s
[Συζήτηση] Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 150
    Όνομα:
    Σοφία

Re: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες

Γεια σας κύριε ¶ρχο!

Πάντα ήθελα να το δω αυτό αλλά δεν είχα τον τρόπο, οπότε:
    12/3/1981 16:50 μμ Λάρισα.

Ευχαριστώ πολύ!
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    AXAXA!Το περιμενα!Αυτος ο Αρης k. Aρχο(στον Τοξοτη,στον 12ο αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 1ου και "αγκαλια" με τον Ωροσκοπο) μου εχει επιφυλαξει πολυ ταλαιπωρια του νευρικου μου συστηματος,κατι που εχει επεκταση και στην ψυχικη μου ηρεμια και υγεια.Τωρα με το να ειναι και εκτος ορίων...ποσο μεγαλύτερο κακο μπορει να κανει???:bigsmile:
    "Ανεξέλεγκτοι, ελεύθεροι, βεβιασμένοι, παθιασμένοι, ανεξερεύνητοι, αποκαλυπτικοί, πρωτοπόροι, πρωτότυποι, ρηξικέλευθοι, αναζητητές, σκοτεινοί φέροντας το φώς,ιδιαίτεροι, ιδιόμορφοι, μυστικιστικοί,ιδιαίτερες ψυχικές νόσοι[B]{[/B]βλεπε μανιοκαταθλιψη, η οποια βεβαια προκυπτει και απο την σεινεισφορα αλλων οψεων οπως η σύνοδος των Κυβερνητών 8ου(Σελήνη) και 12ου(Πλούτωνας), η ανυπομονησία και το θρασσοσ απο την επιρροή του Τοξότη, ο φτωχός εως ανύπαρκτος αυτοελεγχος(ενας Αιγόκερως Ωροσκοπος θα βοηθούσε πολύ),ο Κρονος ψηλα στο χαρτη που καθιστα Κρονια και την Αφροδίτη,ο αναδρομος χωρις βασικες οψεις Ερμής στο Σκορπιο που γίνεται δηκτικός,καυστικός και ειρων οταν νιωσει οτι προσβαλλεται η επικρίνεται αδικα(πλην της συνοδου του με τον Ηλιο που μαλλον κακο κανει εδω αφου με κανει να παιρνω τα παντα πολυ προσωπικα εξου και η ευθιξια}, το αναπάντεχο, το θαύμα(ποιο θαυμα εννοείτε?)"...προφανώς καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα με αντιπροσωπευουν στο επακρο μιας και ο Αρης ειναι και ο πλανητης της δρασης και της εσωτερικής παρόρμησης καθως και του τροπου με τον οποιο προβαλουμε τον εαυτο μας προς τα εξω οταν ειμαστε σε ανταγωνισμο με αλλους.Ετσι δεν είναι?
    Αγαπητή φίλη καταρχάς να σου πω ότι βλέπεις μάλλον αρνητικά το χάρτη, σαφώς και σέβομαι το προσωπικό βίωμα που μπορεί να έχεις αλλά θεωρώ ότι τέτοια είδους ανάλυση που κάνεις πιο πολύ κακό κάνεις στον εαυτό σου παρά καλό. Οι εωσφορικοί πλανήτες όπως και κάθε τι στο χάρτη είναι δώρο η κατάρα. Ανάλογα πως το βλέπεις. Η ουσία είναι πραγματικά να μπορέσετε να απελευθερωθείτε απο τα όρια έκφρασης του Ήλιου - Κρόνους - Ποσειδώνα. Όσο λειτουργείτε έναν πλανήτη με βάση αυτούς τους πλανήτες δυστυχώς θα υπάρχουν δυσκολίες. Αν όμως τους βάλετε σαν έκφραση προσωπική και ιδιαίτερη αν απελευθερωθείτε απο την αιχμαλωσία των παραπάνω πλανητών τότε θα μπορέσετε να πάρετε το κόκκινο χάπι που αναφέρουμε στο τέλος και να βρείτε μία διαφορετική οπτική. Αυτή η οπτική προσφέρει μία ελευθερία σαφώς που είναι δύσκολη, αλλά η ζωή έχει πάντα για τον καθένα τις αναγκαίες μάχες.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    και επί του πρακτικού,....εφόσον όπως λέτε δεν υπάτχει φάρμακο για τους εκτός ορίων,...πως θα μπορέσουμε να τους τιθασεύσουμε/??? άραγε?? με συνειδητοποίηση και με προσωπική θέληση?? (παρατηρώ, και προσπάθω να ελέγξω?) είναι δηλ στο χέρι μας να κάνουμε κάτ ή δηλώνει γεγονότα που είναι τελείως εκτός δικού μας ελέγχου??
    Αγαπητή Χρυσάνθη. Μία είναι η λύση... Η απελευθέρωση, η γνώση που πληγώνει αλλά ξυπνά το άτομο. Τα γεγονότα εμείς τα φέρνουμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι ένα θύμα. Παρόλα αυτά όταν έχουμε ένα πλανήτη έξω απο την αιχμαλωσία του Ήλιου, Κρόνου και Ποσειδώνα είναι σαφώς μεγάλη ευθύνη και μεγάλο δώρο. Πιστεύω τελικά έχει με το να καταφέρει το άτομο
    1) Να κατανοήσει τι θέλει ο πλανήτης
    2) Διαλογισμός πάνω στα θέματα αυτά του πλανήτη
    3) Προσπάθεια ερμηνείας και έκφρασης του πλανήτη με δραστηριότητες
    4) Προσωπική ανακάλυψη μέσω ψυχολογικών μεθόδων.
    Με αυτά τα βήματα πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να εκφράσει του εκτός ορίων πλανήτες ιδιαίτερα πετυχημένα.
    Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Γεια σας κύριε ¶ρχο!

