s
Δουλειά το ΣΚ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 47
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Δουλειά το ΣΚ

Τα Σαββατοκύριακα θα μπορούσαμε να σε εντάξουμε στους Editors για κανένα μεροκαματάκι. Μπορείς να ασχοληθείς με μεταφράσεις φαταλιστικών κειμένων, αλλά αν σε ενδιαφέρει το ελεύθερο ρεπορτάζ ο επικεφαλής μπορεί να σε εντάξει στην κατάλληλη ομάδα.

Από την άλλη, το προφίλ που περιγράφεις δεν έχει ζήτηση και θα μπορούσαμε ίσως να βελτιώσουμε την εικόνα του/σου με πολλαπλούς τρόπους.
    Αναβάθμηση από Μητσάκος σε κ. Μητσάρας.
    Στήριξη και διαφημιστική προβολή στο myHoroscope, αλλά και εισήγηση στο "ζωή & ζώδια" για ολοσέλιδη -σε πρώτη φάση- καταχώρηση για πιθανή δημιουργία Λέσχης Φίλων του Μητσάκου με δραστηριότητες που εσύ θα καθορίσεις.

Τέλος, επειδή βλέπω στο προφίλ σου ότι είσαι ζώδιο Τοξότης και έχοντας τη δυνατότητα να διαβάσω τις θαυμάσιες ετήσιες προβλέψεις που έγραψε η Λίλιαν Σίμου για το "ζωή & ζώδια" παραθέτω μια μικρή παράγραφο που ίσως σε βοηθήσει στην απόφαση - αποδοχή της πρότασης.

Μετά από μία περίοδο αρκετά δυναμική, άστατη και με εναλλαγές, μεγάλη δραστηριότητα, αλλά και ασάφεια ή υπερβολές, έρχεστε τώρα να δείτε διαφορετικά τη ζωή.
    Δείτε πιο πρακτικά τη ζωή. Όχι εγωιστικά και ατομοκεντρικά. Μην βρίσκετε προβλήματα και επικοινωνείτε επιπόλαια με τους γύρω σας. Δώστε την κατάλληλη προσοχή και αφήστε την περιέργεια κατά μέρος.
    Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Προφανώς δεν έχεις μπει στην παραγωγή ακόμα για αυτό τα λες αυτά. Εγώ που δουλεύω από μικρό παιδί (Ξανθόπουλος) και με την αξία μου κι όχι με ξένες πλάτες (Καζατζίδης) το μόνο που κατάφερα μετά από τόσα χρόνια να δουλεύω και τα σαββατοκύριακα για να ταίσω την πενταμελή οικογένεια μου και να σώσω από τον καταράκτη τη γιαγιά μας (μας έδειξε και ο Αλφα, έχω και τα χαρτιά του νοσοκομείου)
    Να δω τι θα λες όταν μπεις στην παραγωγή και δεις τα αποτελέσματα της εντατικοποίησης και της παγκοσμιοποίησης να εφαρμόζονται στο πετσί σου μέσα από το σύστημα της μισθωτής σκλαβιάς :nuts:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Me χάλια τα οικονομικά, σπίτι παίζει μόνο ένα μηχάνημα για τρία άτομα. Θα πάρετε την απάντηση σας και εσύ και αυτή σε κανα μισάωρο :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Α δε γινεται αν ειναι να γινεις editor βαλ τους να σου αγορασουν ακομα εναν!:nuts:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Α δε γινεται αν ειναι να γινεις editor βαλ τους να σου αγορασουν ακομα εναν!:nuts:
    Μικρή μου Σκορπιοδιδυμίνα... Πόσο λίγα ξέρεις. Εδώ μιλάμε για δουλειά. Εγώ τα παίρνω που δουλεύω και σαββατοκύριακα και οι άλλοι μου προτείνουν να κάνω και περισσότερα :weird:
    Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο περιοδικό και myhoroscope μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της αποζημίωσης μου :unsure: Αυτά είναι θέματα που θέλουν κουβέντα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαιρη

Καλό κι αυτό.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :nuts:

Μπες στη σειρά κι εσύ, με φόρα όμως, για περάσεις αυτους που θα είναι μπροστά σου :toung:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Ευχομαι να σε αποζημιωσουν καταλληλως και να πας και τη γιαγια να φτιαξει τον καταρρακτη με λειζερ...:bigsmile: Οσο για τη δουλεια το ΣΚ σε καταλαβαινω ασ τους αλλους να λενε:worried:

οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Ολο για ΣΚ λετε, εγω ολα τα Σ δουλεω μενουν μονο τα Κ και αυτα ολο και κατι θα γινει πλυσιμο,σκουπισμα μαγειρεμα κτλ. Α ρε ζωη αδικη

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by dis View Post
    Ολο για ΣΚ λετε, εγω ολα τα Σ δουλεω μενουν μονο τα Κ και αυτα ολο και κατι θα γινει πλυσιμο,σκουπισμα μαγειρεμα κτλ. Α ρε ζωη αδικη
    ΑΑΑΑΑΑ, Να προσλάβεις μια κυρία σπίτι να στα κάνει αυτά, ή να πάρεις μια μόνιμη, αλλα με εξήγηση. Κοπελιά σε θέλω για τα χαλια :toung:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by friary View Post
    ΑΑΑΑΑΑ, Να προσλάβεις μια κυρία σπίτι να στα κάνει αυτά, ή να πάρεις μια μόνιμη, αλλα με εξήγηση. Κοπελιά σε θέλω για τα χαλια :toung:
    Χάλια ή χαλιά; :toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Χάλια ή χαλιά; :toung:
    Αμαν, με τίποτα δεν μπορείς να ξεφύγεις απο το μάτι της Παρθένου

Εναν τόνο ξέχασα εντελώς τυχαίωςςςςςςςςςς

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)