- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 56
Thread: Κρονιοι τυποι
-
10-10-2010, 05:07 PM #11
Re: Κρονιοι τυποι
Τα υλικά αγαθά...Ναι, έχεις δίκιο...
Μαζεύει, σκοτώνει, κλέβει, στερείται το νόημα της ζωής για τα υλικά αγαθά. Ας τον χειροκροτήσουμε λοιπόν...
Αφού οι αξίες μας έχουν μετατραπεί σε Κρόνιες, ας τον καλοδεχτούμε....
-
10-10-2010, 05:18 PM #12
Aξίες όπως η αφοσιωση και η σταθερότητα και η επιτυχία μέσα απο την πειθαρχημένη δουλειά και όχι ακολουθώντας τον εύκολο δρόμο,οι κοινωνικές δομές όπως η οικογένεια, τα κόκκαλα του σώματος μας ανήκουν στην δικαιοδοσία του Κρόνου.
Σε όλα τα πράγματα υπάρχει μία βάση, πάνω στην οποία ναί, μπορούμε να ανακαλύψουμε, να ανανεώσουμε, να σκεφτούμε, να αγαπήσουμε, να υπάρξουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αν το θελήσουμε. Αλλά χωρίς βάση, απλά θα καταρρέαμε σαν κάστρο φτιαγμένο απο άμμο, πάνω σε σαθρό έδαφος.
Τα μέλη του σώματος μας συνεργάζονται για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αρμονικά. Το ίδιο και οι πλανήτες. Όλοι παίζουν τον ρόλο τους, κάποιοι μας δυσκολευουν γιατί κάνουν σκληρές όψεις και δείχνουν τον κακό τους εαυτό ενίοτε, αλλά τελικά, ο καθένας μας περιέχει ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία και αρνούμενος ένα κομμάτι του, δεν μπορεί να έχει την απαραίτητη ισορροπία.
Προσωπικά, ακόμα κι αν κάποια κόκκαλα με πονάνε, είμαι ευτυχής που τα έχω ακόμα γιατί απάνω τους ακουμπάνε και προστατεύονται απο αυτά, όλα μου τα ζωτικά όργανα.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-10-2010, 05:20 PM #13
Συ είπας...
-
10-10-2010, 05:39 PM #14
Αγγελική θα μου επιτρέψεις να σου πω πως έχεις μπερδέψει πολύ τις έννοιες των πλανητών.
Ο κόσμος του Ποσειδώνα είναι καλύτερος μέσα από την ιδεαλιστική και κατ' επέκταση ουτοπική θεώρηση των πραγμάτων γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ιδανική κατάσταση. Αρνούμενοι να δούμε την πραγματικότητα παραμυθιαζόμαστε κι απογοητευόμαστε. Ο Θεός μας έφτιαξε κατ΄εικόνα και καθ' όμοιωση του, αυτό σημαίνει, ότι μέχρι να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν ιδανικό κόσμο.
Κι επειδή απέχουμε έτη φωτός από την κατάσταση αυτή θα τρώμε το παραμύθι του Ποσειδώνα και θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Ο Ουρανός είναι αυταρχικός και δεν χρησιμοποιεί τον διάλογο. Διακυρήσσει έννοιες και δικαιώματα και περιμένει να τον ακουλουθήσουν, οπαδούς ψάχνει κι ομοιδεάτες. Αυτό δεν είναι διάλογος καλή μου. Διορατικός είναι αλλά στην θεωρία, όταν πρόκειται για την πράξη βγάζει την ουρά του απ' έξω και περιμένει τον Κρόνο και τους υπολοίπους να κάνουν τις βρωδουλειές του γιατί έτσι είναι φτιαγμένος. Να ρίχνει τις μεγάλες ιδέες, να προκαλεί και στο τέλος να ψάχνεται για νέες ιδέες κι οράματα. Όσο για την πρόθεση του δεν θα διαφωνήσω καθόλου αυτό όμως δεν αναιρεί τις καλές προθέσεις των υπολοίπων πλανητών. Κι ο Πλούτωνας καλές προθέσεις έχει, να μας ανανεώσει θέλει και να μας ενδυναμώσει, με ποιο τρόπο όμως και με ποιο κόστος.
