s
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ ΚΡΟΝΟΥ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 29
    Όνομα:
    Maria

Re: ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΗΛΙΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Δεν ξερω αν ειναι αυτη η καταλληλη ενότητα..αλλα ας πω κι εγω καποια πραγματα για τις οψεις των γενεθλιων πλανητων μου με προοδευτικούς και διελαυνοντες....
    1. Συνοδος προοδ. Κρόνου με γεν. Αφροδίτη, που ενεργοποιεί την αντίστοιχη γενέθλια όψη συνόδου.
    2. Αντίθεση γεν.Ηλιου-προοδ.Χειρωνα που ενεργοποιεί τη γενέθλιο αντίθεση μεταξυ αυτων των δυο πλανητών και αντίθεση γεν.Αφροδίτης-Χείρωνα.
    3. Διελ.Διας τριγωνο με Ουρανο,τετραγωνο διελ.Ποσειδώνα-Ουρανου, διελ.Πλούτωνα-Κρόνου κι διελ.Πλουτωνα-Δια, όψεις που διαρκούν πολύ.
    Χαμός ετσι???Ε,ρε γλέντια! :bigsmile: Να δώσω και οικοθεσία?...

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    3. Διελ.Διας τριγωνο με Ουρανο,τετραγωνο διελ.Ποσειδώνα-Ουρανου, διελ.Πλούτωνα-Κρόνου κι διελ.Πλουτωνα-Δια, όψεις που διαρκούν πολύ.
    Χαμός ετσι???Ε,ρε γλέντια! :bigsmile: Να δώσω και οικοθεσία?...
    Πάντα με επιφύλαξη λέω ότι... O Διας με τον Ουρανό είναι καλή όψη όσον αφορά ξαφνικά οφέλη
    ίσως από καινοτόμες επαγγελματικές κινήσεις ή ευκαιρίες. Σε ποιόν οίκο είναι?
    Tabula rasa

Δεν ξέρω βρε παιδιά, αλλά στις δύο τελευταίες διελεύσεις ήλιου, σε τετράγωνο και αντίθεση από το γενέθλιο Κρόνο μου (η μία σε 4ο οίκο και Ταύρο και η άλλη σε 10ο οίκο και Σκορπιό) συνέβησαν ωραία πράγματα στη δουλειά μου, καλύτερο περιβάλλον, καλύτερο αντικείμενο, αλλά περισσότερες απαιτήσεις και δυστροπίες από προισταμένους.
    Και φαντάσου ότι γεννήθηκα με με όψη τετραγώνου Ηλιου -Κρόνου, που γενικώς απαιτεί να ξεπερνάς συνεχώς τον εαυτό σου.
    Δεν μπορεί, κάτι καλό θα σου φέρει αυτή η όψη!

Όνομα:
    Maria

Ο γενέθλιος Ουρανός μου ειναι στον 11ο οίκο ενω ο Δίας περνά απο 3ο/4ο οίκο μου αυτη την εποχή(ακμή 3ου οίκου στους Ιχθεις,ακμή 4ου στον Κριό)..

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Θα αναφερω οτι κ εγω επισης γεννηθηκα με ακριβειας τετραγωνο ηλιου-κρονου,
    παντρευτηκα με αντιθεση διελ.κρονου-ηλιου,
    κ γεννησα την κορη μου στο επομενο τετραγωνο
    διελ.κρονου-ηλιου.
    Γενικα τα τετραγωνα κ οι αντιθεσεις του διελ.κρονου
    με τον ηλιο μου, λειτουργησαν θετικα,
    εκτος απο ενα που με ρημαξε......

Quote Originally Posted by jungle View Post
    Θα αναφερω οτι κ εγω επισης γεννηθηκα με ακριβειας τετραγωνο ηλιου-κρονου,
    παντρευτηκα με αντιθεση διελ.κρονου-ηλιου,
    κ γεννησα την κορη μου στο επομενο τετραγωνο
    διελ.κρονου-ηλιου.
    Γενικα τα τετραγωνα κ οι αντιθεσεις του διελ.κρονου
    με τον ηλιο μου, λειτουργησαν θετικα,
    εκτος απο ενα που με ρημαξε......
    Αυτό σημαίνει πως γεννήθηκες για ν αντέχεις τα δύσκολα, για να επωμίζεσαι τεραστιες ευθύνες που φερνει η γέννηση ενός παιδιού, αλλά και ταυτόχρονα να σου κόβουν τη φόρα, να σου κλέβουν το γέλιο από τα χείλη και να υπάρχει κάποιος που να σου μαυρίζει (Κρόνος) κάθε χαρούμενη (Ηλιος) στιγμή σου. Έπεσα καθόλου μέσα?

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Αυτό σημαίνει πως γεννήθηκες για ν αντέχεις τα δύσκολα, για να επωμίζεσαι τεραστιες ευθύνες που φερνει η γέννηση ενός παιδιού, αλλά και ταυτόχρονα να σου κόβουν τη φόρα, να σου κλέβουν το γέλιο από τα χείλη και να υπάρχει κάποιος που να σου μαυρίζει (Κρόνος) κάθε χαρούμενη (Ηλιος) στιγμή σου. Έπεσα καθόλου μέσα?
    Εγώ παλι θα διαφωνούσα με το ότι ο Κρόνος μαυρίζει στιγμές, αλλά οτι της δίνει σταθερό βήμα. Ότι δεν την αφήνει και αιθεροβατεί όταν γινεται κάτι καλό, αλλά την κρατά προσγειωμένη. Ίσως και γι'αυτό "ετοιμοπόλεμη":embarrest

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Εγώ παλι θα διαφωνούσα με το ότι ο Κρόνος μαυρίζει στιγμές, αλλά οτι της δίνει σταθερό βήμα. Ότι δεν την αφήνει και αιθεροβατεί όταν γινεται κάτι καλό, αλλά την κρατά προσγειωμένη. Ίσως και γι'αυτό "ετοιμοπόλεμη":embarrest
    Καλά δεν το συζητώ! Εννοείται πως έχεις δίκιο. Σε παραπάνω ποστ που ανέβασα, ανάφερα πως στην περίπτωση που βίωσα τετράγωνα Ηλιου Κρόνου, μου ήρθαν απίστευτες ευκαιρίες στη δουλειά μου, τις οποίες και ανέλαβα, αλλά ...περιττό να σου πω, πως μου έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Φυσικά και χαρίζει προγραμματισμό και μεθοδικότητα, αντοχή και πεισμα. Σε φέρνει όμως αντιμέτωπο με την "εξουσία" κάποιας μορφής, με απαιτητικούς προισταμένους και με ανθρώπους που δεν χρωστάνε να σου πούν "μπράβο τα κατάφερες". Τώρα σε προσωπικό επίπεδο το βίωσα με πολύ έντονες αντιπαραθέσεις με το μπαμπά, αλλά και με αρκετά μεγαλύτερους άνδρες που απέρριπταν τη χαρά, τον αυθορμητισμό, τη σκανταλιά και τη ζωντάνια.
    Και φυσικά όταν αντιμετωπίζεις αυτό το τετράγωνο σε νεαρή ηλικία, σε σοβαρεύει κάπως νωρίς, σου "κλέβει" κάτι από τη νεανική σου τρέλα, αλλά σου χαρίζει μία περίεργη αίσθηση αυτογνωσίας, και νιώθεις ότι ξαφνικά έχεις περάσει "απέναντι", στον κόσμο των ενηλίκων.

Υ.Γ.Τον Απρίλη/Μάιο του 2000 και στα 23 μου, "έφαγα" την πρώτη μεγάλη κρυάδα. Τον Ιούλιο του 2006, "έφαγα" τη δεύτερη! Ήρθαν πολύ ανατρεπτικά πράγματα στη ζωή μου, αλλά ο Κρόνος ήταν που με έκανε να συνειδητοποιήσω, πως ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει σχεδόν τα πάντα, αρκεί να το αποφασίσει.

....Και στο κάτω κάτω, μετά από την επέλαση Κρόνου-Ήλιου, συνήθως έρχεται και ο Δίας, και σου δίνει μερικά δωράκια, έτσι για να σε γλυκάνει λίγο!:bigsmile:

Quote Originally Posted by taurine View Post
    ....Και στο κάτω κάτω, μετά από την επέλαση Κρόνου-Ήλιου, συνήθως έρχεται και ο Δίας, και σου δίνει μερικά δωράκια, έτσι για να σε γλυκάνει λίγο!:bigsmile:
    Σαν άτομο που θα ελεγα μάλλον εκτιμώ τις ιδιότητες του Κρόνου, αλλωστε είμαι διπλος αιγόκερως(!), δεν θα ήθελα την επιβράβευση του Δία στο τέλος, γιατι τα δώρα του είναι 'ευκολα' και πολλές φορες μπορεί να αποσυντονίσουν. Τα τετράγωνα, ειναι μεν δύσκολες όψεις, αλλά ξέρεις πως αν το βάλεις στόχο ξεπερνιώνται. Η ανταμοιβή αυτή και μόνο για μένα αρκει!

(είμαι λίγο της "σκληρης" πειθαρχίας):embarrest

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)