s
Τι ζητάει κάθε ωροσκόπος απο μία σχέση; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Τι ζητάει κάθε ωροσκόπος απο μία σχέση;

Quote Originally Posted by Victory View Post
    Καλημέρα και από μένα κ. Αρχο. Το δικό μου θέμα έιναι το εξής : Ηλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και αφροδίτη στον 1ο οίκο (περιλαμβάνει όλο το ζώδιο του Ιχθυ) η οποία δεν κάνει καμία σημαντική όψη πλήν της 150ο με τον Ουρανό στον Ζυγό που τριγωνίζει τον Ηλιο. Τι είδους σύντροφος είναι αυτός? Μεγάλη απορία!!!

Καλησπέρα σας. Σίγουρα είναι ιδιαίτερος και όχι πολύ συνηθισμένος, συνήθως οι άνθρωποι που έχουν ουρανό σε σχέση με το σύντροφο τους πρέπει να βρουν ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο που να μπορεί να τους καλύψει. Το πιο δύσκολο είναι να βρείτε ένα σύντροφο που να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλετε από τη μία αλλά από την άλλη η σχέση να πάει καλά. Επίσης μπορεί να υπάρχει και μία διαφοροποίηση ως προς τον θέλετε έναν άνθρωπο σαν προσωπικότητα και πως τον θέλετε σαν κάλυψη συναισθηματικών αναγκών. Αυτό όμως πρέπει να το ανακαλύψετε μόνη σας. Ελπίζω να σας βοήθησα όσο μπορούσα.
    Αν έχετε κάποια ερώτηση πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το άρθρο σας!
    Μελέτησα προσεχτικά τα όσα έχετε παραθέσει και νομίζω πως διάβασα σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
    Παρόλα αυτά θα ήθελα να μου δώσετε μια πιο προσωπική εκτίμηση, εάν σαν είναι εύκολο. Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο, Αφροδίτη στους Ιχθείς και Πλούτωνα στο Ζυγό.
    1) Ποιός πιστεύεται πως θα ήταν ένας ιδανικός σύντροφος;
    2) Αυτός ο "διπλός" Υδροχόος (ήλιος και ωροσκόπος) με παιδεύει πολύ στη ζωή μου ή είναι ιδέα μου;

:bigsmile:καλύτερα δε θα μπορούσατε να τα πείτε

Κε ¶ρχο όπως είδα από το άρθρο σας που είναι πολύ διαφωτιστικό, αλλά και από τις απαντήσεις που δώσατε στα άλλα μέλη κατάλαβα τα εξής για τον εαυτό μου:

σύμφωνα με τον ωροσκόπο μου (υδροχόος που ο κυβερνήτης του ουρανός βρίσκεται στον ζυγό) θα μπορούσα να ταιριάξω με έναν κριό

επίσης σύμφωνα με τον ήλιο μου (στον καρκίνο) θα μπορούσα να ταιριάξω με έναν αιγόκερω.

Κατά τύχη ο άντρας μου είναι κριός με ωροσκόπο αιγόκερω:bigsmile::bigsmile: και μάλιστα όταν τον γνώρισα δεν είχα μάθει και τόσα πολλά για την αστρολογία. Βέβαια στην πορεία είδα ότι στο ωροσκόπιό του υπάρχουν και πολλοί πλανήτες σε ζώδια του νερού (άρης και κρόνος στον καρκίνο και ερμής και αφροδίτη στους ιχθείς).

Πολλοί ακόμα με ρωτάνε πώς εγώ καρκίνος ταίριαξα με έναν κριό. Πού να τους εξηγώ τώρα!:wink2:

Όνομα:
    Γιώργος

ενδιαφέρον.. κριάρι του νερού!

Quote Originally Posted by doukas View Post
    ενδιαφέρον.. κριάρι του νερού!
    Καλό!!:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Γιώργος

τελικά σε μια σχέση ο ωροσκόπος ζητάει; εμπειρικά σε ότι έχω συναντήσει μάλλον ο Ήλιος και το υπόλοιπο ωροσκόπιο "έχει απαιτήσεις" από τον ωροσκόπο , είτε τον "θαυμάζει" κάποιος πλανήτης, είτε τον "μιμείται", είτε τον "παρασύρει σε ακολασίες" , είτε χίλια 2 άλλα.. τι γνώμη έχετε;

Συμφωνώ μαζί σου doukas, ο ήλιος ΅έχει απαιτήσειςΆ. Κατά την γνώμη μου ωστόσο, ο ωροσκόπος ΅έχει άποψηΆ (θεωρεί). Μπορεί λόγω του ήλιου μου (ή άλλων προσωπικών πλανητών) να ζητάω συναισθηματική κάλυψη π.χ. για να είμαι καλά. Αλλιώς όμως θα προσπαθήσω να καλύψω αυτή μου την ανάγκη εάν βλέπω τον κόσμο αισιόδοξα (π.χ. ωροσκόπος τοξότης) αλλιώς εάν πιστεύω ότι θα πετύχω με προσωπικό κόπο ως αυτονόητο ότι πρέπει να τον καταβάλω για τα πάντα (π.χ. Αιγόκερως), με διπλωματία (π.χ. ζυγός) και τελείως διαφορετικά εάν πιστεύω στα τέλεια θαύματα (π.χ. Ιχθείς). Με λίγα λόγια, συμφωνώ εν μέρει μαζί σου αλλά συγχρόνως δεν πιστεύω ότι άτομα με εναρμονισμένους προσωπικούς πλανήτες με τον ωροσκόπο τους έχουν πιο εύκολη ζωή και ΅ξέρουνΆ καλύτερα τι θέλουν. Σκέψου έναν καρκίνο με ωροσκόπο καρκίνο…ο ήλιος μπορεί να τα ΅βρίσκειΆ με τον ωροσκόπο αλλά το αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζήτηση συντρόφου (για να είμαι και εντός θέματος) μπορεί να είναι αρκετά ψυχοφθόρο.
    Ο ήλιος λοιπόν ΅θέλειΆ και βάσει αυτού (και των λοιπών στοιχείων) αναλαμβάνει ο ωροσκόπος να ΅ζητήσειΆ.
    Σαφώς πολλά παίζουν ρόλο, αλλά αυτή είναι η πρόχειρη τοποθέτηση μου.

Όνομα:
    Αφροδίτη

Πολυ καλο αρθρο!!!

''ένας άνδρας με ωροσκόπο Τοξότη και Αφροδίτη στο Ταύρο μπορεί να θέλει σε μία σχέση του να νοιώσει ασφαλής λόγω της Αφροδίτης και να υπάρχει πίστη, πολύ δύσκολα όμως θα μπορέσει να δεχτεί την καταπίεση μίας Ταυρίνας''....
    ...Εγω ειμαι ενας αντρας με ωροσκοπο Τοξοτη και εχω Αφροδιτη στον Ταυρο και εχεις απολυτο δικιο σ'αυτο που ειπες για τις Ταυρινες ετσι ακριβως νιωθω διπλα τους ευχαριστημενος στα περισοτερα αλλα καταπιεσμενος!Βεβαια εχω 7ο οικο στους Διδυμους που ειναι και το ζωδιο μου αλλα δεν τα παω καλα ουτε μ'αυτες (τουλαχιστον οσες γνωρισα).Απ'την εμπειρια μου νομιζω πως οι Ζυγινες μου κανουν καλυτερα βεβαια εχω 10ο οικο εκει και τον Ουρανο!Ευχαριστω για το αρθρο.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread