- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 44
Thread: Εδώ ζητάμε συγγνώμη...
-
21-06-2005, 09:46 PM #11
Re: Εδώ ζητάμε συγγνώμη...
Sagimoon,
Μπορείς να νευριάζεις, αν το έχεις ανάγκη, αλλά ύστερα να ηρεμείς στην σκέψη πως ενδεχομένως κάποιος φίλος, δεν κατάλαβε το άρθρο, επειδή δεν έχει τις δικές σου γνώσεις. Ανθρώπινα λαθάκια....
Συγγνώμη, για την παρέμβαση ! :innocent:Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
22-06-2005, 01:42 AM #12
Συμφωνώ fillenia....προσωπικά εγώ ας πούμε είμαι στην κατηγορία των άσχετων..οπότε αν πετάξουμε και καμιά κοτσάνα...μη μας παρεξηγείτε! :emb
-
22-06-2005, 02:07 AM #13
Συγνώμη για την αναστάτωση που είχα φέρει και συγχωρεμένος ο κύριος που μου την είπε και με πίκρανε..."ας πάει και το παλιάμπελο" που λένε.Είναι δύσκολο να ζητάς συγνώμη αν και έντιμο, αλλά, πιο δύσκολο νομίζω είναι να συγχωρείς.Δεν ξέρω αν συμφωνείται μαζί μου;Επί τη ευκαιρία συμφωνώ με τη φίλη nickie
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
30-06-2005, 01:14 PM #14
Συγνώμη στην Φιλή Prasina matia.
Φιλικά
RaingirlΗ ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά. (Αριστοτέλης)
-
30-06-2005, 07:37 PM #15
Συγνώμη...
Συγνώμη που σας έχω τρελλάνει με τις ερωτήσεις μου...
Συγνώμη που έβαλα κάποια θέματα σε λαθος ενότητες και "έτρεξε" πίσω μου κάποιος αρμόδιος να με διορθώσει..
Συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον φίλο ή φίλη με τυχόν λέξεις ή προτάσεις μου...
Συγνώμη που κάποιες φορές με πνίγει το δίκιο και το άδικο... και το δείχνω...
Συγνώμη αν στεναχώρησα τη φίλη Raingirl... ήθελα μόνο να της περιγράψω πως νιώθω...και γιατί νιώθω ό,τι νιώθω...
Συγνώμη για τα λάθη που θα κάνω στο μέλλον, γιατί δεν είμαι τέλεια, και σίγουρα θα κάνω αρκετά... ελπίζω όχι πολλά...
Συγνώμη...Prasina_Matia
...Σκόρπιες σκέψεις που ίσως να χαθούν στον άνεμο...
-
08-02-2006, 12:23 AM #16
Να πω και γω με τη σειρά μου ένα μεγάλο συγνώμη σε Αγγελική, Dell Piero και ScP για τα λάθη που έχω κάνει και τον θυμό που έχω βγάλει κατά καιρούς.
-
09-11-2006, 11:08 AM #17
Ζητώ συγνώμη σε όσους μπορεί να προσβλήθηκαν και να θεώρισαν επιθετικό το ύφος που αποδίδεται μέσα απο τον γραπτό μου λόγο...δεν είχα ποτέ καμία τετοια πρόθεση...
-
10-11-2006, 08:48 PM #18
Από τη βάβω από τη Ραφτανούσα Μανταλένα που δεν ήμουν καλός ακροατής όταν μου έλεγε παραμύθια..........................
-
26-04-2007, 04:14 PM #19
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!
-
07-08-2008, 03:04 PM #20
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΙΣΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ..ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΕ Η/Υ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ..ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΩ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.