s
Θεμα περι Συναστριας!!! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Re: Θεμα περι Συναστριας!!!

Είμαι αρχάρια...! Παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε για το παρακάτω θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα και αφορά τη συναστρία με τον ερωτικό μου δεσμό: Εγώ έχω ήλιος στο ΛΕΟΝΤΑ και σελήνη στο ΚΑΡΚΙΝΟ και εκείνος ήλιο στο ΖΥΓΟ και σελήνη στον ΥΔΡΟΧΟΟ. Επίσης οι πλανήτες μας ΔΙΑΣ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ δεν σχηματίζουν όψεις. Κρίνετε ότι το μέλλον της σχέσης μας είναι δύσκολο με αντίθεση του ήλιου μου με τη σελήνη του; Τέλος, ως κυβερνήτη του ΙΧΘΥ λαμβάνουμε υπόψη τον Ποσειδώνα και τον Δία ή μόνο τον πρώτο;

Quote Originally Posted by dungarees View Post
    εγώ δεν συμφωνώ μαζί σας! θα προτιμούσα, αν μπορούσα, ν' απέφευγα τις κακοτοπιές! άλλωστε δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις!ενα ρητό λέει " έξυπνος είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του και σοφός αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων".
    δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό από σένα μιας και είσαι ζυγός (χωρίς παρεξήγηση)!!! είναι ακριβώς σαν να ακούω τον πατέρα μου που έχει κάνει τη φράση αυτή καραμέλα...!!!:nuts: χωρίς πλάκα, μόλις τη διάβασα, έμεινα!!! λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα...

εγώ βέβαια σαν κριός μάλλον θα συμφωνήσω με την sonia64, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού και την δική σου άποψη...:bigsmile:

Quote Originally Posted by ¶κης Αντωνίου View Post
    Αγαπητη dungarees , ολοι αυτη την ισορροπια ψαχνουμαι αλλα δυστυχως σε αυτο το παιχνιδι χειαζεται η συγκαταθεση και των δυο. Τωρα οσο αφορα της βιωματικες εμπειριες η πειρα δεν αποκτατε ουτε με αλληλογραφια , ουτε με ιδιαιτερα. Ειναι σαν τα παιδια μας , που προσπαθουμε να τους μεταδωσουμε την πειρα μας αλλα αυτο δεν γινεται. Ετσι και στην αγαπη. Θα κλεισω με μια φραση που λατρευω και πιστευω ολοι σας να την κατανοησετε :'' Το ασφαλεστερο μερος για το καραβι ειναι το λιμανι. Ομως το καραβι δεν φτιαχτηκε για αυτο. Ο σκοπος του καραβιου... ειναι το ΝΑΥΑΓΙΟ!!!!!!'' Ταδε εφη ο μεγας ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ( απο το βιβλιο ΑΣΚΗΤΙΚΗ''
    υπέροχη φράση πραγματικά και πολύ έξυπνη... μόνο που πριν ολοκληρώσω την ανάγνωσή της σκέφτηκα πως στο τέλος θα έλεγες πως το καράβι είναι φτιαγμένο για να ανοίγεται στις θάλασσες και όχι να μένει στο λιμάνι... τώρα ρωτάω εγώ: να κάνω τον συνειρμό στο μυαλό μου ή όχι???

Όνομα:
    Σοφία

Γειά σααςςς...

Θα ήθελα κι εγώ να κάνω δυο ερωτησούλες σχετικά με θέματα συναστρίας που με αφορούν εννοείται..:bigsmile: αποφάσισα να κάνω την εμφανισή μου τελευταία και να μαι λοιπόννν....

1) Τί ακριβώς δείχνουν σε μια συναστρία αρκετές όψεις χιαστί μεταξύ δυο ανθρώπων? ξέρω ότι δεν είναι πάντα απαραίτητα αρνητικές..ότι έχουν κάποια γωνία 150 μοιρών αν δεν κάνω λαθάκι..
    Νομίζω ότι είναι πολύ διαφορετικοί και χρειάζεται προσπάθεια για να είναι μαζί, έχω την αίσθηση όμως ότι είναι κάπως σαν ο ένας να δείχνει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο στον άλλον μερικές φορές...και όχι πάντα με απαραίτητα κακή έκβαση..
    Και μιλάμε για βασικές όψεις όπως αυτή Ήλιου χιαστί με Ήλιο, Αφροδίτη, Ωροσκόπο, Δία. Σημειώνω όμως ότι υπάρχουν αρκετές καλές όψεις της σελήνης με προσωπικούς πλανήτες και της Λίλιθ αντίστοιχα..απλώς απορώ αν μπορούν να παραβλεφθούν οι πρώτες βασικές όψεις. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για Ιχθύ με Λέων ( η διαφορά μεγάληηηη αλλά η έλξη έντονη)

2) Ήλιος τετράγωνο με Ηλιο
    Σελήνη αντίθεση Σελήνη
    Αφροδίτη τετράγωνο Σελήνη
    Αφροδίτη αντίθεση Αρης
    Αρης τετράγωνο Ηλιος

Αυτές είναι οι πιο έντονες αρνητικές όψεις που υπάρχουν σε μια συναστρία που με ενδιαφέρει. Θέλω να ρωτήσω κυρίως για τις δύο πρώτες των φωτών κατά πόσο μπορούν να οδηγήσουν στο να βγουν μαχαίρια και τρέλα...:nuts: ή σε συνδυασμό με πολλές άλλες θετικές όψεις έλξης αν μπορούν να παραβλεφθούν και να οδηγήσουν σε μια καλή έντονη και πικάντικη σχεσούλα με διαφορές που προσθέτουν λίγο αλτάκι και πολυυυυ πιπεράκι!!!!..εεεεεε???

