- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
Thread: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΖΩΔΙΟ!
-
08-07-2006, 05:12 AM #11
Re: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΖΩΔΙΟ!
ΑΓΑΠΗΤΗ ΧΡΥΣΑ...
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΥΓΙΝΑ! 14/10
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΖΩΔΙΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...
Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...
Ο ΖΥΓΟΣ ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ.ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΧΤΑΡΩΝΤΑΣ Ν'ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ν'ΑΓΑΠΗΘΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΥΓΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ!!
ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ..
ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΞΟΥ ΤΟΝ !!! ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ Τ'ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!
ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!!!!
-
10-07-2006, 11:33 AM #12
Originally Posted by librath
χωρίς να ξέρω το ωροσκόπιό σου, το ζώδιο του ήλιου σου είναι συμβατό με τον ωροσκόπο σου. Αρα πρέπει να είσαι ισορροπημένο άτομο και να ξέρεις τι σου γίνεται. Γιατί τόση απογοήτευση; Τώρα αν δεν θέλουν να σε αγαπήσουν αυτοί που θες, την βόλτα τους και καλό κατευώδιο. Πάμε για τον επόμενο και δεν μασάμε Εεεεεε;;;
Το μόνο που θα έλεγα να αλλάξεις οπωσδήποτε και είναι στο χέρι σου, είναι τα κεφαλαία σου. Πάτα αυτό το caps lock να...φανερωθούν τα πεζά... :bigsmile:
-
10-07-2006, 01:33 PM #13
Αγαπητή xrusa το ζωδιάκι σου είναι μια χαρά τι θες τώρα να μπλέκεις με "ύποπτους" και "υποχθόνιους" όπως οι Σκορπιοί είτε υλιστές και πεισματάριδες όπως οι Ταύροι! Ξέρω, ζηλεύεις γιατί λόγω Δία στο Σκορπιό αυτοί οι δυο τα πάνε λίγο καλύτερα φέτος αλλά άσε δουν και αυτοί μια χαρά γιατί με τη μιζέρια του νερού και την ξεροκεφαλιά της γης έχουν ανάγκη και λίγο πλανητικό σπρώξιμο να κάνουν καμιά προκοπή. Περάσαν λίγο δύσκολα και εκείνοι. Κάτσε στον Αέρα παιδί μου και κάνε λίγο κουράγιο μέχρι να μπει ο Δίας στον Τοξότη να γίνουμε όλοι αν μη τι άλλο, πιο αισιόδοξοι!! Με το πλανητικό σκηνικό του τελευταίου χρόνου οι περισσότεροι θέλουμε να αλλάξουμε πλανήτη φαντάζομαι όχι μόνο ζώδιο. Εγώ αν είναι δυνατόν θέλω να αλλάξω και γαλαξία!!!:nuts:
-
10-07-2006, 01:41 PM #14
γιατί θέλεις ν' αλλάξεις ζώδιο??έχεις το ζώδιο του Μητσοτάκη και θέλεις να το αλλάξεις??ανήκουστο!!
-
10-07-2006, 01:42 PM #15
γιατί θέλεις ν' αλλάξεις ζώδιο??έχεις το ζώδιο του Μητσοτάκη και θέλεις να το αλλάξεις??ανήκουστο!!:toung:
-
10-07-2006, 01:46 PM #16
Originally Posted by dungarees
-
10-07-2006, 04:59 PM #17
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΟ, ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ???? ΛΕΩ... ΥΠΑΡΧΕΙ?????? ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΝΑΙ. ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ. Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΣΥΝΡΤΟΦΟ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ. ΕΠΙΣΗς ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ!!!
-
10-07-2006, 07:33 PM #18
Originally Posted by magikadespell
Και ας εχω πολλες αερινες επηροες σαν το σκορπιο κανεναςVerneigung(για ηλιακο ζωδιο μιλαμε) Και ναι περασαμε δυσκολα και το δικαιουμαστε και μεις τον Δια μας(ακομα κι αν παει παρεα με τον κρονο) αν και ο Διας στον τοξοτη με συμφερει γιατι εχω πολλους πλανητες εκει και μαλιστα στον 7ο
:bigsmile:οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.