Το κλειδί για την νέα εποχή που αναφέρεις είναι να μπορούμε να βλέπουμε την θετική και την αρνητική ενέργεια όλων των πλανητών κι όχι κατ΄επιλογή και με γνώμονα ποιος μας έχει βασανίσει περισσότερο ή όχι. Σ΄αυτό σημείο να σου πω, πως τις μεγαλύτερες ταλαιπωρίες της ζωής μου τις έχω βιώσει εξαιτίας του Κρόνου, έτσι όμως έμαθα να τον σέβομαι και να τον εκτιμώ.
-
10-10-2010, 06:21 PM #15
Το ίδιο θα πω: "συ είπας"...
Εγώ δεν αμφισβήτησα την δουλειά του Κρόνου...
Εάν όμως δε υπήρχε ο Ουρανός, ο Κρόνος δεν θα είχε να εκμεταλλευτεί απολύτως τίποτε....Πώς θα έβγαζε λεφτά εάν δεν υπήρχε το αντίστοιχο μέτωπο;
Όσο για τον Ουρανό...
Ο Ουρανός δίνει ΔΥΝΑΜΗ. Ο Κρόνος δημιουργεί κομπλεξαρισμένα άτομα...Σε άσχημες όψεις δημιουργει κακούς ανθρώπους.
Ο Ουρανός ακόμη και σε κακές όψεις, δεν το κάνει αυτό γιατί δεν είναι προσωπικός πλανήτης..
Νομίζεις ότι ο βλάκας ο Χίτλερ είχε άσχημες προθέσεις; Όχι, απλώς διέβλεπε το μέλλον (όπως και ο Κεννεντυ)...
Αλλά ήταν βλάκας....και τον χρησιμοποίησαν οι ίδιοι οι εχθροί του...
-
10-10-2010, 07:13 PM #16
Τώρα να μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης Κρόνου - Ουρανού για να ΄δούμε ποιος είναι καλύτερος? Διαγωνισμό έχουμε?Καθένας με τις ιδιότητές του.Μάλλον Αγγελική μου κάτι άσχημο συμβαίνει στη ζωή σου τώρα με την έλευση του Κρόνου και άρχισες να τον βρίζεις. Κι εγώ συμφωνώ με το ότι δε μας δίνει πάντα μαθήματα, γιατί αύριο μπορεί τα ίδια λάθη να κάνουμε και ούτε πιστεύω ότι μάθηση σημαίνει απαραίτητα πόνος. Μπορώ να μάθω και με πιο ευχάριστους τρόπους. Αλλά μην προσωποποιείς τους πλανήτες, δεν είναι αυτενεργά όντα, λειτουργούν μόνο σα σήματα για το τι διαδραματίζεται στη ζωή μας κάθε εποχή, δεν προκαλούν αυτοί τίποτα, το αναπαριστούν απλά συμβολικά.
-
10-10-2010, 08:48 PM #17
Αγαπητή Αγγελική είσαι πολύ αλλού.
Όλα όσα έγραψα δεν είναι μόνο η προσωπική μου εκτίμηση αλλά οι βασικές έννοιες της Αστρολογίας για τους πλανήτες, αν εσύ θέλεις να προσδώσεις χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις προσωπικές σου εκτιμήσεις, είναι δικαιώμα σου, δεν μπορείς όμως να μπερδεύεις τα μέλη για τις ιδιότητες των πλανητών.
Όχι μόνο αμφισβήτησες την δουλειά του Κρόνου αλλά την υποτίμησες ταυτόχρονα.
Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το μετώπο στο οποίο πάτησε για να βγάλει χρήματα ο Κρόνος γιατί ομολογώ πως εδώ με πιάνεις αδιάβαστη.
Ο Ουρανός δίνει δύναμη κι ο Κρόνος κομπλεξικά άτομα και κακούς ανθρώπους?
Απίστευτα ανοιχτόμυαλη η άποψη σου, ποιος σου είπε πως στην Αστρολογία και στην ζωή όλα είναι άσπρο ή μαύρο.
Όσο για τον Χίτλερ, εκπλήσσομαι, από πότε έγινε το αφελές ανθρωπάκι που το χρησιμοποίησαν οι εχθροί του?
Το γεγονός πως ήταν διορατικός και προχωρημένος για την εποχή του, του έδινε το δικαίωμα να ξεκληρίσει όλοκληρες γενιές ανθρώπων και μάλιστα με τόσο απάνθρωπο τρόπο?
