραπάνω προσοχή (όχι ότι μπορεί να συμβεί κάτι απαραίτητα κακό αλλά πάντα μία έκλειψη εκεί ζητά απο εμάς να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τη σχέση με κάποιον γονέα, συνήθως τον Πατέρα).[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
03-01-2011, 09:18 PM #15
αγαπητέ κύριε ¶ρχο,
οι εξηγήσεις σας για την συνοδο που σας προανέφερα , καθρεπτίζει απόλυτα τα δεδομένα την τωρινή στιγμή στην ζωή μου. πράγματι ριζικές αλλάγες δρομολογούνται στα επαγγελματικά μου και ενεπλέκουν τον πατέρα μου και τον αδερφό μου αφού ειμαστε τυπικά συνεταιροι και οι 3 μας στις κοινες οικογενειακές επιχειρήσεις . είμαι σίγουρη ότι με σύνεση και την αισθηση δικαιοσύνης τα πράγματα θα δρομολογηθούν στην σωστή κατευθυνση. βέβαια με το σχόλιο περί πατέρα (από εσας ) τσέκαρα τους πλανήτες που ενεπλέκονται με την εκλειψή και υπάρχει τετράγωνο με τον γεννέθλιο χείρωνα στον Κριο.και τετράγωνο με το βέρτεξ στον ζυγό....
μήπως τελικά έχει να κάνει και με την δική μου υγεία...αύριο ακριβώς την ώρα της έκλειψης έχω ραντέβου με γυναικολόγο για α διαπιστώσω εαν η τωρινή μου κύηση παρουσιάζει καρδιακή λειτουργία ...εύχομαι αυτήν την φορά να με ευλογήσει ο Θεός , γιατί τις 3 προηγούμενες στάθηκα ατυχή. εαν όχι πάντα υπάρχει η πίστη και η ελπίδα.
σας ευχαριστώ για την βοηθεία σας.
-
03-01-2011, 09:35 PM #16
Αγαπητή Luvelina όντως θα υπάρξουν με βάση και τις άλλες όψεις που αναφέρατε ιδιαίτερα γεγονότα με Πατέρα αλλά πιστεύω όπως είπατε ότι με σύνεση μπορείτε να τα καταφέρετε.
Για το θέμα υγείας που αναφέρατε δυστυχώς δεν θα αναφερθώ γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σαφώς δεν έχω και την απαραίτητη ανάλυση του χάρτη σας για κάτι τέτοιο. Να σας ευχηθώς όμως ολόψυχα να μπορέσετε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και η ευχή μου πιστέψτε με δεν είναι μόνο για να τη γράψω.
Καλή σας Χρονιά![I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
03-01-2011, 10:17 PM #17
Κε Αρχο καλησπερα,
μηπως γνωριζετε καθε ποσα χρονια γινεται εκλειψη Ηλιου στο ιδιο σημειο?
Η εκλειψη Σεληνης π.χ. συμβαινει στο ιδιο σημειο καθε 19 χρονια.
Ευχαριστω.
-
03-01-2011, 10:59 PM #18
-
03-01-2011, 11:01 PM #19
Αγαπητέ Κύριε ¶ρχο,
σας ευχαριστω για την ευχή σας , μου είναι πράγματι πολύτιμη την συγκεκριμένη περίοδο.
και πάλι ευχαριστώ για τις εξηγήσεις για την εκλειψη και για την ανθρωπία σας.
με απειρη εκτίμηση
-
04-01-2011, 12:13 AM #20
Θα ήθελα να ρωτήσω σε τι βάθος χρόνου θα δούμε τις εξελίξεις στα διάφορα κοινωνικά θέματα που θα πυροδοτήσει η έκλειψη. Θα εμφανιστούν σχετικά σύντομα ή ίσως κάνουν και αρκετούς μήνες?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.