Πάντα ήθελα να το δω αυτό αλλά δεν είχα τον τρόπο, οπότε:
    12/3/1981 16:50 μμ Λάρισα.

Ευχαριστώ πολύ!

Αγαπητή φίλη δεν έχεις κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
    Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Αγαπητή φίλη δεν έχεις κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
    Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
    Ευχαριστώ!:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Γεια σας κ. ¶ρχο. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο σας!

Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχουν σε γενέθλιο χάρτη δύο πλανήτες εκτός ορίων και κάνουν όψη μεταξύ τους ?

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Γεια σας κ. ¶ρχο. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο σας!

Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχουν σε γενέθλιο χάρτη δύο πλανήτες εκτός ορίων και κάνουν όψη μεταξύ τους ?

Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε μία "αντάρτικη συμμαχία". Ιδιαίτερα σημαντική αν θέλετε αν την έχετε εσείς η κάποιο άτομο που γνωρίζετε θα ήθελα να μου δώσετε μία συνέντευξη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σαφώς δεν υπόκειται καμία προσπάθεια για πελατολόγιο, απλά το θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιο άτομο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ακόμη πιο έντονα τα κομμάτια που αναφέραμε στο άτομο. Εδώ σαφώς υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός στο άτομο το οποίο καλείτε το ίδιο αργά η γρήγορα να το εκπληρώσει.
    Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αν θέλετε ενημερώστε με αν θέλετε να σας πάρω τη συνέντευξη για το θέμα αυτό.

Όνομα:
    Μαίρη

γεια σας κύριε ¶ρχο,

θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην έρευνα. Τα στοιχεία μου είναι 02/05/1980, 07.32 πμ, Φλώρινα.
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Δεν πρόκειται για το δικό μου ωροσκόπιο , αλλά συγγενικού μου ατόμου και μάλιστα οι πλανήτες εκτός ορίων είναι τρεις, οι δύο με ελάχιστη διαφορά, δεν ξέρω αν μπορούμε να εντάξουμε και τον τρίτο πλανήτη σε σύνοδο. Τα στοιχεία του μπορώ να σας στείλω με προσωπικό μήνυμα .

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !

Όνομα:
    Maria

Σε αυτο το σημείο θα μου επιτρέψετα να διαφωνήσω μαζι σας Κ.Αρχο.Σαφως και οι προτροπες σας ειναι καλοδεχουμενες και εξαιρετικά χρήσιμες,αλλα πρεπει να ομολογήσω οτι δεν εξεταζω αρνητικά το χαρτη μου.Ισα-ισα που η συνειδοποιηση των οσων σας ανέφερα με βοηθησε πολυ να αποκρυπτογραφήσω τα πως και τα γιατι πισω απο οτιδηποτε ασχημο με εχει επηρεασει παντιοτρόπως απο την παιδική μου ηλικία μεχρι σημερα.Απο τη θετική του σκοπιά λοιπον το βλέπω το ολο θέμα ακριβώς επειδη καταφερα ως ενα βαθμό να διορθώσω τις αρνητικές τασεις και να αποδεχτώ ως "μη αναστρεψιμα" τα μειον του χαρακτηρα μου που δεν διορθώνονται,παρολες τις προσπαθειες μου και μετετρεποντας τα (καποια απο αυτα) σε θετικα,κανοντας πιο ορθη χρήση.Κανοντας το αυτο,δεχομενη δηλαδη,μετα απο σωστη αυτοανλυση και οσο γλινεται δικαιη αυτοκριτικη,το ευατο μου ετσι οπως ειναι καταφερα να τον αγαπησω,επιλύοντας τις εσωτερικες συγκρουσεις που με βασανιζαν τα προηγούμενα χρονια
    Φιλικα...Το Μαρακι!

Page 2 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)