Κι ο Μένγκελ ήταν προχωρημένος και διορατικός, λυπηρό που δεν του έδωσαν το βραβείο ευσπλαχνίας για τον τρόπο που χρησιμοποιήσε το ανθρώπινο είδος. Φυσκά σ' ένα διαγωνισμό εφυίας, επαναστατικών κι πρωτοποριακών μεθόδων το 1ο βραβείο το κέρδιζαν με το σπαθί τους.
Αν αυτό δεν είναι μεσαίωνας κι είναι πρόοδος εγώ προσωπικά προτιμώ να καώ στην πυρά.
Η πρόοδος μας εξελίσσει, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και ωφέλιμους στο κοινωνικό σύνολο δεν μας μετατρέπει σε κτήνη. Να μου πεις για την πρόοδο της τεχνολογίας να σου πω μάλιστα, ναι αυτό είναι δουλειά του Ουρανού στην θετική του εκδοχή, να μου πεις για το τι πρεσβεύει ο Ουρανός ιδεολογικά επίσης ναι κι εγώ μαζί σου αλλά σε παρακαλώ πολύ μην μου φέρνεις ως παράδειγμα Ουράνιας προόδου τον Χίτλερ.
Κι αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς στις πληροφορίες που δίνουμε όλοι οι πλανήτες δίνουν δύναμη ο καθένας στον τομέα του και στο τι εκφράζει.
Υγ Ναι πιστεύω πως ο Χίτλερ ήταν βλάκας. Κάποιος που έβλαψε την ανθρωπότητα είτε γιατί δεν αποδεχόταν την σεξουαλικότητα του είτε γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί την οποιαδήποτε ανάμειξη αίματος του με το Εβραικό αίμα δεν είναι μόνο βλάκας αλλά κι άρρωστος.
Τελικά φαίνεται πως ο κύριος τέλειος ο οποίος, ήθελε να διατηρήσει την ¶ρεια φυλή χωρίς προσμίξεις, δεν ήταν και τόσο τέλειος.
Κι ο Πλούτωνας δεν είναι προσωπικός, τι δίνει αγνούς ανθρώπους και φιλεύσπλαχνους?
-
10-10-2010, 09:33 PM #18
-
10-10-2010, 10:16 PM #19
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως όλη αυτή η μανιχαϊστική αντιμετώπιση πηγαζει από το γεγονός, πώς εσυ με τον δικό σου τρόπο προσπαθούσες για κάτι αλλά δεν υπήρχε κάποιος να σε ανταμείψει γι'αυτό. Δηλαδη παλεύουμε στη ζωή μας για να μας ανταποδώσουν κάτι, όχι για την προσωπική μας εξέλιξη? Και το γεγονός ότι ο Κρόνος κανει ξεσκαρτάρισμα και κρατά κάποιες αρχές βασικές για την εξέλιξη μας όπως το δίκαιο, είναι Μεσαίωνας? Και ο Ουρανός είναι πανάκεια? Όταν περασε από τον Ταύρο ξεσπασε ο Β΄Παγκόσμιος, από τον Σκορπιο υπήρξε έξαρση κυτταρικών ανωμαλιών με σοβαρότερη το aids. O Oυρανός δεν εχει φραγμους, είναι ασύδοτος και η περιέργεια του επικίνδυνη όταν είναι σε δύσκολες όψεις. Καλή η εξέλιξη και η πρόοδος, αλλα χωρίς κάτι να κρατά τα λουριά μάλλον σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις οδηγεί.
-
10-10-2010, 11:26 PM #20
Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους, οτι τα δυνατοτερα χαστουκια
τα δινει ο ουρανος, γιατι ειναι χαστουκια απροειδοποιητα κ απο το πουθενα...
Με τον κρονο, οσες φορες ταλαιπωρηθηκα ειπα μεσα μου (αλλα μονο μεσα μου...!),
,,,τα ΄θελες κ τα 'παθες!!! κ το καταπια γιατι συνηθως....χμμμ....κατι ειχα κανει....
Ο ουρανος ομως μου 'δωσε κατι χαστουκια ξαφνικα, που αφησαν και σημαδια,
κ ακομα ψαχνω τα δοντια μου.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.