- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 150
-
09-11-2010, 03:29 PM #11
Re: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Γεια σας κύριε ¶ρχο!
Πάντα ήθελα να το δω αυτό αλλά δεν είχα τον τρόπο, οπότε:
12/3/1981 16:50 μμ Λάρισα.
Ευχαριστώ πολύ!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
09-11-2010, 03:32 PM #12
Αγαπητή φίλη καταρχάς να σου πω ότι βλέπεις μάλλον αρνητικά το χάρτη, σαφώς και σέβομαι το προσωπικό βίωμα που μπορεί να έχεις αλλά θεωρώ ότι τέτοια είδους ανάλυση που κάνεις πιο πολύ κακό κάνεις στον εαυτό σου παρά καλό. Οι εωσφορικοί πλανήτες όπως και κάθε τι στο χάρτη είναι δώρο η κατάρα. Ανάλογα πως το βλέπεις. Η ουσία είναι πραγματικά να μπορέσετε να απελευθερωθείτε απο τα όρια έκφρασης του Ήλιου - Κρόνους - Ποσειδώνα. Όσο λειτουργείτε έναν πλανήτη με βάση αυτούς τους πλανήτες δυστυχώς θα υπάρχουν δυσκολίες. Αν όμως τους βάλετε σαν έκφραση προσωπική και ιδιαίτερη αν απελευθερωθείτε απο την αιχμαλωσία των παραπάνω πλανητών τότε θα μπορέσετε να πάρετε το κόκκινο χάπι που αναφέρουμε στο τέλος και να βρείτε μία διαφορετική οπτική. Αυτή η οπτική προσφέρει μία ελευθερία σαφώς που είναι δύσκολη, αλλά η ζωή έχει πάντα για τον καθένα τις αναγκαίες μάχες.
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
09-11-2010, 03:35 PM #13
Αγαπητή Χρυσάνθη. Μία είναι η λύση... Η απελευθέρωση, η γνώση που πληγώνει αλλά ξυπνά το άτομο. Τα γεγονότα εμείς τα φέρνουμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι ένα θύμα. Παρόλα αυτά όταν έχουμε ένα πλανήτη έξω απο την αιχμαλωσία του Ήλιου, Κρόνου και Ποσειδώνα είναι σαφώς μεγάλη ευθύνη και μεγάλο δώρο. Πιστεύω τελικά έχει με το να καταφέρει το άτομο
1) Να κατανοήσει τι θέλει ο πλανήτης
2) Διαλογισμός πάνω στα θέματα αυτά του πλανήτη
3) Προσπάθεια ερμηνείας και έκφρασης του πλανήτη με δραστηριότητες
4) Προσωπική ανακάλυψη μέσω ψυχολογικών μεθόδων.
Με αυτά τα βήματα πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να εκφράσει του εκτός ορίων πλανήτες ιδιαίτερα πετυχημένα.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
09-11-2010, 03:36 PM #14
-
09-11-2010, 03:38 PM #15
-
09-11-2010, 03:38 PM #16
Γεια σας κ. ¶ρχο. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο σας!
Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχουν σε γενέθλιο χάρτη δύο πλανήτες εκτός ορίων και κάνουν όψη μεταξύ τους ?
-
09-11-2010, 03:41 PM #17
Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε μία "αντάρτικη συμμαχία". Ιδιαίτερα σημαντική αν θέλετε αν την έχετε εσείς η κάποιο άτομο που γνωρίζετε θα ήθελα να μου δώσετε μία συνέντευξη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σαφώς δεν υπόκειται καμία προσπάθεια για πελατολόγιο, απλά το θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιο άτομο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ακόμη πιο έντονα τα κομμάτια που αναφέραμε στο άτομο. Εδώ σαφώς υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός στο άτομο το οποίο καλείτε το ίδιο αργά η γρήγορα να το εκπληρώσει.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αν θέλετε ενημερώστε με αν θέλετε να σας πάρω τη συνέντευξη για το θέμα αυτό.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
09-11-2010, 03:47 PM #18
γεια σας κύριε ¶ρχο,
θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην έρευνα. Τα στοιχεία μου είναι 02/05/1980, 07.32 πμ, Φλώρινα.Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
09-11-2010, 03:49 PM #19
Δεν πρόκειται για το δικό μου ωροσκόπιο , αλλά συγγενικού μου ατόμου και μάλιστα οι πλανήτες εκτός ορίων είναι τρεις, οι δύο με ελάχιστη διαφορά, δεν ξέρω αν μπορούμε να εντάξουμε και τον τρίτο πλανήτη σε σύνοδο. Τα στοιχεία του μπορώ να σας στείλω με προσωπικό μήνυμα .
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !
-
09-11-2010, 03:49 PM #20
Σε αυτο το σημείο θα μου επιτρέψετα να διαφωνήσω μαζι σας Κ.Αρχο.Σαφως και οι προτροπες σας ειναι καλοδεχουμενες και εξαιρετικά χρήσιμες,αλλα πρεπει να ομολογήσω οτι δεν εξεταζω αρνητικά το χαρτη μου.Ισα-ισα που η συνειδοποιηση των οσων σας ανέφερα με βοηθησε πολυ να αποκρυπτογραφήσω τα πως και τα γιατι πισω απο οτιδηποτε ασχημο με εχει επηρεασει παντιοτρόπως απο την παιδική μου ηλικία μεχρι σημερα.Απο τη θετική του σκοπιά λοιπον το βλέπω το ολο θέμα ακριβώς επειδη καταφερα ως ενα βαθμό να διορθώσω τις αρνητικές τασεις και να αποδεχτώ ως "μη αναστρεψιμα" τα μειον του χαρακτηρα μου που δεν διορθώνονται,παρολες τις προσπαθειες μου και μετετρεποντας τα (καποια απο αυτα) σε θετικα,κανοντας πιο ορθη χρήση.Κανοντας το αυτο,δεχομενη δηλαδη,μετα απο σωστη αυτοανλυση και οσο γλινεται δικαιη αυτοκριτικη,το ευατο μου ετσι οπως ειναι καταφερα να τον αγαπησω,επιλύοντας τις εσωτερικες συγκρουσεις που με βασανιζαν τα προηγούμενα χρονια
Φιλικα...Το Μαρακι!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.