Κάποιος καλοθελητής να μου πει τη γνώμη του??
    έχω διαβάσει πολλά στα φορουμ κατά καιρούς αλλά κάποιες απορίες μένουν πάντα ανάλογα και με την κάθε συναστρία όμως εεε...δεν ξέρω κατά πόσο αναιρούνται κάποιες όψεις ή όχι από κάποιες άλλες.

αναμένω καμιά απαντησούλα!

ευχαριστώωω!

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Γειά σααςςς...

2) Ήλιος τετράγωνο με Ηλιο
    Σελήνη αντίθεση Σελήνη
    Αφροδίτη τετράγωνο Σελήνη
    Αφροδίτη αντίθεση Αρης
    Αρης τετράγωνο Ηλιος

Αυτές είναι οι πιο έντονες αρνητικές όψεις που υπάρχουν σε μια συναστρία που με ενδιαφέρει. Θέλω να ρωτήσω κυρίως για τις δύο πρώτες των φωτών κατά πόσο μπορούν να οδηγήσουν στο να βγουν μαχαίρια και τρέλα...:nuts: ή σε συνδυασμό με πολλές άλλες θετικές όψεις έλξης αν μπορούν να παραβλεφθούν και να οδηγήσουν σε μια καλή έντονη και πικάντικη σχεσούλα με διαφορές που προσθέτουν λίγο αλτάκι και πολυυυυ πιπεράκι!!!!..εεεεεε???

:
    Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο της κα Ζάχαρη για τις όψεις τετραγώνων και τριγώνων που αναφέρει πως λειτουργουν οι συγκεκριμένες όψεις. Ψάξε το στην αναζήτηση σαν 2 ξεχωριστά άρθρα "Ζευς" και "Δίας".

Όνομα:
    Σοφία

Ευχαριστώ Σέβη!

Έψαξα και βρίσκω δυο άρθρα που λένε ''Ζευς και Δίας'' αν αυτό εννοείς. Με μια γρήγορη ματιά που τους έριξα δεν βρήκα ακριβώς τις απαντήσεις που ήθελα, αλλά θα τα κοιτάξω μετά λίγο καλύτερα που θα είμαι πιο άνετη!
    Ευχαριστώ πάντως!! ότι καινούριο για διάβασμα πάντα ευπρόσδεκτο !!!:bigsmile:

Όνομα:
    Σοφία

ααααα....ξέχασα να προσθέσω..
    για τις όψεις χιαστί πάντως δεν βρίσκω και πολλά διαφωτιστικά στα φορουμ ... μάλλον μπερδεύει αρκετούς το θέμα ή δεν το γνωρίζουν καλά ε..

Όνομα:
    Αγγέλα

Γειά σου κρασακι!:bigsmile::toung:
    Εδώ ο κύριος Μαντάς γράφει κάτι ενδιαφέρον για την όψη χιαστί σε συναστρία. Ελπίζω να βοηθήσει λίγο!
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Όνομα:
    Σοφία

Ευχαριστώ skorpio!!!

ναι ήταν αρκετά ικανοποιητική η απάντηση! :bigsmile:
    ειλικρινά ήταν το μόνο που έχω δει υπό τέτοια μορφή εδώ! με διαφώτισε κάπως.ευχαριστώ!:toung:

Όνομα:
    Τίνα

Γεια σου κρασακι!Απο τα λιγα που γνωριζω, οι οψεις χιαστι συνηθως δειχνουν μια αναγκαστικη προσαρμογη που μπορει να εχουν στην σχεση τους σε ανυποπτο χρονο.Οσο για τις οψεις που αναφερεις ηλιο τετραγωνο ηλιο,σιγουρα δειχνει οτι ειναι διαφορετικες προσωπικοτητες,ας μην ξεχναμε ομως οτι αφου ο ενας ειναι ιχθυς εχει κυβερνητη τον ποσειδωνα που η εξαρση του ειναι στον λεοντα αρα καποια κοινα θα εχουν. Οσο για την αντιθεση των σεληνων αυτο σημαινει οτι εχουν διαφορετικες συνηθεις και λογω αφροδιτης διαφορετικα γουστα και προτιμησεις. Η αφροδιτη σε αντιθεση με τον αρη δινει εντονη σεξουαλικοτητα και ο αρης με τον ηλιο, ανταγωνισμο και διαμαχες. Δινει ομως και ωθηση ο αρης στο να βγαλει ο ηλιος την προσωπικοτητα του. Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και οι αρνητικες οψεις εχουν την θετικη τους πλευρα. :idea: Φιλικα ερση

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)